کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2014-11-12 ساعت 11:07)babak12 نوشته:  
(2014-11-12 ساعت 10:45)masouleh نوشته:  
(2014-11-10 ساعت 20:36)babak12 نوشته:  
(2014-11-10 ساعت 19:41)peyman.rock نوشته:  سلام . دوستان من دارالترجمه رفتم و مدارکم رو دادم واسه ترجمه. کسی که مدارکمو گرفت گفت باید گواهی سوء پیشینه هم بگیری ترجمه کنی... اونایی که رفتن واسه مصاحبه لطفا بگین که گواهی سوء پیشینه و ریز نمرات رو میخوان یا نه؟
گواهی سوء پیشینه از ایران قابل قبول نیست
فقط اگر بیشتر از 12 ماه خارج از ایران بودید باید از همون کشور گواهی سوء پیشینه بگیرید
ریزنمرات اخرین مدرک تحصیلی ترجمه کنید
و هم می توانید ریزنمرات ی مقطع قبل تر از اخرین مدرک تحصیلی همراه شما باشه ضرری نخواهد داشت
سلام آقا بابک من جایی توی راهنمای دی وی ترکیه ندیدم که گواهی عدم سوئ پیشینه مورد قبول نیست نوشته is not required نه اینکه is not accepted با اینحال بنظر من اگه باشه بد نیست
سلام دوست عزيز
چه قبول داشته باشن چه نداشته باشن
نيازي نيست كه شما اين گواهي ارائه بدين
به نظر من اين اين كار باعث روال شدن ميشه
مثل ترجمه ريزنمرات كه در حال حاضر روال شده و تمام سفارتها به عنوان يكي از مدارك اصلي مي خوان
باز تصميم با شماست

salam doostan
mazerat mikham finglish neveshtam.
man dar Sydney hastam va ba sefarat USA dar inja mokatebe kardam dar morede gavahi adame soe pishine.
goftan niaz nist az iran begirim.
vali man ke inja hastam az police inja bayad begiram.

thanks

(2014-11-12 ساعت 11:07)babak12 نوشته:  
(2014-11-12 ساعت 10:45)masouleh نوشته:  
(2014-11-10 ساعت 20:36)babak12 نوشته:  
(2014-11-10 ساعت 19:41)peyman.rock نوشته:  سلام . دوستان من دارالترجمه رفتم و مدارکم رو دادم واسه ترجمه. کسی که مدارکمو گرفت گفت باید گواهی سوء پیشینه هم بگیری ترجمه کنی... اونایی که رفتن واسه مصاحبه لطفا بگین که گواهی سوء پیشینه و ریز نمرات رو میخوان یا نه؟
گواهی سوء پیشینه از ایران قابل قبول نیست
فقط اگر بیشتر از 12 ماه خارج از ایران بودید باید از همون کشور گواهی سوء پیشینه بگیرید
ریزنمرات اخرین مدرک تحصیلی ترجمه کنید
و هم می توانید ریزنمرات ی مقطع قبل تر از اخرین مدرک تحصیلی همراه شما باشه ضرری نخواهد داشت
سلام آقا بابک من جایی توی راهنمای دی وی ترکیه ندیدم که گواهی عدم سوئ پیشینه مورد قبول نیست نوشته is not required نه اینکه is not accepted با اینحال بنظر من اگه باشه بد نیست
سلام دوست عزيز
چه قبول داشته باشن چه نداشته باشن
نيازي نيست كه شما اين گواهي ارائه بدين
به نظر من اين اين كار باعث روال شدن ميشه
مثل ترجمه ريزنمرات كه در حال حاضر روال شده و تمام سفارتها به عنوان يكي از مدارك اصلي مي خوان
باز تصميم با شماست

salam doostan
mazerat mikham finglish neveshtam.
man dar Sydney hastam va ba sefarat USA dar inja mokatebe kardam dar morede gavahi adame soe pishine.
goftan niaz nist az iran begirim.
vali man ke inja hastam az police inja bayad begiram.

thanks
WinkBig Grin
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
نبود اصل مدرک دپلم - توسط mahan84 - 2014-08-23 ساعت 12:43
RE: ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ... - توسط شایان واحد - 2014-05-30 ساعت 20:16
RE: ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ... - توسط Alireza1347 - 2014-11-12 ساعت 15:18
تعداد ترجمه ها - توسط sd.jaberi - 2015-01-31 ساعت 15:13

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان