2017-03-18 ساعت 17:37
(2017-03-18 ساعت 13:15)ekhveh نوشته:(2017-03-18 ساعت 11:22)amirfarhan نوشته:(2017-03-18 ساعت 10:46)Moh.Bahrami1989 نوشته: كسي نميخواد به اين سوال من حواب بده احيانا؟!
دوست عزیز قبل از همه اینا کاشکی برای کمک به خودتون و پاسخ دهنندگان امضاتونو تکمیل بفرمایید
در مورد مدرک موقت اگر کیس شما فقط لاتاری هست و دانشجویی نیست امکان ترجمه هست و نیاز به مهر دادگستری نیست (برای ویزای دانشجویی تمام مدارک باید حتما مهر دادگشتری داشته باشه پس حتما باید مدرک اصلی باشه ولی برای کیس لاتاری هیچ کدوم از مدارک نیاز به مهر دادگستری نیست و مدرک موقت قابل ترجمه هست )و در مورد ریز نمرات بنده با توجه به اینکه شرایط شمارو داشتم ریز نمرات ترجمه شده اخرین مدرک تحصیلیو از من گرفتن پس حتما همراه داشته باشین تا در این اضاع خراب حداقل نقض مدرک نخورید
سلام
اساسا ريزنمرات جزء مدارك اعلامي نيست ولي بوده مواردي كه استثناء از بعضي افراد ريز نمرات هم گرفتند بنابرايناگر با خودتون ببريد خالي از فايده نيست
واما درمورد گواهي موقت تا اونجا كه من ميدونم مدرك موقت رو ترجمه نميكنن . و درمورد اينكه سفارت گواهي موقت رو قبول بكنه بنده اطلاعي ندارم موفق باشيد
ممنونم از پاسخگوييتون. در مورد امضا هم چشم سريعا اقدام ميكنم،
فقط من چون مدركم رو ازاد نكردم و در حال حاضر هم دانشجو ارشد هستم ايا اصلا امكان دااره كه بتونم ريز نمرات ليسانس و فوق ليسانسم رو بگيرم و بدم ترجمه؟