موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من دانشجوی سال آخر رشته دندانپزشکی در کشور ارمنستان هستم و قصد ادامه تحصیل در آمریکا رو دارم ِمی خواستم بدونم شرایط ادامه تحصیل در آمریکا چیه و آیا واحد هایی رو که خوندم قبول دارن و اونجا از سال چندم باید بشینم و چطور باید اقدام کنم و چه امتحاناتی رو باید بگذرونم
با تشکر
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
برای دانشجوی دندانپزشکی در کشور هند که دارای گرین کارت آمریکا باشه برای ادامه تحصیل در آمریکا و یا معادل سازی واحد ها چه اقداماتی باید انجام بشه؟
متشکرم
کیس نامبر: ****2013AS00 / مصاحبه : ابوظبی، 24 جون 2013 ، یکضرب / 1نفر / ورود: 19 دسامبر / مقصد اولیه: لس انجلس ...
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-10 ساعت 16:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-10 ساعت 16:26 توسط asher.)
با سلام
از دیپلم چطور میشه داندانپزشکی ادامه تحصیل داد؟ شنیدم دارندگان مدرک کارشناسی ارجحیت دارند جهت ثبت نام دندانپزشکی در امریکا؟ من خودم لیسانس کشاورزی از ایران دارم به
نظرتون مورد قبوله برای ورود به دندانپزشکی؟
یا اینکه باید توی کامیونتی کالج شیکاگو باید اول فوق دیپلم یکی از گرایشهای بهداشت دندان یا دستیار دندان پزشک یا ساینس بگیرم بعد برم دنبال دندانپزشکی؟
راستی از امتحان ورودی رشته اطلاع دارین؟راستی از کمک های هزینه خبر دارین؟
ممنون میشم جواب بدین
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. من قصد دارم برای تحصیل در رشته دندانپزشکی در دانشگاه دولتی ایروان اقدام کنم . شهریه دوره زیر کورس و دوره دانشگاه چقدره؟ شرایط خوابگاه دانشگاه چطوره؟ طول دوره تحصیل چه مدت هست؟
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ، کسی که لیسانس نرم افزار داره میتونه دندانپزشکی بخونه در آمریکا؟
کیس نامبر : ___________، سفارت : ___________، تاریخ مصاحبه :___________، تاریخ صدور ویزا :_____________، تاریخ اولین ورود به آمریکا :___________
بزرگترین آرزوم مهاجرت به یه کشور پیشرفته است ،واسه رسیدن به آرزوم تمام تلاشمو میکنم. حالا آمریکا ، کانادا ، استرالیا ، اروپا یا نیوزیلند
---------------------------------------------------------------------------------
2014 نشد، 2015 نشد، 2016 نشد، 2017 نشد ، 2018 امیدوارم بشه
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام.من دندون میخونم میخونم و دوست داشتم که بورسیه بگیرم ولی همون طور که میدونید پزشکی بورسیه نداره.
خیلی دوس دارم بعد درسم برا اقامت اقدام کنم. شنیدم برا دندون باید دو سال درس بخونی که بعدش اجازه کار بدن درسته؟
ممنون میشم کمک کنید.
چجوری باید اقدام کنم و چه مواردی رو مهم میدونید هنگام وقت گرفتن سفارت و.....
اگه گرین کارت برنده نشم اون وقت شرایطم چجوریه؟
زبان از یه اموزشگاه تهران تافل دارم {خودم میدونم که اون به درد نمیخوره}پس مشکلی برا زبانم نخاهم داش
اگه رفتنی حدود هشت هزار تا بیارم سه میشه تو لس انجلس دوام اورد.{با توقهات در حد پولم}
ممنون کمک کنید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. شرایط ویزا برای رشته دندانپزشکی چطوره؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوره تحصیلی اش چقدره؟کسی که ایران همین رشته رو خونده برای تخصص شرایط خاصی داره؟/
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
سال اخر رشته دندان پزشكي از فيليپين چطوري ميتونه براي تحصيل در امريكا قادام كنه .لطفا راهنمايي كنيد .