کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2014-09-23 ساعت 15:02)حسین69 نوشته:  سلام دوستان
من نمیدونم سوالم رو اینجا باید بپرسم یا نه ولی ممنون میشم اگه جوابمو بدید.
من میخواهم نامه تمکن مالی بگیریم میخواستم بدونم :
1_ برای مقصد کالیفرنیا برای دو نفر چقدر باید باشه ؟
2_ من از بانک پرسیدم گفتن حسابتون نباید پس انداز باشه حتما باید قرض الحسنه باشه آیا صحت داره ؟
3_ و اینکه بانک گفت تاریخ افتتاح حساب را در نامه تمکن مالی قید نمیکنن پس چرا بعضی از دوستان میگن هر چی حسابتون قدیمی تر باشه بهتره ؟
سلام دوست عزيز. با عرض تبريك براي قبولي تون و آرزوي دريفات ويزا
1- ربطي به ايالت انتخابي براي اقامت نداره (براي ما 2014 ايها كه اينجوري بود. نميدونم قواين براي امسال تغيير كرده يا نه).
2- ربطي به نوع حساب و نوع بانك نداره. بانك چرند گفته. ولي معمولا بانك هاي خصوصي بهتر عمل كردند در اين مورد. من خودم بانك آينده بود حساب روزشمار و در عرض2 ساعت هم گرفتم نامه تمكن رو. حتي بخش اعظم موجودي رو هم همون روز تامين كردم و بعد از اينكه نامه رو گرفتم دوباره تو همون روز پول رو به طرف برگردوندم. كاري هم به گردش حساب و تاريخ افتتاح حساب ندارن. سفارت هم اصلا لازم نداره اين اطلاعات رو. (باز تاكيد ميكنم بر اساس اطلاعات و قوانين 2014 ايها ميگم.
3- دوستان از اين نظر ميگن كه يه وقت احيانا براي سال جديد، سفارت نگه گردش حساب بيارين. شما صبر كنين اونهائي كه مصاحبه شون نزديكه، ببينين سفارت در اين مورد ايرادي گيري چيزي ميدن بهشون يا نه. اگر ندادن، هر حسابي و با هر تاريخ افتتاحي قابل قبوله.
موفق باشين.
کیس نامبر: 2014AS69**
تعداد افراد کیس: دو نفر
سفارت: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ رویت: 5 می 2013
تاریخ ارسال فرم ها: 16 جولای 2013
کارنت: 14 آپریل 2014
مصاحبه: 3 جون
وضعیت: ادمین پروسس
آپدیت ها: قبل از مصاحبه رو نمی دونستم، چک نکردم. بعد از مصاحبه (اولین بار شاید 15-16 جون چک کردم): 9 جون، 13 جولای (فقط نفر اصلی) با ایمیل، 6 و 7 آگوست
تشکر کنندگان: حسین69 ، laleht ، aghamilad ، babak12

پیام‌های این موضوع
نبود اصل مدرک دپلم - توسط mahan84 - 2014-08-23 ساعت 12:43
RE: ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ... - توسط شایان واحد - 2014-05-30 ساعت 20:16
RE: ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ... - توسط a.rahaa - 2014-09-23 ساعت 16:10
تعداد ترجمه ها - توسط sd.jaberi - 2015-01-31 ساعت 15:13

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان