موضوعها: 2
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان
می خواستم آقای تبریزی را به عنوان ترانسفر در ترکیه معرفی کنم که البته شماره ایشان را از همین سایت پیدا کردم من یک سوال پزشکی داشتم و ایشان لطف کردند و از دکتر مربوطه در آنکارا پرسیدند وخیلی دقیق به من پاسخ دادند و من میخواستم از دوستی که ایشان را معرفی کردند تشکر کنم و هم به دوستانی که مصاحبه دارند ایشان را معرفی کنم.
شماره آقای تبریزی:00905388861919و 00905445645903
موضوعها: 1
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2009-03-05 ساعت 22:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-03-07 ساعت 13:00 توسط Charisma08.)
با سلام خدمت roxsana
با اجازه از roxsana می خواستم یه مقدار در مورد ترانسفر ها بگم:
توی آنکارا ترانسفر زیاد هست و بیشترشون هم آدم های خوبیند ولی یه مقدار پولی هستند(یعنی پول زیادی میگیرند نسبت به کارهای ساده ای که برای آدم انجام میدهند).
شما از همین اول کار سعی کنید که توی یه کشور غریب که میرید، کارهاتون رو خودتون انجام بدید به نظر من این بهترین تمرینه برای زندگی کردن در خارج از کشور.
همین آقای تبریزی و ترانسفر های دیگه که توی ترکیه هستند می تونید همشون رو توی مطب دکتر و روبروی درب سفارت ببینید،برای روز آزمایش پزشکی اون موقع 100 دلار میگرفتند و جلوی درب سفارت برای پر کردن فرمهای کی سی سی (برای کسانی که می خواستند ویزای توریستی بگیرند) 60 دلار میگرفتند.
شما می تونید از هتل با تاکسی به مطب برید (میشه 10 یا 15 لیره) اونجا هم خود این آقایان و خانم ها هستن و اگه منشی دکتر ترکی یه چیزی بگه براتون ترجمه میکنند.اگر هم پیاده برید که چه بهتر یه مقدار خیابون ها و مردم آنکارا رو میبیند و از نزدیک همه چیز رو لمس میکنید.
با تمام این تفاسیر قصد ندارم مانع در آمد ترانسفر ها بشم بالاخره اونها هم باید یه جوری کار کنند و پول دربیارند.
کارها خیلی ساده تر از اون چیزیه که فکر می کنید.
ممنون از roxsana که این تاپک رو باز کرد.
سلامت و شاداب باشید.