2013-09-07 ساعت 11:33
(2013-09-07 ساعت 08:32)path_1982 نوشته: ...میخواستم بدونم وقتی اینجا میگن parallel parkمنظور پارک دوبل به صورت ایران هست یا اینکه منظور پارک کردن ماشینمون بین دو ماشین که کنار هم قرار دارن هست ( نه پشت سر هم) ؟ ...
(2013-06-14 ساعت 09:30)Ali DV-2013 نوشته: دوست عزیز من تجربه خودم در هیوستون تگزاس رو میگم و دوستان دیگه هم در ایالتهای دیگه تجریه مشابه داشتن. جزئیات زیاد داره ولی من در حد کلیات موضوع رو توضیح میدم....
اول آفیسر که معمولا خانومه براتون موارد امتحانی رو با حوصله و احترام توضیح میده و امتحان با پارک دوبل یا Parallel Parking شروع میشه که در اون باید ماشین رو بین دو میله پارک کنید. ضمنا مثل ایران نیست که یه ضرب باید پارک دوبل کنی. بلکه به کرات میتونید ماشین رو جلو عقب کنید تا پارک کامل بشه.
بعد میبره توی شهر و نکات نوشته شده توی آیین نامه رو میپرسه و میبینه مثلا برای تابلوی Stop واقعا ایست کامل میکنی یا نه. بعدش هم کمتر از یک دقیقه بهتون گواهینامه موقت رومیده.
مدارک مورد نیاز ویزای گوناگونی برای سفارت آنکارا/ایروان•سفرنامه اول•سفرنامه دوم•کاربر حرفه ای مهاجرسرا•پیگیری مراحل اداری پرونده های مهاجرتی با کمک سایت سیس •سفرنامه آمریکا: قسمت اول/قسمت دوم•بهترین پلن های پری پید تلفن همراه در آمریکا•ارزانترین پلن پری پید موبایل در آمریکا: لایکاموبایل•آگهی اجاره منزل در رالی