2015-06-21 ساعت 14:32
(2015-06-19 ساعت 21:22)amirabas93 نوشته:ممنون از پاسخ شما.تنها در صورتی که پذیرش داشته باشید از خارج از کشور این امکان وجود داره(2015-06-19 ساعت 01:08)sinar نوشته:(2015-06-15 ساعت 02:35)sinar نوشته: سلام دوستان من سوالی از حضورتون داشتم و اونم نکته ای است که خیلی از بچه هایی که مشکل سربازی دارن دقت نکردند بهش.
من لیسانس دانشگاه دولتیم و مدرکمم خریدم اما دوستان باید بدونن کسایی که سربازی نرفتن وزارت علوم تنها ریز نمرات خریداری شدشون رو تایید میکنه و نه مدرک لیسانسو.تنها زمانی میشه تاییدشون کرد که پذیرش از اونور بیاری و قصد ویزا تحصیلی داشته باشی.
خوب حالا سوال منه اینه من فقط ریز نمرات تایید شدمو ببرم کافیه؟
ممنون میشم پاسخ بدید. و اینکه من الان بدم ترجمه مدارکمو برای سال دیگه تاریخشون نمیگذره؟
سلام
در مورد سوال اولتون از دوستانی که اطلاعات دارن و مدیران سایت خواهش میکنم که راهنمایی کنن ولی در مورد ترجمه مدارک، یک سری مدارک مثل مدارک شناسایی بهتره که در آخرین لحظه ترجمه بشن (چون مثلا احتمال اینکه شما در آخرین لحظات ازدواج بکنید و ... هست) اما مدارکی مثل مدارک مربوط به خدمت یا تحصیل که ثابت هستند و آپدیت نمی شوند فرقی نداره چه زمانی ترجمه بشن. اما به این نکته توجه داشته باشین که بعضی از مدارک تاریخ اعتبار دارن و بهتره که شما اول همه مدارکتون رو تکمیل کنید و حدود ۱ تا ۲ ماه قبل از مصاحبه برای ترجمه اقدام کنید. ترجمه هم حداکثر ۱۰ روز زمان میبره پس جای نگرانی نیست.
(واسه گرفتن اصل مدرک بدون انجام دادن خدمت سربازی، فکر میکنم میتونید وثیقه بذارید و مدرکتون رو بگیرید و تعهد بدید که بهشون برمیگردونید و خدمت سربازی رو انجام میدید)
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو