2010-08-07 ساعت 20:03
(2010-08-07 ساعت 12:14)sib 24 نوشته:ببینید یه مهری تو صفحه روبروی ویزای شما زدن دقیقا تاریخ اون مهر رو نگاه کنید از روز ورودتون تا یک سال بعدش اعتبار داره(2010-08-07 ساعت 01:06)seravin نوشته:(2010-08-06 ساعت 20:52)sib 24 نوشته: سلام دوستان.من رفتم امروز امتحان شهرمو بدم گفتن تا گرین کارت نداشته باشی اجازه امتحان شهرو نداریما پلینو هستیم و با ویزا گواهینامه گرفتیم واقعا خیلی جالبه از پلینو تا آرلینگتون بیشتر از 30 دقیقه راه نیست ولی قوانینشون فرق میکنه
البته من فکر میکنم کسی که این مطلب رو به شما گقته اطلاعات کافی در این زمینه نداشته چون ویزای ما I-551 هستش و ویزای مهاجرتیه فکر میکنم اگر بهش این مطلب رو تاکید میکردید احتمالا نظرش عوض میشد
سلام.مشکل اینجاست که من در آخرین لحظات باطل شدن ویزام در ایران بودم.۱۱ جولای ویزام باطل میشد اگه نمیومدم.من ۱۴ جون در آمریکا بودم.و امروز تو ادارهٔ راهنمایی رانندگی بهم گفتن ویزات باطله و بدون گرین کارت شما اجازه امتحان نداری.اعصابم خیلی داغونه
تو آمریکا از این اتفاقات زیاد دیدیم چون واقعا سیستم اداری خیلی قوی و بی نقصی ندارن تو یه اداره دو تا حرف مختلف از دو تا کارمند میشنوید.
شما مطمئن باشید که با همین ویزا میتونید گواهینامه بگیرید به نظر من یکبار دیگه مراجعه کنید و براشون کامل توضیح بدید
2010AS3xxx