2015-03-31 ساعت 16:29
2016
2017
2019
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
|
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، victor2016 ،
2015-03-31 ساعت 16:29
محدودیت
جی می کوچولو، چهارتا ماهی طلایی داشت که پدر و مادرش به عنوان هدیه ی تولد شش سالگی اش برای او خریده بودند. او هر شب قبل از اين که بخوابد به آن ماهی های ظریف و زيبا و کوچولو که در آن کاسه ی بلورین و كوچك شنا می کردند نگاه می کرد. يك روز متوجه شد که آب داخل کاسه ی بلورین کمی کدر شده و لایه ای، جدارداخلی کاسه را پوشانده است. مادرجیمی برای او توضیح داد که این کاملا طبیعی است وباید آب ظرف را عوض کنند. جیمی میدانست که چطور باید آب ظرف را عوض کند. این را ازدوستش( هاوی ) یاد گرفته بود. هاوی همیشه وان حمام شان را ازآب خنک پرمی کرد وسپس ظرف ماهی را داخل وام حمام خالی می کرد. سپس پانزده دقیقه می نشست تا ظرف تمیزوبراق شود. همین که جیمی خم شد تا ماهی ها را به ظرفشان برگرداند منظره عجیبی دید . گرچه وان حمام خیلی بزرگ بود و بیش از یک مترعرض وحدود یک مترو نیم طول داشت ، ماهی ها همچنان یک گوشه ی وان دریک دایره ی کوچک دورخودشان می چرخیدند . جیمی ازمادرش پرسید: چرا ماهی ها با این که یک عالمه جا دارند فقط یه گوشه شنا می کنند؟ مادرجیمی به پسرش لبخندی زد و گفت : چون نمی دانند داخل وان حمام هستند. آن ها خیال می کنند هنوزتوی همان تنگ قبلی هستند ، همان جایی که همیشه بوده اند. خیلی ازاوقات ما درزندگی مان تفاوت زیادی با ماهی های جیمی نداریم . حتی موقعی که به ما فرصت رشد می دهند تصمیم می گیریم سرجای مان بمانیم و در دوایر کوچکی دورخودمان شنا کنیم. بسیاری ازاوقات آشنا را به ناآشنا ترجیح می دهیم ونو را به کهنه ارجح می دهیم . چنان به ماندن درمنطقه ی امن خودمان عادت می کنیم و دربرابر دل به دریا زدن و جاری شدن در جریان تغییر، مقاومت می کنیم و از روبرو شدن با نا شناخته ها سربازمی زنیم که زندگی ما را مجبورمی کند تغییر کنیم. DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025
مهاجرت به امریکا از طریق تحصیل - آگست ۲۰۲۲ 🎈🎈🎈 تشکر کنندگان: pouya007 ، azadeh.mohamad ،
(2015-03-31 ساعت 16:25)alireza_guitar نوشته:اگه همش درباره ارزوه بنویسی پس واقعیت چی میشه !(2015-03-31 ساعت 16:16)faryas نوشته: برنده شدن در لاتاری = تولد دوباره مهاجرتی که فقط ۱ درصد شانس برنده شدن داره نمیشه دلخوش بود و سراب ساخت ....اینقدر شما اسم سیاست نیاری بهتره ! این جملات من سیاست نیست واقیعت تشکر کنندگان: alireza_guitar ، pouya007 ، victor2016 ،
2015-03-31 ساعت 16:37
(2015-03-31 ساعت 16:30)faryas نوشته:(2015-03-31 ساعت 16:25)alireza_guitar نوشته:اگه همش درباره ارزوه بنویسی پس واقعیت چی میشه !(2015-03-31 ساعت 16:16)faryas نوشته: برنده شدن در لاتاری = تولد دوباره Faryas جان هم تو هم من و همینطور همه، میدونیم واقعیت خیلی بیشتر و تلخ تر از این حرف هاس. دلیل اینکه من و همه می گیم بحث رو چه شوخی چه جدی سی ا 30 نکنیم این هست که سایت رو بی دلیل فففیلT ر می کنن! و دیگه خود ما نمی تونیم بیاییم اینجا و شوق و ذوق هم قطارهامون رو ببینیم.
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared ♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال) ♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن ★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!) توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم) توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت انسان با Hope زندس
2015-03-31 ساعت 16:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-03-31 ساعت 16:47 توسط Abdorrezaa.)
(2015-03-31 ساعت 16:16)faryas نوشته: برنده شدن در لاتاری = تولد دوباره[/quote] [/quote] اصلا موافق نیستم که برنده شدن درلاتاری برابر با تولدی دوباره است، شاید اگر ورود به آمریکا از طریق لاتاری رو تولد بدونید بشه پذیرفت، اونم تولد دوباره یک مار از پوست قبلیش، چون اینا انقد آدمو میچلونن تا راه بدن که واقعا مثل اون مار پوستمون کنده میشه. درثانی آمریکا هم همچین آش دهن سوزی نیست که براش انقد غزلسرایی میکنید، درست ما جوانان بعد از انقلاب که تو رنگها فقط مشکی رو می شناسیم و تو صداها فقط نوحه کل مرزهای خارج از کشور رو زیبا می بینیم، ولی آمریکا هم دردسرها و سختی های خودشو داره، چه بسا افرادی با شرایط من و شما رفتند و به مزاجشون خوش نیومده و برگشتند. این عکس هم مربوط به برج 101تایپه است. نمیدونم ربطش به آمریکا چیه احتمالا فقط برا زیباسازی استفاده شده.
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید. تشکر کنندگان: alireza_guitar ،
2015-03-31 ساعت 17:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-03-31 ساعت 17:16 توسط alireza_guitar.)
آهای جمعیت!
میدونید چرا میخوام از مملکت عزیزم برم؟! میدونید چرا می خوام درامد بالام رو بی خیال بشم و برم؟ ( غیر از بحث کنار خانواده بودنم حرف دلم رو میزنم) میخوام سطح درامدم با سطح زندگیم همتراز باشه میخوام وقتی از نمایندگی (مثلا بنز یا...) میرم ماشین انتخاب کنم، نگران کلاه رفتن به سرم نباشم! میخوام وقتی بی حوصله میشم دسته همسرم رو بگیرم و توی یه کلاپ برقصم و انژیمو تخلیه کنم. میخوام وقتی که بی پولم اما یه جنسی رو میخوام راااحت کریدیت بکشم. می خوام با خیال راحت به تمام دنیا سفر کنم. دوست دارم اگر بخوام یه آب جو بخورم نترسم با سرنگ از قبل خالیش کرده باشن! دوست دارم می رم یه رستوران شیک از توی غذام سووووسک زنده در نیاد! اگرم دراومد بتونم اون رستوران رو سوووو کنم و ازش خسارت بگیرم! دوست دارم زنم پشت فرمون بشینه بدون ترس از موتوری که بخواد جلوش ویراژ بده و بترسونتش! با آرزوی قبولی برای تک تک دوستان آمریکا=عمری کار اما با آرامش خاطر و خیال
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared ♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال) ♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن ★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!) توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم) توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت انسان با Hope زندس
2015-03-31 ساعت 17:29
خواهشا بحث سیاسی نکنید ، من به عنوان عضو این انجمن از بحث سیاسی بشدت بیزارم و شروع کنندگان را به لیست سیاهم اضافه میکنم
امیدوارم باعث ناراحتی نشه حرفم ، ولی کسی که قوانین انجمن رعایت نمیکنه تا عوارضی تهرانم نمیتونه بره (خودم سابقه خوبی ندارم (خدا پدر امیر مهاجر بیامرزه) در اینجا ولی بدونید هر چقدر از اینجا محروم بشید بضرر خودتونه) تشکر کنندگان: payamshad ، alireza_guitar ، rezijon ، puryapurya ، King Eagle ، kuwait ، msr839 ، asher ، bijan9 ، taherifar
دوستان ببخشید قصد جسارت ندارم اما بهتر نیست بحث های 30 یا 30 رو تموم کنید. اصلا هرکی میاد به این تاپیک به خاطر همون چیزی میاد که شما ازش می نالین و درباره اش می نویسین.
خب (ببخشید منظورم به شخص خاصی نیست) یه نفر باید ... باشه که از این مشکلات خبر نداشته باشه میدونم شما هم دلتون پره و میخواید حرف دلتونو بزنین همه بچه ها اینجورین اما چیکار کنیم که همون مشکلاتی که بالا گفتم از دنیای واقعی به دنیای مجازی هم اومدن و ممکنه حتی باعث فیل - تر شدن سایت با این همه اطلاعات با ارزش بشن. همینش رو هم باید خدا رو شکر کرد که اینجا رو واسه دور هم جمع شدن داریم. 2016
2017
2019
تشکر کنندگان: payamshad ، alireza_guitar ، rezijon ،
2015-03-31 ساعت 18:09
حالا واسه اینکه مشکلات رو فراموش کنیم و رو هدفمون تمرکز کنیم بفرمایید دونات.
2016
2017
2019
تشکر کنندگان:
2015-03-31 ساعت 18:14
یعنی میخواد چی بشه کی بشه برنده ، اوف ، آدم که مسیری براش نمونه اینطوریه ها ، امیدوارم اونایی که حقشونه و فکر همه چیرو کردن دربیان امسال
Sent from my Lenovo A3000-H تشکر کنندگان: pouya007 ،
2015-03-31 ساعت 18:37
Im tired of this life . howlong being uselees . iran make me sick . i dont like iran
Sent from my Lenovo A3000-H
2015-03-31 ساعت 18:50
[emoji17] [emoji17] [emoji17] [emoji17] [emoji17] God help me please
Sent from my Lenovo A3000-H تشکر کنندگان: pouya007 ، someonelikeyou ، rezijon ، fatima96 ، puryapurya ، alireza_guitar ، msr839
2015-03-31 ساعت 19:10
(2015-03-31 ساعت 18:50)almascanada نوشته: [emoji17] [emoji17] [emoji17] [emoji17] [emoji17] God help me please منم یه والپیپر واسه دسکتاپ کامپیوترم ساختم وسطش بزرگ همین جمله رو نوشتم. ای خدا اگه بشه... چی میشه... (ببخشید دوستان حالم خوش نیست!) ![]() 2016
2017
2019
تشکر کنندگان:
ارسال مطالب سیاسی ، توهین آمیز و خارج از قوانین فروم تحت هر عنوان ممنوع است و با ارسال کنندگان و بازنشرکنندگان برخورد جدی صورت خواهد گرفت.
دوستان لطفا رعایت کنین تا برایتان مشکل ساز نشود
کیس نامبر: ***6 | تعداد افراد کیس: 2نفر | ارسال فرمهای اولیه: 23آگوست | سفارت:ابوظبی | کارنت: 11 می | نامه دوم: 20 می | مصاحبه نیمه دوم جولای
تشکر کنندگان:
2015-03-31 ساعت 19:34
(2015-03-31 ساعت 14:24)ostokhan نوشته:(2015-03-31 ساعت 11:36)someonelikeyou نوشته: آقا خبر جدید .... استخان با دوست پنی دوست شد یعنی در حد فابریک . فرزاد کم کم دارم بهت حسودی میکنم نه داداش نوش جونت منم ببینم پنی از فکر دوس پسر قبلیش میاد بیرون مخشو بزنم
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه |