2015-03-12 ساعت 13:42
(2015-03-12 ساعت 13:12)member نوشته:خواهش(2015-03-12 ساعت 11:25)mohammad.1011 نوشته: سلام دوستانبا سپاس از توضیحاتتون سوالم اینه که اصل فارسی مدارک رو هم خواستند یا فقط اصل ترجمه ها رو میخوان
من تازه از مصاحبه برگشتم بعضی اطلاعات واقعی رو براتون میگم که کلا نگرانی هاروکم کنم
1- به هیچ وجه بجز مهر رسمی دارالترجمه پول برا مهردیگه ای ندید،چون اصلا لازم نیست سعی کنید مترجمتون sworn translator باشه.
2-فقط آخرین مدک تحصیلی فرد برنده رونگاه میکنن وبه مدارک پایین تر اصلا کاری ندارن. مثلا من فوق داشتم لیسانس و دیپلم رواصلا نخواستن. البته مدارک همراتون باشه
3-مدارک تحصیلی افراد همراه رو اصلا نمیخوان ولی همراتون باشه
4- اگه دیپلم دارید دیپلمتون حتما باید 12 ساله باشه وگرنه من خودم دیدم 11 ساله رو ریجکت کردن
5-شناسنامه المثنی و توضیحات دار اصلا مشکل نداره چون ما هردوتا شناسنامه مون المثنی و توضیحات( فقط خانومم)داشت.دنبال هیچگونه نامه اضافی از ثبت احوال و... نباشید چون اولا : نمیدن دوما: همینکه شناسنامه المثنی دادن یعنی تایید کردن همه چی رو
6- بجز مدارکی که ایمیل میزنن هیچ مدرک اضافه نمیخوان> من رزومه کاری، سرتیفیکیت کاری و... داشتم ولی هیچکدوم رونخواستن
7- گردش حساب بانکی اصلا لازم نیست فقط موجودی کافیه
باتشکر
اصل مدارک فارسیه دیگه

شماره کیس:2015AS2XXX ,تاریخ رویت قبولی: JUNE ,کنسولگری: ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 3 ,ارسال فرمهای سری اول: AUGUST
کارنت شدن کیس: AUGUST ,مصاحبه: اوایل March ,دریافت کلیرنس:بلی ، آپدیت ها: ماه مارچ :6-10-12-20 و ماه جون : 15-26-30 (آپدیت کلیری)
دریافت ویزا:10 جولای , ورود به آمریکا: ....,دریافت گرین کارت: ....,جمع تقریبی هزینهها:....
تعداد افراد منظور در کیس : 3 ,ارسال فرمهای سری اول: AUGUST
کارنت شدن کیس: AUGUST ,مصاحبه: اوایل March ,دریافت کلیرنس:بلی ، آپدیت ها: ماه مارچ :6-10-12-20 و ماه جون : 15-26-30 (آپدیت کلیری)
دریافت ویزا:10 جولای , ورود به آمریکا: ....,دریافت گرین کارت: ....,جمع تقریبی هزینهها:....