(2014-05-25 ساعت 07:08)3rip نوشته:(2014-05-22 ساعت 14:07)ajab1 نوشته: دوستان چرا ما ایرانی ها اینطوری هستیم؟؟؟؟
بابا مردم از سال پیش دارن میگن برای سفارت مهر دادگستری احتیاجی نیست اونوقت میرید دوباره مهر میزنید و میایید به بقیه هم توصیه میکنید؟؟؟
من مطمئنم ما ایرانی ها خودمون با دست خودمون همدیگه رو نابود میکنیم مثل همینجا که همش زیر آب هم رو میزنیم و نمیذاریم کسی پیشرفت کنه اونجا هم بریم باز هم از این بدتر میکنیم
متاسفم
همین
البته دوست عزيز اين رو در نظر داشته باشيد كه مهر دادگستري و وزارت خارجه درسته كه براي مصاحبه سفارت لازم نيست، ولي كسي از فرداي خودش خبر نداره، اگر دوستان به امريكا بيان و تصميم بگيرن كه ادامه تحصيل بدن مداركشون بدون مهر دادگستري و وزارت خارجه هيچ اعتباري نداره
و اونوقت اگر تصميم بگيريد دوباره مدارك را ترجمه كنيد و مهر بزنيد و براتون بفرستند امريكا هزينه بسيار زيادتري متقبل مي شويد تا الان.
من توصيه م اينه كه دوستاني كه اصلا قصد ادامه تحصيل ندارن مداركشون رو مهر نزنن، ولي اگر حتي يك درصد احتمال ميديد بعد از ورود به امريكا ميخواهيد وارد سيستم دانشگاهي شويد شك نكنيد كه مهر كردن مدارك لازمه مگر اينكه تا اون موقع قانون عوض شه يا دانشگاهي كه ميخواهيد اپلاي كنيد بر حسب اتفاق مدارك مهر شده نخواهد.
من حرف شما رو تایید میکنم ولی برادر من برای ادامه تحصیل کسی که ویزا گرفته که دیگه شناسنامه ایرانش رو نمیخوان ( پاسپورتش رو میگیرن ) مدارک پیش دانشگاهی و دیپلم نمیخوان ( ریز نمرات لیسانس و فوق لیسانسش رو میگیرن) داداش کسی اگر میخواد برای ادامه تحصیل در 1 قرن دیگه هم بره فقط کافیه ریز نمرات لیسانس و فوقش رو بده وزارت علوم تایید و سپس مهر دادگستری و امور خارجه و فقط همین مدرک نیاز هست برای تایید اونم برای ادامه تحصیل، در ضمن شما خواهی یا نخواهی ترجمه ها رو سفارت از شما میگیره و اصلش رو به شما بر میگردونه و باید برای ادامه تحصیلت دوبره بدی ترجمه پس بیایید بهم احترام بذاریم و اطلاعاتمون رو درست انتقال بدیم
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1
،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...

همه چی آرومه ...
با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد