2009-03-16 ساعت 16:58
نوروزی خجسته و بهاری دلنشین برای شما آرزو داریم.
مهاجرسرا
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
نرم نرمک می رسد اینک بهار ...
|
2009-03-16 ساعت 16:58
نوروزی خجسته و بهاری دلنشین برای شما آرزو داریم. مهاجرسرا تشکر کنندگان: lexington ، sh-b ، R.F ،
2010-03-18 ساعت 23:29
در آستانه بهاری دیگر پیشاپیش فرا رسیدن نوروز را به کاربران و مدیران انجمن شادباش گفته و سالی سرشار از بهروزی و شادکامی برای همگی آرزو دارم.
ارادتمند ادمین
لطفا هرگونه سوال مرتبط با موضوعات مهاجرت را در انجمن مطرح کنید، از پاسخ به پیامهای خصوصی و ایمیل در موارد فوق معذورم
".We do not inherit the Earth from our Ancestors, we borrow it from our Children"
تشکر کنندگان: nnazi_2005 ، lexington ، sh-b ، R.F ،
بوی گل نرگس؟
- نه، که بوی خوش عيد است! شو پنجره بگشا، که نسيم است و نويد است. رو خار غم از دل بکن، ای دوست، که نوروز هنگام درخشيدن گلهای اميد است. بر لالهء از برف برون آمده بنگر، چون روی تو، کز بوسه من سرخ و سپيد است. با نقل و نبيدم نبود کار، که امروز روی تو مرا عيد و لبت نقل و نبيد است. گر با دل خونين، لب خندان بپسندی با من بزن اين جام، که ايام، سعيد است! برای سومین سال پیاپی فرا رسیدن نوروز را به یاران مهاجرسرا شادباش گفته و سالی پر برکت برایتان آرزو می کنیم. تیم مدیریت مهاجرسرا
لطفا هرگونه سوال مرتبط با موضوعات مهاجرت را در انجمن مطرح کنید، از پاسخ به پیامهای خصوصی و ایمیل در موارد فوق معذورم
".We do not inherit the Earth from our Ancestors, we borrow it from our Children"
تشکر کنندگان: hasti_banoo ، gadfly ، frozen mind ، Hossein81 ، laili ، Ashkan78 ، shahram1347 ، WIKIMAN ، kavoshgarnet ، User ، Lamborghini ، Ali Sepehr ، Shiva7223 ، free_free ، arisa-mohammad ، ParsTrader ، mavarfan ، یاشار و ماری ، hvm ، OverLord ، رامین راد ، tamanna ، cmbt ، mehrdad288 ، malekan ، ali72 ، comrun ، armanbala ، seravin ، msar
2012-03-19 ساعت 08:16
با آرزوی بهترینها در سال 1391 خورشیدی
تیم مدیریت مهاجرسرا سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول ali.sepehr@pariztravel.com هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد. https://telegram.me/pariztravel |