غذاهای آمریکا - نسخه قابل چاپ +- مهاجرسرا (https://www.mohajersara.org/forum) +-- انجمن: مهاجرت (https://www.mohajersara.org/forum/forum-49.html) +--- انجمن: خورد و خوراک (https://www.mohajersara.org/forum/forum-51.html) +--- موضوع: غذاهای آمریکا (/thread-1946.html) |
غذاهای آمریکا - mohsen324 - 2009-12-17 استیک استیک یا استک، به قسمتی از گوشت گاو گفته می شود که در فرانسه بیفتک نامیده می شود. این گوشت را یا کباب می کنند و یا در روغن سرخ می نمایند و معمولا در کنار سیب زمینی خورده میشود. این غذا از لحاظ طعم شبیه کباب برگ و کباب چنجه میباشد و در کشورهای مختلف نیمکره غربی به سبکهای متفاوت پخته میشود. خوراک مار زنگی خوارک مار زنگی نوعی غذا است که غالبا (اما نه لزوما) در ایالات متحده آمریکا مصرف دارد. این خوراک از گوشت مارزنگی تهیه میگردد. این خوراک به شیوههای متفاوتی، مثلا بصورت خورش، سوپ، یا فیله کبابطبخ میشود. این نوع خوراکی در ایالتهای جنوب غربی آمریکا مثل ایالات تگزاسو آریزونا محبوبیت دارد. گفته شده که گوشت مار زنگی بی شباهت به مزه گوشت مرغ نیست. همبرگر هَمبـِرگِر گونهای ساندویچ است که شامل یک برگ گوشت چرخکرده است که در میان یک نان گردِ میان بریده قرار میگیرد. گوشت همبرگر بیشتر گوشت گاو است و ممکن است بصورت کبابی درست شود یا سرخ شود. میان گوشت و نان همبرگر معمولاً کاهو، سس گوجه فرنگی یا سس مایونز، خردل، پیاز و دیگر مخلفات هم قرار داده میشود. همبرگر را معمولاً در بشقاب در کنار سیب زمینی سرخ کرده یا چیپس سرو میکنند. گوشت همبرگر تقریباً در تمام کشورها با همین نام نامیده میشود بجز در انگلستان و عربستان سعودی که به آن بیفبرگر یا برگر میگویند. اگر لایهای از پنیر پرورده (ورقهای) بر روی گوشت همبرگر گذارده شود به اینگونه همبرگر، چیزبرگر گفته میشود. واژه هَمبـِرگِر از زبان آلمانی میآید به چَمِ "متعلق به شهر هامبورگ" . اما در درک آن اشتباه شده و آن را ترکیبی از "هَم" و "برگر" میپندارند که "هَم" در انگليسی يعنی کالباس.[نیازمند منبع] به بعضی گزارشات ham در زبان آلمانی به معنای گاو یا گوشت گاو و burg به معنای تپه است و er کلمه اطلاق است یک متعلق به. پیتزا پیتزاهای پرمایه مانند پیتزای در تصویر معمولاً شامل مواد گوناگون مانند پپرونی (محبوب آمریکاییها)، فلفل سبز، زیتون و قارچ میشود. پیتزا، نان گرد صافی است که در فر پخته میشود و معمولاً روی این نان گرد را با سس گوجه فرنگی و پنیر می پوشانند؛ به علاوه این که دیگر مواد دلخواه هم روی نان اضافه میکنند. پنیری که استفاده میشود معمولاً پنیر موزارلا و یا پنیر پیتزاست. همچنین از مواد مختلفی برای تهیه پیتزا استفاده میشود (اغلب گوشت یا انواع سوسیس به کار میرود). البته میوه و سبزیجات از جمله آناناس، زیتون، پیاز، قارچ و ... هم به کار میرود. منبع: ویکی پدیا RE: غذا های آمریکا - homeless - 2009-12-17 همش فست فود شد که . کلپچ !، قورمه سبزی ، سیراب شیردون ، اشکنه ، میرزاقاسمی ، قلیه ماهی ، خورشت خلال ، باقالا قاتوق ، دم پختک با ترشی و ...................................!! اینا چی پس ؟! RE: غذا های آمریکا - matrix - 2009-12-18 واقعا با نوستالژی کله پاچه چطور میشه کنار اومد؟؟!!؟؟؟!!!!!!! RE: غذا های آمریکا - honareirani - 2009-12-18 (2009-12-18 ساعت 00:04)matrix نوشته: واقعا با نوستالژی کله پاچه چطور میشه کنار اومد؟؟!!؟؟؟!!!!!!! کاملا موافقم! چه طور میشه همچین چیزی رو خورد؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟! نهایت بی رحمیه!!!!! RE: غذا های آمریکا - matrix - 2009-12-18 عزیز من چرا که نخورد!!!! دقت کن گفتم نوستالژی !!!! من نهایتاً بدون کله پاچه 2 ماه زنده می مونم RE: غذا های آمریکا - honareirani - 2009-12-18 (2009-12-18 ساعت 00:17)matrix نوشته: عزیز من چرا که نخورد!!!! باور کن من اصلا این کلمه نوستالژی رو ندیدم تا به حال! یعنی چی؟!؟!؟ من که یه لقمه هم نمیتونم ازش بخورم!!!!!!!!!!!!!! گناه داره اون گوسفندِ بیچاره!!!!! RE: غذا های آمریکا - payam_prz - 2009-12-18 در مورد کله پاچه مار زنگی هم توضیحات داده نشده (البته فکر نکنم مار زنگی پاچه داشته باشه) RE: غذا های آمریکا - seravin - 2009-12-18 گوشت گوسفند بیچاره رو به 2878657899 نوع مختلف میخورید اونوقت موقع خوردن کله پاچه میگید گناه داره. درسته کله پاچه سومین غذای منفور دنیاست ولی خوشمزس. RE: غذا های آمریکا - matrix - 2009-12-18 nostalgia ■ sentimental longing or wistful affection for a period in the past. احساس دلتنگی برای چیزی یا غم و حسرت داشتن چیزی مورد علاقه RE: غذا های آمریکا - Ali Sepehr - 2009-12-18 من که خیلی با کلپچ اونم از نوع کز نداده اش حال می کنم. یادمه اولین نفری که توی کلوب دات کام کلوب کلپچ خوران رو تاسیس کرد این حقیر بود RE: غذا های آمریکا - payam_prz - 2009-12-18 منم کله پاچه دوست دارم. مخصوصا نون و آب و مغزش با آب نارنج و دارچین. RE: غذا های آمریکا - hvm - 2009-12-18 من یه بار توی بلغارستان رفتم کله پزی خیلی شلوغ بود و بزرگ و همه داشتند با اشتها میخوردند اما هنوز یه دقیقه نشده بود که متوجه شدم اینجا فقط لکه پاچه خوک میفروشند تا مدتها بعد از شنیدن اسم کله پاچه بیزار بودم حالا بدم نمیآد توی آمریکا یه سری به کله پزی بزنم RE: غذا های آمریکا - farshidG - 2009-12-18 مگه خوک چشه؟ کیک آمریکایی - Ali Sepehr - 2009-12-18 مواد لازم برای کیک: آرد سفید=250 گرم شکر=175 گرم کره=150 گرم(و یا روغن جامد 120 گرم) پکینگ پادر=دو قاشق مرباخوری تخم مرغ=2 عدد شیر=یک پیمانه(یک لیوان معمولی) وانیل=1/2 قاشق چایخوری مواد لازم برای تزئین کیک: شیر=6 قاشق سوپخوری شکر=100 گرم کره=50 گرم عسل=50 گرم گردوی خرد شده=100 گرم زرده تخم مرغ=2 عدد طرز تهیه: آرد و پکینگ پادر و شکر و وانیل را مخلوط کرده، 2 عدد تخم مرغ را در ظرفی می شکنیم و با همزن برقی خوب مخلوط می کینم؛کره را کمی گرم کرده داخل تخم مرغها می ریزیم و هم می زنیم تا تخم مرغ و کره مخلوط گردد. شیر را اضافه می نماییم و مخلوط آرد و شکر را می ریزیم و هم می زنیم تا مواد مخلوط شده و مایه نرم و لطیفی بدست بیاید. قالب مناسبی را چرب کرده، آرد می پاشیم و مایه را در قالب می ریزیم؛ باید سر قالب 3 تا 4 سانتیمتر خالی بماند. عسل و 50 گرم کره و 100 گرم شکر و 6 قاشق سوپخوری شیر و نوک قاشق چایخوری نمک و گردوی خرد کرده را در ظرف کوچکی می ریزیم؛ ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بجوشد؛ دو عدد زرده تخم مرغ را مخلوط کرده، داخل سایر مواد می ریزیم و هم می زنیم. وقتی مایه کمی غلیظ شد آن را از روی آتش برمی داریم و داخل قالب روی مایه کیک می دهیم. فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم می کنیم؛ قالب را روی پنجره وسط فر قرار می دهیم؛ کیک باید 45 تا 60 دقیقه در فر بماند تا بالا آمده، رو و اطراف آن کاملا طلایی شود؛ بعد قالب را بیرون می آوریم و پس از سرد شدن با کارد اطراف کیک را از قالب جدا کرده، کیک را در ظرف قرار می دهیم.. این کیک را می توان ساده بدون مواد تزئینی تهیه نمود. در اینصورت وقتی مایه کیک آماده شد آنرا در قالب ریخته و طبخ می نمائیم. منبع RE: غذا های آمریکا - ChairMan - 2009-12-18 دوستان اینجا یه انجمن تخصصی مهاجرتی هست . درباره کله پاچه بحث میکنید ؟ واقعا که... |