موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من برای مدت یکماه میخوام ماشین کرایه کنم تو لوس آنجلس، کسی میتونه راهنمایی کنه که یه شرکتی باشه که بشه با کمترین هزینه ماشین کرایه کرد ؟
من گواینامه دارم که دو سال پیش گرفتم. بیمه هم ندارم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. من یک نفر آقای مجرد هستم. میخوام برای اولین بار از 26 دسامبر بیام لس انجلس و تا 31 دسامبر در این شهر می مونم. بعدش هم دارم میرم ایران. اولا اگر کسی میخواد مدرکی یا پولی بفرسته ایران من به صورت دوستانه میتونم همراه خودم ببرم و به گیرنده تحویل بدهم. در ضمن برای این چند روز که در لس انجلس خواهم ماند، نیاز به محل اسکان دارم، لطفا راهنمایی و کمک کنید. برنامه خاصی در این شهر ندارم و فقط برای دیدن میام اونجا- پیروز باشید
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خانم هستم ودر اورنج کانتی کالیفرنیا در یک اپارتمان یکخوابه در نزدیکی ایرواین و لیک فارست هستم .اگر خانمی برای موقت نیاز به اسکان و اقامت داشته باشه خوشحال میشم با من تماس بگیرید و پیام بدید .
اگر پیام خصوصی بدید ممنون میشم .
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
من برای 1 ماه دیگه میخوام بیام لس آنجلس . من پاس سفید دارم که اعتبارش تا یک سال دیگس ولی برای خانم و دخترم نتونستم بگیرم . حالا با توجه به اینکه برای بار سوم است که دارم میام امریکا و اولین بار است که میخوام بیام اس آنجلس . آیا بنظر شما برام در بدو ورود تو فرودگاه مشکل پیش میاد ؟ ممکنه سوالات خاصی بپرسن .؟ چه باید بکنم ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان و ادمين محترم ميشه لطفا راهنماييم كنيد
حسابدار مالياتي و كارهاي تكس تو لس آنجلس كسي و ميشناسيد بهم معرفي كنيد😑
Cr1
15nov 2018
Approval letter uscis
29 jun