کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴
(2014-05-14 ساعت 14:38)rainolf نوشته:  
(2014-05-14 ساعت 14:12)gema نوشته:  
(2014-05-14 ساعت 13:31)rainolf نوشته:  میدونم برای غر زدن کمی زوده و خیلی از بچه ها بیشتر از اینا منتظر بودن و این انتظار اصلا قابل مقایسه با انتظار برای کلیرنس نیست ولی پس چرا نامه دوم رو نمیزنن تکلیفمون معلوم شه..... خل شدیم از این همه انتظار..........

الان آقای محبت میان دعواتون میکنن ها!Tongue ماها داریم یکی از بزرگ ترین تجربه های زندگیمون رو پشت سر میذاریم..تازه اولشه!!یه جورایی داریم زندگیمون رو از اول میسازیم!مجبوریم خیلی صبور باشیم Smile

1- چرا دعوا؟؟؟؟ اصلا دلم میخواد غر بزنم.... چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟ Big Grin
2- من از نوامبر 2010 توی این فروم عضوم و 3 سال با بچه های دیگه این استرس و انتظار رو تجربه کرده بودم ولی بازم سخته....
3- من 3 ساله منتظر مصاحبه کبکم و خوب میدونم انتظار برای تغییر زندگی یعنی چی؟؟؟؟؟
4- بالاخره ما حق آب و گل داریم توی این فروم و تا حالا 3 یا 4 سری از بچه ها رو با اشکها و لبخندهای خاص هر دوره راهی کردیم برن پس دلم میخواد بگم: چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟
کی میخواد دعوام کنه؟؟؟؟؟؟؟ Cool
من خیلی دوستانه اون پست رو نوشتم و هدفم هم آرامش دادن به شما بود. توقع همچین جوابی از شما رو نداشتم. به هر حال موفق باشید دوست من.
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: mohsenmb ، rainolf ، محبت ، lighter ، shekari

پیام‌های این موضوع
هماهنكي - توسط avayebahar - 2014-04-12 ساعت 16:03
RE: انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴ - توسط gema - 2014-05-14 ساعت 16:31

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان