2009-10-01 ساعت 00:12
ساده ترین مثالش رو براتون میزنم.
مثلا همین کیش خودمون اگر قیمت بالاست شهروندانش و شاغلان اونجا نیز پول خوبی در میارند.
مثلا همین کیش خودمون اگر قیمت بالاست شهروندانش و شاغلان اونجا نیز پول خوبی در میارند.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
لس آنجلس، ایالت کالیفرنیا
|
2009-10-01 ساعت 00:12
ساده ترین مثالش رو براتون میزنم.
2009-11-28 ساعت 03:20
(2008-11-29 ساعت 17:14)cyruspk نوشته:نه عزیزم اشتباه فرمودیدsaeeedpro نوشته: سلام اقا دستت درد نکنه ... اولا اروپا هم سرمایه داریست دوما در اقتصاد کاپیتالیستی مالیات مهمترین نقش رو داره اگه درآمدت از یه حدی بالاتر بره باید مالیات بدی و این مالیات به نسبت درآمد شما هی بالاتر میره تازه برای هر خرید و یا فروشی هم باید مالیات بدی کلا دولت تکیه اصلیش به مالیات هست و صد البته در برابر مالیات دهندگان هم احساس مسئولیت میکنه بنابر این فراموش نکنید که دولت هرچه سرمایه داری تر باشه مالیات بیشتری میگیره چرخهای اقتصاد آمریکا را مالیات به چرخش در می آورد و دولت هم خیلی به این مسئله حساسه به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
یه سوال راجع به کار
کسی که ICDl داره،اونجا واسش کار هست؟ در مورد mcse ( شبکه و اینترنت) چطور اگه کسی پیش نهادی داره بگه خواهشا که من چه کاری رو اینجا یاد بگیرم، مرسیییی
2010-05-15 ساعت 20:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-08 ساعت 08:46 توسط loveusa2010.)
سلام دوستان
من امسال برنده شده ام ودارم کارمو شروع میکنم. همانطور که همه شما خوبان میدونید مهمترین نقطه شروع برای یک حرکت خوب و اصولی انتخاب یک شهر خوب میباشد. ازین رو سوالاتی داشتم که امیدوارم دوستانی که در خصوص لسانجلس اطلاعاتی دارن من رو بی نصیب نگذارند. 1-برای من که فنی هستم(فوق دیپلم مکانیک- گرایش ماشین ابزار) یا به عبارتی خودمانی تر تراشکار/فرزکار/نقشه کش صنعتی/قالبساز هستم کار مناسبی میشه پیدا کرد .(حتی کوچولو ولی مرتبط) 2- اگر به طور خیلی اکونومی خواسته باشم زندگی کنم فکر میکنید میشه با ماهی 1000 تا 1500 تا در ماه اموراتم رو بگذرونم تا وقتی که اوضام ردیف بشه . اخه من مجرد هستم . 33 ساله از کرج هم دارم میام. ممنون میشم راهنمایی کنید. تشکر کنندگان: honareirani ، eblam ، AMIN3Y ، SH1A2R3 ، f.r ، alirezanz ، MOHAMMADKHANI ، blue honey ، msar
2010-05-15 ساعت 20:29
تشکر کنندگان: farzad24 ، usagreen ، nicole.gemini ، eblam ، copol_fazaee ، sina619 ، SH1A2R3 ، پسرایرونی ، ipedram ، Nasimmmm ، alirezanz ، amin arefi ، msar
2010-05-15 ساعت 23:28
(2010-01-12 ساعت 17:48)idn نوشته: یه سوال راجع به کار آقای آیدین شما اگر MCSE داری به نظر من برو مدارک CCNA , CCNP از Cisco هم بگیر اونوقت اینجا کار خوب گیرت میاد
شماره کیس: 2010AS000118XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:09-JUNE کنسولگری:آنکارا تاریخ ارسال فرمهای سری اول:09-JULY تاریخ کارنت شدن کیس:March 2010 تاریخ دریافت نامه دوم:Jan 2010 تاریخ مصاحبه:25March تاریخ دریافت ویزا: 27 March جمع تقریبی هزینه ها:حدودا 2000 دلار
سلام
قابل توجه تازه واردین عزیز به لوس آنجلس: در لوس آنجلس و اطرافش چندین مرکز متعلق به ایرانیان وجود دارد که برنامه هایی متفاوتی دارند، یکی از بهترین راههای باخبر شدن از این برنامه ها قسمت رویدادهای سایت کدوم هست. www.kodoom.com چند مرکز معروف به عنوان نمونه، بنیاد ایمان: http://www.iman.org مرکز رسالت: http://www.resalat.com خانه فرهنگ ایران: 4444-990-818 از مرکز اطلاعات ملی و 08 ایرانیان هم میتونید اطلاعات مورد نیازتون را پیدا کنید: www.5050100.info دوستان باسابقه اطلاعات باارزشتون را در این زمینه بنویسید. تشکر کنندگان: WIKIMAN ، Hossein81 ، farzad24 ، Farshid22 ، پرستو ، بنيتا ، maryam_goli ، eblam ، AvRiMcM ، aNTea ، free_free ، Mehdiest ، mtcanada ، SH1A2R3 ، mansour*** ، mirzamemar ، noobnoobi ، jazirehh ، Nasimmmm ، mehrdad pharm ، طهرانی ، armin021 ، estanfordbineh ، alirezanz ، MOHAMMADKHANI ، amin arefi ، msar ، maryam.azad ، golia ، Alipanah
سایت کدوم اپلیکشن فیس بوک خوبی دارند از اینجا ببنید:
http://apps.facebook.com/kodoomevents بنیاد ایمان هم صفحه فیس بوک دارند که مراسم ها را آنجا اعلام می کنند: http://www.facebook.com/group.php?gid=35...721&ref=mf این جمعه نمایش فیلم دارند. تشکر کنندگان: Hossein81 ، nicole.gemini ، farzad24 ، eblam ، AvRiMcM ، aNTea ، SH1A2R3 ، armin021 ، estanfordbineh ، alirezanz ، amin arefi ، msar ، maryam.azad
2010-07-16 ساعت 06:58
سلام
ما ظرف چند روز آینده از دالاس عازم مونته ری کالیفرنیا هستیم (برای اقامت دائم). کسی از دوستان هست که با محلات اونجا آشنا باشه؟ من صرفاً نیاز به اطلاعاتی در مورد محله های مونته ری و شهرهای کوچیک دور و برش دارم برای انتخاب محل اجاره کردن خونه. اگه از دوستان کسی بتونه به من کمک کنه ممنون میشم.
شماره کیس: **342
تاریخ دریافت نامه قبولی:خرداد 87 (ژوئن 2008) کنسولگری: آنکارا تاریخ کارنت شدن کیس: ژوئیه 2009 تاریخ دریافت نامه دوم: 13 تیر، 2 ژوئن تاریخ مصاحبه: 18 تیر، 9 ژوئیه تاریخ دریافت کلیرنس: 1 سپتامبر (بعد از 51 روز)
2010-07-16 ساعت 14:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-16 ساعت 14:36 توسط ParsTrader.)
(2010-07-16 ساعت 06:58)tehranipoor نوشته: سلام سلام اقای تهرانی پور عزیز به سلامتی قصد مهاجرت دوباره دارید این چند وقت که در دالاس بودید خیلی خوب ما را از تجربیات خودتون اگاه کردید و راهنمای خوبی برای من و بقیه بودین از شما متشکرم امیدوارم در شهر جدید زندگی بسیار خوب و موفقی داشته باشید و لحظات بسیار شادی را در کنار خانواده خود بگذرانید لطف کنید انجا هم که رفتید در مورد شهر خود و شهرهای اطراف تجربیات خود را برای ما بازگو کنید با ارزوی موفقیت برای شما و خانواده محترم
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی باقی همه رایگان نیرزد هشدار تا عمر گرانبها بدان نفروشی
2010-09-02 ساعت 18:02
2010-09-02 ساعت 22:33
(2010-09-02 ساعت 18:02)sina619 نوشته: من اگه باخودم 800مليون ت ببرم لس انجلس چندمدت مي تونم بدون كاركردن دراونجازندگي كنم گرچه من هنوز چشمم به جمال ایالات متحده منور نشده ولی طبق گفته دوستان ینگه دیده: سوال شما بستگی به این داره که تعریفتون از "زندگی " چی باشه،اگر تصمیمتون اینه که با این پول کار نکنید وفقط از جیب میل بفرمائید،میتونید این مبلغ رو در یک ماه خرج کنید و یا اینکه به یک رفاه نسبی قانع باشید وبه طور میانگین با خرج سالی حدود 25000$ به روند زندگیتون ادامه بدید که با این حساب یک چیزی حدود بیست و چهار،پنج سالی پایدار می مونید(با فرض تورم صفر درصد!) پیشنهاد میکنم که شما از طریق لاتری اقدام نکنید واین فرصت رو در اختیار دوستانی که توانایی مالی شما رو ندارند، بگذارید! موفق باشید
2010-09-25 ساعت 21:45
سلام به همه
کسی میتونه در مورد rancho cocamonga در LA اطلاعاتی بده کسی آشنایی داره با این منطقه؟ ممنون..
2010-09-30 ساعت 19:42
درود بر همه عزیزان
می گم من هر چی شنیدم این بوده که مالیات (فروش، خوراکی ) در کالیفرنیا زیاده یعنی در کالیفرنیا 9% و در تگزاس صفر ! اما این سایت http://www.town-usa.com/statetax/statetaxlist.html می گه که مالیات در کالیفرنیا کمتر از تگزاسه ( در کالیفرنیا 6% و تگزاس 25/6%) !! 1-جریان چیه ؟ لطفاً این مسئله رو شفاف کنید. 2- آیا قیمت خوراکی در این دو ایالت متفاوته؟ 3- بجز کرایه خونه، بقیه هزینه ها در لوس آنجلس و دالاس تفاوتی با هم داره؟ اگه تفاوت داره، چقدر؟ |