کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2014-07-26 ساعت 00:43)Mahmood129 نوشته:  
(2014-07-25 ساعت 23:25)USA Grean Card نوشته:  
(2014-07-25 ساعت 23:20)babak 2000 نوشته:  
(2014-07-25 ساعت 22:39)USA Grean Card نوشته:  
(2014-07-25 ساعت 18:36)babak 2000 نوشته:  سلام
آیا سند ازدواج را که برای سفارت گفته دو نسخه کپی بفرستیم باید ترجمه هم دو نسخه باشد یا یک نسخه کافی است؟

سلام دوست عزیز شما باید برای سفارت ابوظبی دو نسخه ترجمه از سند ازدواج را همراه داشته باشید. اگه به دارالترجمه های معتمد سایت که کار دیگر دوستان مهاجر را انجام می دهدند مراجعه کنید به تمامی این موارد آشنایی دارند.
ممکنه زیاد نتونم سر بزنم هر کس سوالی داشت خصوصی بپرسید حتما پاسخ می دم.

بازم سوالی بود در خدمتم

با تشکر. برای سفارت آنکارا هم باید دو نسخه بفرستیم؟ ضمنا بنظر شما انتخاب سفارت ابوظبی چه مزایایی نسبت به سفارت آنکارا دارد چون بطور پیش فرض برای ما سفارت آنکارا انتخاب شده است و هنوز فرم 260 را ارسال نکرده ایم و می توانیم سفارت را تغییر دهیم.
نه دوست عزیز برای آنکارا 4 نسخه لازم دارید.
به نظر من تفاوت چندانی با هم ندارند ولی من خودم جای شما بودم همون آنکارا رو انتخاب می کردم. در مورد دارالترجمه مناسب هم سوال داشتید خصوصی پیام بدید حتما پاسخ می دم.
باز هم سوالی بود در خدمتم

دوست عزیز سلام

برای سفارت آنکارا هم 2 نسخه فقط ترجمه لازم داره .

امیدوارم اشتباه تایپی بوده باشه که نوشتید 4 عدد . چیزی به اسم برای آنکارا 4 عدد وجود نداره .
تنها فرق آنکارا این است که 15 روز قبل مصاحبه علاوه بر مدارک دیگر - در مورد سند ازوداج باید این 2 ترجمه به دست سفارت رسیده باشه و اصل سند و کپی های گرفته شده روز مصاحبه با خودشون میبرن ...
خوشحال میشم منبعی که نوشته برای آنکارا 4 نسخه ترجمه بشود را ذکر کنید .
لطفا اطلاعات غلط ندهید . این اطلاعات هزینه هایی اضافی برای دوستان دارد.

سلام دوست عزیز
با توجه به این که برای آنکارا باید 15 روز قبل یک نسخه از ترجمه ها ارسال شود می بایست از تمام ترجمه ها 2 نسخه تهیه شود. اگر توجه داشته باشید برای هر نفر پرونده جداگانه تشکیل می شود بنابراین با توجه به این که سند ازدواج میان هر دو نفر مشترک است قاعدتا به 4 نسخه نیاز دارند. در مورد هزینه هم باید عرض کنم تا جایی که من می دونم نسخه های بعد ترجمه تخفیف 70 درصدی دارند بنابراین دو نسخه اضافه سند ازدواج چیزی حدود 10 تا 12 هزار تومان بیشتر هزینه ندارد که با توجه به هزینه های دیگری که دوستان متحمل می شوند آن چنان کمرشکن نیست.
باز هم سوالی داشتید در خدمتم
تشکر کنندگان: r.bazargan

پیام‌های این موضوع
نبود اصل مدرک دپلم - توسط mahan84 - 2014-08-23 ساعت 12:43
RE: ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ... - توسط شایان واحد - 2014-05-30 ساعت 20:16
RE: ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ... - توسط USA Grean Card - 2014-07-26 ساعت 09:34
تعداد ترجمه ها - توسط sd.jaberi - 2015-01-31 ساعت 15:13

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان