2016-10-07 ساعت 20:35
(2016-10-07 ساعت 12:26)Paniz888 نوشته:(2016-09-06 ساعت 15:18)soruosh نوشته:سلام(2016-09-06 ساعت 12:01)TiredAdmin نوشته: کارتهای ملی ابتدای امسال تا سال ۹۶ تمدید اعتبار شدن.
کارت ملی هم کسی از شما نمیخواد تو سفارت. صراحتا گفته Certification Of Birth که میشه گواهی تولد و ما تو ایران شناسنامه داریم برای این کار. حالا سالهای قبل دوستان گفتن ترجمه کارت ملی هم بگیرید و هزینه اش هم کم میشه و.. ولی تو تمام سفرنامه های سالهای قبل بخونید کسی از مراجعان ترجمه کارت ملی نخواسته.
سلام ،
کارت ملی جزو مدارک خواسته شده سفارت نیست و نمیگیرند .
مدیر عزیز
این متن که من در زیر آوردم نقل قولی از دوستان هست
میشه شفاف سازی کنید که آیا لازمه یا نه ؟ و اگر لازم است همون منقضی کفایت میکند یا باید جدید گرفت.
با پوزش از همه عزیزانی که جواب داده بودن
گفتم فقط یه جمع بندی بشه .
farid993 pid='726247arid993 نوشته:
سلام
من یه pdf از سفارت انکارا دارم که توش توی قسمت گواهی تولد این رو نوشته:
Applicants born in a country other than their country of citizenship must present a birth-certificate from the country in which they were born. Iranian applicant are required to submit a copy of their “Shenasname” and Iraqi applicants are required to submit a copy of their “Hawiat Al Ahwal Al Madniya” with their original English translations. Iranian applicants are required to submit their National ID cards, “Cart e Meli” in addition to their birth certificates. Iraqi applicants are also required to submit their National ID cards, “Shahadat Al Jinsiya Al Iraqiya”.
#مبهم#
توی این متن اشاره ای به ناریخ انقضا نکرده و فقط گفته شده که مراجعه کنندگان ایرانی حتما باید شناسنامه و کارت ملی خود به همراه ترجمه رسمی ان را به همراه داشته باشند
کیس نامبر : 2016AS6300
تعداد : 3
برنده : مادر (شغل پرستار بیمارستان خصوصی)
اعضا : پدر (سربازی ارتش - شغل حسابدار شرکت خصوصی) خودم(دانشجو کارشناسی کامپیوتر )
رویت قبولی: agust2015
ارسال فرم : هفته اخر october(دیر ولی مشکلی پیش نیومد)
کارنت : april2016
تاریخ مصاحبه : 11may 2016
سفارت : ابوظبی
نتیجه : ap (نفر اصلی و پدر . خودم ready)
آپدیت ها : 12 may-13
14 agust دو خطی
16 agust او ار or
16 agust شب ایمیل کلیری اومد(بعد از حدود 90 روز)
22 agust issued
مقصد : سن دیگو ( 28 october)
سوشال : ٢ هفته طول كشيد اين لعنتي
گرین کارت 11 december بعد از حدود 1 ماه 10 روز
تعداد : 3
برنده : مادر (شغل پرستار بیمارستان خصوصی)
اعضا : پدر (سربازی ارتش - شغل حسابدار شرکت خصوصی) خودم(دانشجو کارشناسی کامپیوتر )
رویت قبولی: agust2015
ارسال فرم : هفته اخر october(دیر ولی مشکلی پیش نیومد)
کارنت : april2016
تاریخ مصاحبه : 11may 2016
سفارت : ابوظبی
نتیجه : ap (نفر اصلی و پدر . خودم ready)
آپدیت ها : 12 may-13
14 agust دو خطی
16 agust او ار or
16 agust شب ایمیل کلیری اومد(بعد از حدود 90 روز)
22 agust issued
مقصد : سن دیگو ( 28 october)
سوشال : ٢ هفته طول كشيد اين لعنتي
گرین کارت 11 december بعد از حدود 1 ماه 10 روز