کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara







##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اقدامات احتمالی ترامپ جهت محدودیت ورود ایرانیان به آمریکا
1- گفته شده مدیر یک گروه ضد مهاجرتی به نام جولی کریشنر به عنوان بازرس سازمان USCIS (خدمات مهاجرت و شهروندی ایالات متحده) توسط دولت ترامپ انتخاب شده و این انتصاب در روز دوشنبه اعلام رسمی خواهد شد. سازمان USCIS سازمانی هست که نقش بازرسی رو در امور مربوط به مهاجرت و شهروندی به عهده داره. کرشنر از سال 2005 تا سال 2015 مدیر گروه ضدمهاجرتی FAIR (فدراسیون اصلاح قوانین مهاجرت امریکا) بود. گروهی که اعتقاد دارند قوانین سخت گیرانه تری علیه مهاجران باید به اجرا گذاشته شود. این گروه توسط کسی پایه گذاری شد که اعتقاد به اصلاح نژادی جمعیت امریکا دارد. او معتقد است باید جمعیت مهاجر به امریکا به اندازه ای کاهش پیدا کنه تا بشه اونو کنترل کرد. او، از تغییر زنتیکی جمعیت امریکا و مخلوط شدن نژادهای گوناگون بیمناکه و از وقتی ترامپ به عنوان کاندیدای ریاست چمهوری مشخص شد فعالیت این گروه هم بیشتر و عمومی تر شد، گروهی که به عنوان گروه تنفر شناخته میشوند. اداره بازرسی در USCIS کمکهای مورد نیاز مهاجرانی که در پروسه مهاجرتشان به مشکل برخورد کردند رو تهیه میکنه. کمکهایی شامل پرونده هایی که مدت زمان زیادی در مرحله AP باقی ماندند یا پرونده هایی که به اشتباه ریجکت شدند. این سازمان همچنین گزارش سالانه ای را آماده و به کنگره ارسال میکنه.
منبع خبر

2- هر دو دادگاه تجدید نظر مربوط به دستور اجرایی 2 در تاریخهای 8 ماه می (دادگاه مریلند، ناحیه 9، صوتی و تصویری) و 15 ماه می (دادگاه هاوایی، ناحیه 4، صوتی) توسط شبکه C-SPAN به طور زنده (رادیویی و تصویری) پخش خواهد شد. اول، این دادگاه ناحیه 9 در مریلند بود که اعلام پخش زنده صوتی و تصویری دادگاه رو اعلام کرد. این دادگاه، سابقه طولانی در پخش صوتی و تصویری دادگاه داره و این امری طبیعی برای اون دادگاه بوده اما، بزرگترین سورپرایز زمانی رخ داد که دادگاه ناحیه 4 هم موافقت خودشو با ورود میکروفون به دادگاه و پخش مستقیم صوتی اون اعلام کرد.

دادگاه ناحیه 4 دادگاهی است که نه تنها دوربین اجازه پخش مستقیم تصاویر دادگاه رو تاکنون نداشته، بلکه حتا این دادگاه اجازه ورود میکروفون و پخش صوتی دادگاه رو هم تاکنون صادر نکرده بود. به طور معمول، برای اینکه شما محتویات این شبکه رو گوش کنین و یا ببینین باید برای اون شبکه شبیه بقیه شبکه های کابلی هزینه پرداخت کنین. اما طبق گفته معاون برنامه ریزی این شبکه پخش این دو دادگاه به عنوان یک سرویس عمومی برای شنوندگان و بینندگاه مجانی خواهد بود. همچنین او از دادگاه برای اجازه دسترسی و پخش زنده این دادگاه تشکر کرد.

پخش زنده صوتی و تصویری همزمان دادگاه عالی تاکنون هیچ وقت رخ نداده است. اگرچه بارها C-SPAN و بقیه سازمانها بارها از دادگاه درخواست کرده بودند که اجازه حضور دوربین و میکروفون رو در دادگاههای عالی برای پخش زنده دادگاه بدهند، امری که هیچ وقت مورد قبول واقع نشد. فقط در موارد محدود، در سال 2012، دادگاه عالی متن ضبط شده دادرسی که درباره اوباماکر تشکیل شده بود رو بعد از دادگاه پخش کرد. همچنین در سال 2015، متن ضبط شده دادگاهی که به ازدواج همجنس گرایان پرداخته بود رو هم پخش کرد. غیر از این موارد، تاکنون موارد دیگه ای گزارش نشده هرچند، شاید اهمیت محدودیت مسافرت در دستور اجرایی باعث شد که دادگاه برای اولین بار اقدام به پخش زنده مراحل دادرسی در دادگاه بنماید. برای همین به گفته معاون برنامه ریزی C-SPAN قدم بعدی، اجازه گرفتن پخش زنده صوتی دادگاه عالی و یا ضبط شده اون بعد دادگاه خواهد بود. اینطور که مشخصه پرونده دستور اجرایی 2 که ارتباط مستقیمی با مهاجرت و تبعیض نژادی داره دادگاه رو راضی کرده برای شفاف سازی و تحت عنوان افزایش نظارت عمومی ، اجازه پخش صوتی و تصویری مراحل دادرسی رو صادر کنه.
منبع خبر

3- بسیاری از مهاجرانی که سالهای قبل به ارتش ایالات متحده به امید سریعتر طی شدن مراحل شهروندیشون پیوسته بودند، اکنون با طولانی تر شدن بیش از حد مراحل AP خود مواجه شدند. این امر، مراحل "شهروند شدن" آنها رو با تاخیر مواجه کرده. طبق گفته سخنگوی ارتش اکنون حدود 4300 نفر در مراحل AP برای کسب کردن شهروندی ایالات متحده هستند. تا وقتی هم این مراحل تموم نشده و آنها شهروندی رو کسب نکنند نمیتوانند مراحل آموزش نظامی خود را شروع کنند و یا به ماموریت اعزام بشوند. حتا به برخی از مهاجران وقتی مراحل کلیرنس آنها تموم شده بود و یا در مراحل آخر بود گفته شد که باید بیشتر صبر کنند. به برخی هم ساعاتی قبل از جشن شهروندیشون، خبر متوقف شدن شهروندیشون اطلاع داده شده.
منبع خبر

پ.ن-1: یک نکته رو لازم میدونم به دوستان عزیز یادآوری کنم. مورد آخر مربوط به شهروند شدن افرادی هست که به ارتش میخواستند بپیوندند و نه مردم عادی. به احتمال بسیار زیاد افرادی که مایل به خدمت در ارتش هستند AP سخت گیرانه تری شامل حال آنها بشه و نمیشه اونو تعمیم داد به شهروند شدن افراد عادی. اینو برای اون دسته از دوستانی میگم که شاید اکنون در مراحل "شهروندی" هستند و نگران کیس خودشون هستند. به نظر من جای نگرانی برای شما نیست، چون شما از اول به عنوان مترجم و یا ... به ارتش نپیوستین که بخواین عنوان شهروندی ور کسب کنین. شما از مراحل دیگر و غیر نظامی تو این مسیر وارد شدین. پس نگران نباشین.

پ.ن-2: تا این جریان دستور اجرایی یه سرانجام خیر خودش برسه شاهد شنیدن خبرهای خوب و بد و بالا و پایین خواهیم بود. تا قبل این من فقط 100% سعی میکردم خبرهای خوب رو اینجا به اشتراک بگذارم. اما به امید خدا از این به بعد سعی خواهم کرد خبرهایی هم که به نوعی با دستور اجرایی ممکنه در ارتباط باشه (لازم نیست حتمن خبر بدی باشه) هم با دوستان به اشتراک بگذارم. تنها درخواستی که از دوستان دارم اینه که از یک بعد به قضایا نگاه نکنند. یعنی نه با یک خبر خوب به آسمانها بروند و نه یا یک خبر به ظاهر بد در کل ناامید بشوند. این مسیر همچون زندگی بالا و پایین داره. در پایان هر مسیر، شما میتوانید جشن پایان آن مسیر رو بگیرید. در طول مسیر همچون ماشین که به بنزین نیاز داره شما میتوانید با شنیدن خبرهای خوب باک خودتونو پرامید کنین و تا پایان مسیر بروید. پس، هم اکنون به جای افکار منفی، به همه شما دوستان پیشنهاد میکنم اول اکتبر سال 2018 رو در نظر بگیرید که همه شما به امید خدا ویزاتون رو دریافت کردین و در کنار خانواده عزیزتون و در سرزمین آرزوها مستقر شدید. پس، امیدتون رو از دست ندید و انرژی مثبت خودتونو به سمت حل شدن خوب و نهایی این جریان هدایت کنین.

انرژی مثبت یادت نره
شماره کیس:         2017AS*5**
تعداد نفرات:           یک نفر
پاسخ


پیام‌های این موضوع
..... - توسط Mahanturbo - 2017-03-07 ساعت 23:35
RE: ..... - توسط farzadmohajer - 2017-03-08 ساعت 00:07
RE: ..... - توسط amirhoseinc - 2017-03-08 ساعت 02:14
RE: ..... - توسط limbo - 2017-03-08 ساعت 00:27
RE: اقدامات احتمالی ترامپ جهت محدودیت ورود ایرانیان به آمریکا - توسط mostafa2017 - 2017-04-30 ساعت 09:15
بالغ بر 6000 موزه در آلمان - توسط iranembberlin - 2017-10-17 ساعت 17:32



کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان