![]() |
مهاجرین متولد ماه بهمن - نسخه قابل چاپ +- مهاجرسرا (https://www.mohajersara.org/forum) +-- انجمن: مهاجرت (https://www.mohajersara.org/forum/forum-49.html) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (https://www.mohajersara.org/forum/forum-59.html) +--- موضوع: مهاجرین متولد ماه بهمن (/thread-2209.html) |
RE: مهاجرین متولد ماه بهمن - یه مهاجر - 2010-02-16 (2010-02-16 ساعت 01:36)alireza_hsi نوشته: خوب چیزی که شما گفتید حس ششم نیست در واقع بهمنی ها مرتبا در حال بررسی و آنالیز کردن رفتار افراد هستند و اصلا هم دست خودشون نیست. اما حس ششم و تله پاتی و ذهن خوانی کلا با هم فرق دارن .من معتقدم که بهمنی ها هم ذهن رو میتونن بخونن و بقول شما افراد رو بدون پیشداوری انالیز کنن و هم حس ششم قوی دارن.برای من خیلی اتفاق میفته که صبح از خواب بیدار میشم و حس خوبی ندارم و وقتی هم از خونه بیرون میرم حسی به من میگه مثلا فلان محل اتفاقی میفته و واقعا هم میفته.این دیگه حس ششمه .درسته؟ درباره رفاقت زنان بهمنی هم باهاتون موافق نیستم.حداقل در مورد من صدق نمیکنه.من بسختی با کسی صمیمی میشم اما دوستی هام خیلی ریشه ای و عمیقه RE: مهاجرین متولد ماه بهمن - looloo - 2010-02-16 (2010-02-16 ساعت 09:21)indmehdi نوشته: خيلي جالب بود لولو جان. مرسي. دوست عزیز ممنون از دقت نظرتون پست رو اصلاح کردم ( به خاطر عجله بود میبخشید ![]() RE: مهاجرین متولد ماه بهمن - alireza_hsi - 2010-02-16 سلام حس ششم میتونه در همه افراد باشه و ممکنه در شما قوی هم باشه . منم دارم اما زیاد بهش توجه نمیکنم. در مورد رفاقت خانمها دقیقا منظور من دوستی با کل بود که سطحی است اما بهمنی ها در نگهداری دوست واقعا موفق هستند. بی شک هر بهمنی چند دوست بسیار نزدیک داره. بعضی اوقات در محاوره کلمه دوست و آشنا هر دو به یک دید عنوان میشه. ببخشید اگر برای کوتاه شدن متن کمی نامفهوم یا ناقص نوشته بودم. راستی این برداشت شخصی من از اطرافیانم هست که بین زن و مرد بهمن کمتر دوستی عمیق پیدا میشه و اکثرا بعد از مدتی به مشکل میخورن حتی زن و شوهر و اصولا نادر هستند زن و شوهر بهمنی!! RE: مهاجرین متولد ماه بهمن - یه مهاجر - 2010-02-16 (2010-02-16 ساعت 15:49)alireza_hsi نوشته: سلام درسته درباره حس ششم حسیه که در همه انسانها وجود داره اما بدلیل ناشناخته بودن این حس نسبت به حواس پنجگانه خیلی بهش توجه نمیشه اما منظور من اینو بود بهمنی بیشتر روی این حسشون کار می کنن و بهش توجه دارن نمیدونم درباره دوستی زن و مرد بهمنی.چون برای من دقیقا برعکسه.جالبه این دوست من وقیقا هم سن منه!! یه سال و یه ماه و یه روز البته طبق گزارش مادرهامون من چند ساعتی بزرگتر هستم و بقیه دوستا به ما میگن همزادهای غریب!!! چون همزاد هستیم از دو کشور متفاوت و خیلی هم ارتباط خوبی با هم داریم.ولی من با خانومای بهمنی نسبت به اقایون بهمنی مشکلتر کنار میام بنظرم وحشتناک ترین حالت ارتباط برای یه زن بهمنی داشتن مادرشوهر بهمنیه!!!!!!! دقیقا مثل من ![]() RE: مهاجرین متولد ماه بهمن - jMaster - 2010-02-16 بهمنی های عزیز، سلام یک بهمنی را پذیرا باشید. بنده متولد فردا هستم! RE: مهاجرین متولد ماه بهمن - shr.jafari - 2010-02-16 jmaster عزیز. تولدت مبارک! RE: مهاجرین متولد ماه بهمن - ChairMan - 2010-02-16 jmaster تولدت مبارک. آخر آنچه که نباید بشود شد . بهمنی ها کو.د.ت.ا رو شکل دادند و در حال انجام هستند روز به روزهم تعدادشون بیشتر میشه . عامل های براند.ا.زی هم شناسایی شدند . خیلی خب . اشکال نداره . ما هم یه انجمن فداییان ادمین میزنیم. یا بهتر بگم طرفداران مهاجرسرا.هیچ خیالی نیست . از پیام هم که خبری نیست . به نظر شما چه اتفاقی افتاده ؟ به کسی که بدترین پیش بینی رو برای پیام بکنه و دردناک ترین و فجیع ترین اتفاق رو برای پیام حدس بزنه به قید قرعه جایزه ای نفیس تقدیم میشود . لیلی خانم شما یه چیزی بگید ............... RE: مهاجرین متولد ماه بهمن - یه مهاجر - 2010-02-16 (2010-02-16 ساعت 18:36)jMaster نوشته: بهمنی های عزیز، سلام یک بهمنی را پذیرا باشید. و چه سالی ؟؟ منم تولدم فرداست .شاید سومین همزاد من در دنیا باشین که باهاش اشنا شدم.چون من دو تا دوست دارم دقیقا هم سن خودم هستن ![]() (2010-02-16 ساعت 21:46)NAV!D نوشته: jmaster تولدت مبارک. نوید خیلی خوشم اومد.با این حرکت ا ن ت ح ا ری ثابت کردی خیلی شجاعی که با بهمنی در افتادی اونم با این جمعیت.خلاصه دوستانه بگم خیلی مراقب خودت باش کلاه خودت رو بچسب کاری به پیام نداشته باش وگرنه همون بلائی که سر پیام اومد سر خودت میاد ![]() پیش بینی حال پیام رو میخوای؟؟؟ بگم ؟؟ بگم ؟؟؟ ![]() RE: مهاجرین متولد ماه بهمن - rasarasa - 2010-02-17 شیما جان وjmasterعزیز تولدتون مبارک !شما با صادق هدایت خدا بیامرز همزادید.اون هم 28 بهمن 1281 متولد شده بود. ![]() امیدوارم مثل هدایت زندگی پر بار و مفید و هنرمندانه ای داشته باشید ! و اسمتون در جاهای خوب ثبت بشه ! ولی چند برابر اون هنرمند بزرگ عمر کنید! درود بر تمام شما! متولدان همۀ ماهها و روزهای خوب تاریخ! RE: مهاجرین متولد ماه بهمن - indmehdi - 2010-02-17 (2010-02-16 ساعت 21:46)NAV!D نوشته: jmaster تولدت مبارک. نويد جون، با اين وضعيت که جمعيت متولدين بهمن داره بصورت تصاعد هندسي ميره بالا، فکر کنم مجبور بشيم تا اطلاع ثانوي، ما هم بگيم بهمني هستيم. ![]() فقط در اسرع وقت يه جلسه اضطراري بذار تا با بقيه فدائيان يه شور و مشورتي بکنيم و تصميم بگيريم که چه بلايي به سر اين عاملان بر..اندا.ز.ي بياريم. RE: مهاجرین متولد ماه بهمن - ساشا - 2010-02-17 jmaster و شیمای عزیز تولد هر دو رو تبریک می گم. من خودم که به بهمنی بودن خودم افتخار می کنم و واقعا شخصیت این ماه رو می پسندم.(مخففش همون خودشیفته هستش!) منم واقعا با نظر سارا موافقم چون منم با اینکه مادر و برادرم متولد آذر هستند ولی واقعا بعضی وقتها فکر می کنم اصلا نمی شناسمشون!! گاهی وقتها ارتباط برقرار کردن باهاشون واسم خیلی سخت می شه. اصلا بحث خوب و بد نیست ها ولی با تمام اخلاقهای خوب یه اخلاقی دارند که من واسم غیرقابل تحمله و اون دمدمی مزاج بودن اونهاست..! البته بازم نمی شه کلی گفت ولی با آذریهایی که من برخورد داشتم همهشون اینطوری بودن و این نقطه 180 درجه مخالف منه! ولی شیما جان به نکته خوبی اشاره کرد و اون آمار بالای مهاجرت متولدین بهمن ماهیه که کاملا برمی گرده به شخصیتشون که کاملا مستقل هستند و کلا ثابت بودن و یکنواختی رو دوست ندارند و همین طور به این موضوع که می تونند با هر جا و هر محیطی جور در بیان و در ارتباط برقرار کردن با آدمهای مختلف موفقند. RE: مهاجرین متولد ماه بهمن - یه مهاجر - 2010-02-17 (2010-02-17 ساعت 13:32)ساشا نوشته: ولی شیما جان به نکته خوبی اشاره کرد و اون آمار بالای مهاجرت متولدین بهمن ماهیه که کاملا برمی گرده به شخصیتشون که کاملا مستقل هستند و کلا ثابت بودن و یکنواختی رو دوست ندارند و همین طور به این موضوع که می تونند با هر جا و هر محیطی جور در بیان و در ارتباط برقرار کردن با آدمهای مختلف موفقند. ممنون بابت تبریک تولدها ![]() درسته بهمنی ها تنوع طلب هستن از نوع پوشش لباس گرفته تا تغییر دکوراسیون کامل خونه.یه روز می بینی راحت همه وسایل خونه رو حراج می کنن و وسایل جدید می گیرن!!!!!!!!! لزوما بدنبال مد نیستن اما هر چی بنظرشون قشنگ بیاد رو میخرن و جایگزین می کنن.تعریف نباشه اما بیشترشون خوش سلیقه و خوش پوش هم هستن . بیشتر دوستام برای خرید منو با خودشون میبرن.مخصوصا در مورد انتخاب لباس خیلی سلیقه بخرج میدن و بخوبی میدونن چه مدلی به چه تیپ آدمی میاد. هر کس خواست بره خرید خبرم کنه چون من هم عاشق خریدم و هم حوصله کافی دارم فقط قبلش کفش آهنی تهیه بفرمائید چون من برای خرید یه کفش کل شهر رو زیر و رو میکنم ![]() RE: مهاجرین متولد ماه بهمن - jMaster - 2010-02-17 سلام دوباره ممنون بابت تبریکات شیما تولد شما و دو دوست دیگه تون هم مبارک من متولد 63 هستم RE: مهاجرین متولد ماه بهمن - یه مهاجر - 2010-02-17 ممنون تولد شما هم مبارک نه دو سال اختلاف سنی داریم ![]() RE: مهاجرین متولد ماه بهمن - kavoshgarnet - 2010-02-17 (2010-02-16 ساعت 18:36)jMaster نوشته: بهمنی های عزیز، سلام یک بهمنی را پذیرا باشید. چه جالب من هم متولد ۲۸ بهمن هستم اینطور که معلومه باید تالار متولدین ۲۸ بهمن هم ایجاد بشه در ضمن من از دوست داران پر و پا قرص صادق هدایت هستم، ولی دیروز به جای گرفتن ویزا به عنوان هدیه تولد برگه آبی گرفتم با کلی نگرانی الان هم در آنکارا هستم به دلیل جا ماندن از پرواز به خاطر بی نظمی خودم و بی سر و پا بودن فرودگاه آنکارا. |