موضوعها: 46
رتبه:
55
3 تشکر در 0 ارسال
تقریبا با همه اش موافق بودم به جز خصوصیات زنان بهمن درباره رفیق باز بدن.حداقل در مورد من صدق نمی کنه اتفاقا من اگرچه اشنایان زیادی دارم اما تعداد دوستای مورد اعتماد و صمیمی ام خیلی کمه و ارتباطم هم محدود میشه به چند نفر از همین گروه صمیمی.
بهمن ماهی ها اعتماد به نفس خوبی دارن و رگرچه در ظاهر خیلی خشک و بی احساس جلوه می کنن اما عاطفی هستن.معمولا پایبند به هیچ عرف و رسم خاصی نمیشن و طرزفکر خاص خودشون رو دارن و از همون هم پیروی می کنن به همین خاطر در جوامع سنتی غالبا با موارد زیادی در تضاد و تعارض هستن!!!!! چون در این جوامع به حریم شخصی افراد خیلی توجه نمیشه و بیشتر جمع و عرف غالب اهمیت داره.اینه که بیشترشون مهاجرت می کنن(اینم دلیل آمار بالای مهاجرین بهمن ماهی!!!!!)
سرگروه خودشیفتگان( خودشیفتگی رو دارین؟؟؟؟؟؟ )LOL
موضوعها: 28
رتبه:
50
3 تشکر در 0 ارسال
به جز ستِ بازی کروکت هرکدوم رو برای من بخرید من خیلی خوشحال می شم !! :D :))
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم.
شماره کیس: 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس : June 2011 9
دریافت ویزا : 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011
موضوعها: 13
رتبه:
50
1 تشکر در 0 ارسال
اینکه بهمن ماهی ها، خیلی خوش شانس هستند؛ واقعا ً درست است و شاید هم از سر صدقه ی این دخترم است که زندگی من و مادرش هم دستخوش تغییر شد و الان آمریکاییم !!!؟؟ بهرحال این را گفتم که یه وقت نشه بهمن ماهی ها بخواهند غر بزنند و از بخت بنالند، که همه ی این مدارک در کتاب تاریخ مهاجرسرا ثبت شده و اگه انکار کنید مجبورم بگم. اسم اون خانم رو بگم؟ بگم؟
در مورد دختر من گفتنی است که هرچند بیشتر مواقع با تنهایی راحت است و آنچنان رفیق باز نیست و میتونه با داشتن یک تلویزیون و یا کامپیوتر، شب و روز را بدون غذا پشت سر بگذاره؛ هروقت هم که با رفقاشه، یه جورایی حکم جلوداری آنها را پیدا میکنه و به دیگران خط میده. و این هم درسته که به همه کس اعتماد نمیکنند و همین کار را برای والدین حسابی سخت میکنه که بتونند از زیر زبونشون حرف بکشند؛ ولی یک نشونه ی خیلی خوبی هست که بدونی توی دلشون یه خبرایی هست و اونهم آشفتگی و پرخاشگری بدون علتی واضح در محیط خانه و مخصوصا ً نسبت به والدین خود.
ارادتمند...حمید
راستی خانم N0!$!eRv@mp!eR میشه تلفظ و معنی اسمتان را بفرمایید؟؟ نکنه این هم یکی از خصوصیات اسرار آمیز بهمنی ها باشه !!؟؟؟ شاید.
موضوعها: 5
رتبه:
43
7 تشکر در 0 ارسال
منم در مورد این کلمه "رفیق باز" مشکل دارم. چون خود من دفترچه تلفن هر دو تا گوشیم پره و وقتی صبح تو محیط کارم میخوام از جلوی همه اتاقها رد بشم تا به اتاقم برسم معمولا یکی دو ساعتی طول می کشه !!
ولی با تمام اینها فقط یک دوست صمیمی دارم ... تمام دوستان من هم که متولد ماه بهمن بودند مثل خودم حلقه دوستان صمیمی شون از یکی دو نفر بیشتر نبوده. دوران کودکی هم اخلاقم دقیقا مثل دختر کوچولوی گل حمید آقا بود....
خانم N0!$!eRv@mp!eR ( من اسمتون رو کپی پست کردم آخه خیلی سخته!) تولدتون مبارک ....
هر چند که این تاپیک مال تولد نبود.
موضوعها: 2
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
چه خبره اينجا!!! يه کم خودتونو تحويل بگيرين بهمنيها.
به هر حال تولد همتون مبارک.
من آذر ماه بدنيا اومدم (خانوما، واسه چي گفتين "واااااي" !!!؟ ) . انگار هيچکس ديگه آذر ماهي نيست که يه تاپيک راه بندازيم. اومدم اينجا گفتم که يه وقت عقدهاي نشم.
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
موضوعها: 19
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
مهدی جان این عضو سابقه دارت منو کشته....................
موضوعها: 2
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
2010-02-10 ساعت 10:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-02-10 ساعت 11:09 توسط indmehdi.)
نويد جون خيليها رو کشته. خودمم کشته!!!
(2010-02-10 ساعت 09:55)NAV!D نوشته: مهدی جان این عضو سابقه دارت منو کشته....................
ساشا جان، کلاً آذرماهيها (ماهي نه، ماهي!) خيلي دل و جرأت دارن.
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
موضوعها: 5
رتبه:
43
7 تشکر در 0 ارسال
2010-02-10 ساعت 10:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-02-10 ساعت 10:59 توسط ساشا.)
آقا نوید چرا نشستین؟ بگیرینشون !! صدرا جان بیا ببین کی قصد بر.ان.دا.زی س.ف.ت رو داره!! ما یا این آذر ماهی (ماهی نه، همون ماهی!) ها. دوستان نکنین این کارو بعد عمری آرزو یه انجمن زدیم ها!!
من تو خونه ام از دست این آذر ها راحتی ندارم (مادر و برادرم)!
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-02-10 ساعت 09:55)NAV!D نوشته: مهدی جان این عضو سابقه دارت منو کشته....................
نوید این نقطه ها رو از من یاد گرفتی ها.........اینها کپی رایت دارند حواست و جمع کن ......سوت میکنم...
راستی بچه ها rasarasa غایبه...فکر کنم داره اسباب کشی میکنه....سارا جون کمک نمیخواهی؟
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 19
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
ساشا جان خوشم اومد ذهنم رو خوندی .ایول .
لیلی خانم منو عفو کنید ........ دیگه از این کارا نمیکنم...........
قول میدهم.................
آخه اصلا من ........
قول............
آخر کاری که نباید بشه شد . خدایا خودت کمک کن این عوامل بر اندازی رو شناسایی کنیم .
مکر و مکر الله و الله خیر عافیه بازم بگم یا کافیه .؟؟؟؟؟؟؟
از الان هر کی توی این تایک فعالیت کنه به جرم اختلال در نظم سایت دستگیر میشه .
همه میرید (بن ریزک).