کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2015-12-19 ساعت 02:08)hamidoo_b نوشته:  17 دسامبر آنکارا باز عمومیه؟

اره Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon
بچه ها دفعه ی قبل که رفتیم مصاحبه با خودمون برگه ی ptt انتخاب شده رو بردیم. وقتی کلیر شدیم همون قبلیه رو باید ببریم یا دوباره باید بریم و پست رو انتخاب کنیم؟
category:    F2A/CR1
pd:    2014/1/9
approved:   2014/3/1
send docs:    2015/3/2
complete:    2015/4/6
linterview letter:    2015/9/1
interview:  2015/11/5
AP
,ceac updates: 5 Nov, 6 Nov, 9 Nov, 10 Nov, 12 Nov, 17Dec (email), 13jan (email).18 march 22march
 embassy updates:  (5,10, 16,19,23,25,27) Nov_ (1,3,8,9,10,17,22,24,28,30) Dec_(5,6,7,8,19,25) jan
2016/3/22 : تبدیل / به or و دریافت ایمیل
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-19 ساعت 19:48)qazaleh نوشته:  بچه ها دفعه ی قبل که رفتیم مصاحبه با خودمون برگه ی ptt انتخاب شده رو بردیم. وقتی کلیر شدیم همون قبلیه رو باید ببریم یا دوباره باید بریم و پست رو انتخاب کنیم؟
نه دیگه دوباره نباید انتخاب کنی پستتو ،برگ قبلیو ببر .پست رو یه دفه انتخاب میکنیم.

بچه ها خبر بد اینکه اون طرح رو کنگره هم تصویب کرد ،خبر خوب هم همونطور که یکی از بچه ها به درستی گفته بود اینکه گرین کارتی ها هم مشکلی ندارن واسه رفتو امد ،نباید دوباره چک بشن .عین سیتیزنیا .
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94 ، qazaleh ، toupal
(2015-12-19 ساعت 20:56)alireza55 نوشته:  ......

بچه ها خبر بد اینکه اون طرح رو کنگره هم تصویب کرد ،خبر خوب هم همونطور که یکی از بچه ها به درستی گفته بود اینکه گرین کارتی ها هم مشکلی ندارن واسه رفتو امد ،نباید دوباره چک بشن .عین سیتیزنیا .

در پرانتز بگم که "هنوز" مشکلی برای ایرانیهای مقیم آمریکا ایجاد نشده و زمانی ابعاد مسئله روشن میشه که اون 38 کشور طرف قرارداد بخوان مقابله به مثل کنن و ایرانیهای مقیم آمریکا حتی اگر تاحالا ایران نیامده باشن رو چک کنن.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، Sam-90 ، mana94 ، ATYY ، toupal
من بعید میدونم اروپایی ها مقابله به مثل عین امریکاییا بکنن ،شاید به یه نحو دیگه ،ولی نمیخوان بر اساس ملیت اون چند تا کشور چک کنن ادما رو ،ولی اگه اروپاییا هم ما رو بخوان چک کنن دیگه خیلی خنده دار میشه هر جا بخوایم بریم همش منتظر کلیر شدنیم ،فک کنم نصف ما بقی عمرمونو همش باید سایت چک کنیم. هاها
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94 ، toupal
من علاقه زيادي به سيس دارم سايت ها رو يكي كنن همينو هر روز چك كنيم حداقل

كيس نامزدي مصاحبه ٢ سپتامبر ايروان منتظر كلير شدن
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، mana94 ، toupal
(2015-12-19 ساعت 21:40)itex نوشته:  
(2015-12-19 ساعت 20:56)alireza55 نوشته:  ......

در پرانتز بگم که "هنوز" مشکلی برای ایرانیهای مقیم آمریکا ایجاد نشده و زمانی ابعاد مسئله روشن میشه که اون 38 کشور طرف قرارداد بخوان مقابله به مثل کنن و ایرانیهای مقیم آمریکا حتی اگر تاحالا ایران نیامده باشن رو چک کنن.

سلام
این موضوع که گرین کارتی می تونه بیاد ایران بدون مشکل رو منبع معتبری دارید ؟
ممنونم
F2A / Case Creation Date: Sep 2013 / Interview: Abu Dhabi Oct 2014 / Clearance: 10 July 2016 / Visa: 24 July 2016
پاسخ
تشکر کنندگان:
والا اینو یه کارشناس توی تیوی گفت ، 10 بارم تاکید که این موضوع مربوط به کسانی که سیتیزن هستن یا گرین کارت امریکا رو دارن نمیشه ،ولی خوب میدونی اینجور مسایل که ریسک بردار نیست ، که حالا از توی نت یا تیوی بشه راجع بهش نتیجه گرفت .
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon
(2015-12-20 ساعت 03:57)alireza55 نوشته:  والا اینو یه کارشناس توی تیوی گفت ، ۱۰ بارم تاکید که این موضوع مربوط به کسانی که سیتیزن هستن یا گرین کارت آمریکا رو دارن نمیشه ،ولی خوب میدونی اینجور مسایل که ریسک بردار نیست ، که حالا از توی نت یا تیوی بشه راجع بهش نتیجه گرفت .

وارد هفته ي هفدهم شديم بدون هيچ خبر خوب !
چرا از انكارا خبر خوب نمياااد ؟ البته تعداد كمه وبيشتر ابوظبي هستن !
پاسخ
تشکر کنندگان:
[/quote]

سلام
این موضوع که گرین کارتی می تونه بیاد ایران بدون مشکل رو منبع معتبری دارید ؟
ممنونم

سلام بله من دیروز بصورت اتفاقی TM TV رو گرفتم وکیل کاملی داشت درهمین مورد صحبت می کرد و گفت گرین کارتی ها هیچ مشکلی ندارند و برای دیدار با خانواده شان می تونند رفت و آمد کنند بدون گرفتن ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94 ، armehraboon ، qesign
(2009-12-03 ساعت 20:02)amrnsb نوشته:  ممنون از جواب شما ولی من می خواستم بدونم آیا تا به حال کسی این تجربه رو داشته که افسره مصاحبه کننده به مدت زمان کلیرنس اشاره کنه؟ چون من پستهایی رو خوندم که می گفت اگه از افسره مصاحبه کننده حتی بپرسی چقدر این مراحل اداری طول می کشه جواب میده که این مرحله از کار در اختیار من نیست و جواب روشنی دریافت نمی کنی.

سلام
یکبار برای ویزا توریستی اقدام کردم مه افسر گفت 2 هفته سر 2 هفته جواب اومد
دفعه دوم برای اقامت بود که گفت 2 ماه که بعد از 4 ماه جواب اومد
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، toupal
سلام دوستان . گوش شیطون کر ، امروز هم‌ سیس آپ شد . فکر نمیکردم تعطیلی کار کنن . با این آپ و آپ ۱۷ و دلگرمی شما دلم روشن شده
پاسخ
تشکر کنندگان: alireza55 ، sanbad ، Nazanin_kh ، armehraboon ، hamidoo_b ، ATYY
وارد هفته ي هفدهم شديم بدون هيچ خبر خوب !
[/quote]
تعدادمون توی انکارا کمه نمیتونیم سر در بیاریم کلیری بر اساس اپ سیس میاد یا نه ولی اگه باید اول اپ سیس بیاد واسه چند هفته و در اخر اون / به or تبدیل بشه و بعد از چند روز کلیر بشیم ،پس الان که ما اپ نمیشیم عملا امید داشتن به هفته های بدون اپ بی معنیه باید نگاهمون به ماه بعدی یا حداقل چند هفته اینده باشه.
البته من اپ نداشتم ، شما از قرار داشتید .
پاسخ
تشکر کنندگان: ATYY ، toupal
(2015-12-20 ساعت 17:11)alireza55 نوشته:  وارد هفته ي هفدهم شديم بدون هيچ خبر خوب !
تعدادمون توی انکارا کمه نمیتونیم سر در بیاریم کلیری بر اساس اپ سیس میاد یا نه ولی اگه باید اول اپ سیس بیاد واسه چند هفته و در اخر اون / به or تبدیل بشه و بعد از چند روز کلیر بشیم ،پس الان که ما اپ نمیشیم عملا امید داشتن به هفته های بدون اپ بی معنیه باید نگاهمون به ماه بعدی یا حداقل چند هفته اینده باشه.
[/quote]

دقيقا" اگه سيس بايد آپديت شه تا كلير بشيم ما كه آپديتي نداريم .
مصاحبه :sep 2015 ابوظبي
نتيجه:AP
آپديت 16sep,17sep,16nov,28jan2016,31jan2016:ceac
كلير :31jan2016
پاسخ
تشکر کنندگان: toupal ، Sam-90
من فکر میکنم آپدیت سیس ربطی به سفارت های مختلف نداره و اونجا واسه همه پروسه یکسانه مگه اینکه کیس مورد نظر مشکلی داشته باشه که این باعث میشه یه کم از حد معمول طولانی تر بشه . سفارت حق داره کمتر از یک ماه بعد از سیس ویزا روبده با توجه به سهمیه ماهانه ویزا ، که معمولا بیشتر ۲ یا ۳ روز نمیشه
پاسخ
تشکر کنندگان: ATYY ، armehraboon

کاربران در حال بازدید این موضوع: 5 مهمان