کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara







##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
راهها و روشهای متداول مهاجرت
(2015-11-17 ساعت 03:41)پریســـــا نوشته:  درود
من فوق لیسانس فیزیک دارم با یه مقاله ISI و یک مقاله داخلی و معدل ارشدم الف از یه دانشگاه روزانه در شهرستان هست قصد دارم تا دو سال آینده آزمون GRE و آیلتس یا تافل هم شرکت کنم و نمره مطلوب رو بیارم. همسرم لیسانس مهندسی برق قدرت هست که کاردانی رو دانشکده فنی بوده و کراشناسی رو علمی کاربردی و الان در زمینه آسانسور به عنوان تکنسین مشغول به کاره با یکسال سابقه بیمه آسانسور. ایشون هم باهم قصد گرفتن مدرک زبان رو داریم. حالا سوال من اینجاست که ما چطوری برای مهاجرت باید اقدام کنیم و به قول شما سرنخ ماجرا کجاست؟ آیا میتونیم همزمان برای ویزای تحصیلی و ویزای کار اقدام کنیم؟ به طور کلی برای انتخاب کشور مورد نظر چه فاکتورهایی رو در نظر بگیریم؟ من هنوز بین کشور مورد نظرم شک دارم که کجا شانس بهتری برای ویزا داریم؟

درود
سرنخ دست شما و همسر شماست که چه چیزهایی رو دوست دارین،چه توانایی دارین،چه هدفهایی و چه کارها براشون کردین مانند مدرکها و پیشینه کاری داشتن براش،نوآوری ها و ایده ها، دانش زبان کاربردی برای اون کشور،و با چه برنامه ای پیشروی میکنین؟ اینها برای ابتدا مهمترین چیزهاست، مهاجرت شما هم میدونین یک راه نداره،و هرکشوری هم قوانین خودشونو دارن برای پذیرش مهاجر از راه های مختلف که آیا برای فرد زمینش باشه یا نه، اینکه شما از چه راهی هدف مهاجرت دارین رو خودتون باید بفرمایین.

من مهاجرت به کشور آلمان و کانادا که دارای رفاه،زمینه بیشتر و هزینه کمتری هستن رو به شما پیشنهاد میکنم:
برای آلمان: یک نفر نمیتونه برای کار{پیشنهاد کاری} و دانشجویی همزمان ویزا بگیره و ویزا هم تنها برای چیزی که داده شده ارزش داره و تبدیل نمیشه به شکل دیگه ای از ویزا،اما در زمان دانشجویی میشه کار دانشجویی داشت{کار دانشجویی برای خود فرد دانشجو}؛ اما اگر شما یا همسر شما بخواید برای دانشجویی یا کار به آلمان بیاین از راه ویزای پیوست به همسر میتونین به آلمان برین و در کنار دانشجوییشون شما هم کار پیدا کنین این زمینه هست، و یا اینکه یکی از شماها از راه ویزای کاری،ویزای بلوکارت،یا ویزای به دنبال کار به آلمان بیاد و دیگری هم از راه دانشجویی به آلمان، هرکدوم راه خودشو داره و قوانین ویژه خودش رو.

شما برای پذیرش دانشجویی هم میتونین به زبان انگلیسی پذیرش بگیرین هم به زبان آلمانی، برمیگرده به دوره های دانشجویی که به یکی از این دو زبان یا هردو دانشگاه ها پذیرش میدن،برای کار دانشجویی باید زبان آلمانی بدونین{اگر هم پذیرش به انگلیسی باشه چون کار به زبان انگلیسی خیلی نادره}،و نیز برای گرفتن ویزای پیوست به همسر هم دانش زبان آلمانی A1 نیاز هست.

شما نگفتید هدف شما چه راهی از مهاجرت هست،شما باید ابتدا درباره چندین کشور آگاهی پیدا کنین،از زمینه های دانشجوییش،رفاه و بیمه،هزینه دانشگاه ها،داشتن و میزان نیازمندیهای کاری در رشته شما برای افراد بیرون از اروپا،چگونگی و میزان زمان گرفتن ویزا برای کار یا دانشجویی،قوانین پیشگیرانه یا پیشبرنده برای ادامه دانشجویی و امکان داشتن کار پس از دوران دانشجویی در اون کشور،میزان زمان برای کاریابی در زمان پایان دانشجویی که میشه تخمین زد و در اون کشور موندگار شد،میزان زمان موندگاری پس از پایان دانشجویی برای کارپیدا کردن،میزان زمان برای شهروند شدن و قوانینش و راه هایی که بهش کشیده میشه،میزان درآمد،میزان مالیات،جایگاه زبان اون کشور،هزینه های زندگی یا زندگی دانشجویی در یکی از شهرهای اون کشور،هزینه های بیمه،قوانین ایالت یا ایالت هایی که درش هدف دانشجویی یا کار و زندگی دارید، آشنایی با فرهنگ و رفتار مردم اون کشور که اشتباه برداشت نشه و....چیزهایی که بیشتر شخصی هستن مانند آب و هوا،دما و نمناکیش،دیدنی ها و طبیعت گردشگری،فرهنگ و پوشش بومی ایالت اون کشور و......

شما میتونین برای دکترا در آلمان پذیرش بگیرین،در بیشتر رشته ها در دوره دکترا دستمزد هم داده میشه چون دکترا در آلمان پژوهشی و یا تحقیقی هست،شما اگر در مقاله هاتون نوآوری باشه که امکان پیاده سازیش دیده بشه و امتیازش بالا باشه وتاریخ نشرش برای همین دهه باشه زمینه بهتری دارید برای گرفتن ویزای دانشجویی یا کاری،که برای دکترها و پرفسورها بفرستید و زمانی که بخوان همکاری کنن و با فکر شما کار کنن به شما ویزا داده میشه از درخواست اونها؛ من در گذشته هم گفته بودم بازم میگم مهمترین چیز داشتن پیشینه کاری و توانایی در رشتتون و تخصصتون هست و نه تنها داشتن مدرک و میانگین نمرات بالا.
مدارک شما و همسر شما هردو پذیرفته شده هست،اما باز بهتره به آنابین سر بزنین و ببینین،تنها باید ارزیابی بشن چه برای پذیرش دانشجویی و یا برای ویزای کاری که اگر ارزیابی بشه بهتر هست و همچنین برای ویزای بدنبال کار 6 ماهه.

برای کشور کانادا هم به بخش مهاجرت به کانادا و سربرگ: "مهاجرت به کانادا از راه تازه جایگزین شده"اکسپرس انتری"در سال ۲۰۱۵ سر بزنین.

درباره دانشجویی و کار به کشور آلمان و راه هاش هم در بخش های اروپا برای کشور آلمان برگه هایی رو گذاشتم و اونها رو باید بخونین تا چیزهایی بیشتر از نوشته هایی که دربالا اشاره کردم دستگیرتون بشه، و همچنین برای رشته برق هم فردی بود که پرسش هایی برای رشتش داشت و چیزهایی نوشته شد در همین بخش اروپا،مهاجرت به اروپا و سربرگ:راهنمای جامع مهاجرت به آلمان.

باز با نگاه به اون پرسشو پاسخ ها اگر چیزی بود درخدمتم.
پاسخ
تشکر کنندگان:


پیام‌های این موضوع
راهها و روشهای متداول مهاجرت - توسط barvos - 2013-06-30 ساعت 23:27
RE: - توسط barvos - 2014-01-21 ساعت 01:40
RE: راهها و روشهای متداول مهاجرت - توسط سرباز هخامنشی - 2015-11-21 ساعت 00:49



کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان