(2014-05-14 ساعت 14:38)rainolf نوشته:من خیلی دوستانه اون پست رو نوشتم و هدفم هم آرامش دادن به شما بود. توقع همچین جوابی از شما رو نداشتم. به هر حال موفق باشید دوست من.(2014-05-14 ساعت 14:12)gema نوشته:(2014-05-14 ساعت 13:31)rainolf نوشته: میدونم برای غر زدن کمی زوده و خیلی از بچه ها بیشتر از اینا منتظر بودن و این انتظار اصلا قابل مقایسه با انتظار برای کلیرنس نیست ولی پس چرا نامه دوم رو نمیزنن تکلیفمون معلوم شه..... خل شدیم از این همه انتظار..........
الان آقای محبت میان دعواتون میکنن ها!ماها داریم یکی از بزرگ ترین تجربه های زندگیمون رو پشت سر میذاریم..تازه اولشه!!یه جورایی داریم زندگیمون رو از اول میسازیم!مجبوریم خیلی صبور باشیم
1- چرا دعوا؟؟؟؟ اصلا دلم میخواد غر بزنم.... چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟
2- من از نوامبر 2010 توی این فروم عضوم و 3 سال با بچه های دیگه این استرس و انتظار رو تجربه کرده بودم ولی بازم سخته....
3- من 3 ساله منتظر مصاحبه کبکم و خوب میدونم انتظار برای تغییر زندگی یعنی چی؟؟؟؟؟
4- بالاخره ما حق آب و گل داریم توی این فروم و تا حالا 3 یا 4 سری از بچه ها رو با اشکها و لبخندهای خاص هر دوره راهی کردیم برن پس دلم میخواد بگم: چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟
کی میخواد دعوام کنه؟؟؟؟؟؟؟
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب