کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2015-04-27 ساعت 15:03)Alireza1347 نوشته:  سلام دوستان
من یک سوال دارم خوشحال میشوم اگه کسی میتونه راهنمایی کنه.
در سند ازدواج من شماره مسلسل شناسنامه ذکر شده و چند سال پیش منو همسرم هر دو شناسنامه هایمان را عوض کردیم و به همین دلیل شماره مسلسل هم عوض شد در حالیکه در سند ازدواج هنوز همان شماره مسلسل قدیمی وجود دارد . سوال من این است 1) آیا اینکه سند ازدواج با شماره مسلسل شناسنامه. جدید باشه و ترجمه بشه از نظر سفارت اشکال داره یعنی باید شماره مسلسل های شناسنامه ها با سند ازدواج یکی باشن؟

2) اگه مترجم به استناد شناسنامه ها ی جدید در ترجمه سند ازدواج شماره مسلسل شناسنامه های جدید رو بنویسد اشکال داره؟ یعنی ترجمه سند ازدواج با اصل سند ازدواج در شماره مسلسل متتفاوت باشن ایراد داره؟

در کل پبشنهادتون چیه؟

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
سلام
ظاهرا. هیچکدام ار دوستان با چنین مشکلی برخورد نکردهان

(2015-04-27 ساعت 15:03)Alireza1347 نوشته:  سلام دوستان
من یک سوال دارم خوشحال میشوم اگه کسی میتونه راهنمایی کنه.
در سند ازدواج من شماره مسلسل شناسنامه ذکر شده و چند سال پیش منو همسرم هر دو شناسنامه هایمان را عوض کردیم و به همین دلیل شماره مسلسل هم عوض شد در حالیکه در سند ازدواج هنوز همان شماره مسلسل قدیمی وجود دارد . سوال من این است 1) آیا اینکه سند ازدواج با شماره مسلسل شناسنامه. جدید باشه و ترجمه بشه از نظر سفارت اشکال داره یعنی باید شماره مسلسل های شناسنامه ها با سند ازدواج یکی باشن؟

2) اگه مترجم به استناد شناسنامه ها ی جدید در ترجمه سند ازدواج شماره مسلسل شناسنامه های جدید رو بنویسد اشکال داره؟ یعنی ترجمه سند ازدواج با اصل سند ازدواج در شماره مسلسل متتفاوت باشن ایراد داره؟

در کل پبشنهادتون چیه؟

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
سلام
ظاهرا. هیچکدام ار دوستان با چنین مشکلی برخورد نکردهان
WinkBig Grin
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
نبود اصل مدرک دپلم - توسط mahan84 - 2014-08-23 ساعت 12:43
RE: ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ... - توسط شایان واحد - 2014-05-30 ساعت 20:16
تعداد ترجمه ها - توسط sd.jaberi - 2015-01-31 ساعت 15:13
RE: ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ... - توسط Alireza1347 - 2015-04-27 ساعت 23:51

کاربران در حال بازدید این موضوع: