2015-06-17 ساعت 20:55
(2015-06-17 ساعت 18:31)bagmorad نوشته: سلام بچه ها!سلام . منم در عنوان رشته تحصیلیم یک لغت رو نادرست ترجمه کردم که بعد از اینکه مدارک رو بردم دارالترجمه متوجه شدم. قبل از قسم خوردن این اشتباهات رو اصلاح میکنم. فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد
یه مشکلی برام پیش اومده، ممنون میشم اگه کسی میدونه راهنماییم کنه. من فرم DS-260 رو پارسال واسه kcc تکمیل کردم وفرستادم. اما متاسفانه قبل از تکمیل فرم مذکور مدارکم رو ترجمه نکرده بودم. برا ترجمه لغات مختلف از همین بحث های صورت گرفته بین بچه ها درباره لغات مختلف استفاده کردم. مثلا علوم تجربی رو اول خواستم بنویسم Experimental Science، اما دیدم خیلی ها گفتند برا سفارت Natural Science بیشتر معنی میده و به همین خاطر منم نوشتم Natural Science. یا مثلا اسم پیش دانشگاهی خانمم رو که پیش دانشگاهی فاطمیه بوده رو نوشتم Fatemieh College. هر چند درج کردم که مدرک اخذ شده از موسسه مذکور، pre-university certificate in Natural Science بوده اما اسم موسسه رو با عنوان college قید کردم.
حالا امروز رفتم دارالترجمه رسمی میگه که ما به هیچ عنوان نمی تونیم بگیم Fatemieh College و تو ترجمه از واژه pre university استفاده می کنیم. حالا اینکه شما نوشتی کالج دیگه مشکل خودته. در مورد Natural Science هم همین طور.
مورد دیگه که بیشتر دردسر شده اسم مدرک کاردانیمه. مدرک کاردانیمو حدود 12 سال پیش از یک موسسه غیر انتفاعی گرفتم و حالا اسم اون موسسه عوض شده. امروز که رفتم دارالترجمه میگه ما اسم لاتین جدید رو برات میزنیم که تو سایت دانشگاهه و کاری به اسم قدیمیش نداریم که شما ترجمه کردی و فرستادی.
با توجه به اینکه بنده اول جولای مصاحبه دارم و شهرستان زندگی میکنم و سر کار هم باید برم پیشنهاد میکنید تو این بازه زمانی چه کار کنم؟
خانمم برنده لاتاری هستش. خودمم دانشجوی فوق برق هستم. هر دومون هم مدرک پیش دانشگاهی داریم.
چون دانشگاه های آمریکا رشته من رو به صورت enrivonmental technical نوشته بودن که موقع ترجمه environmental engineering ترجمه کردن و درست هم هست.
شماره کیس 2015as6500 , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می
, نامه دوم: 2 جون، مصاحبه: 15 جولای , ویزا:
,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر

دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر