موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-16 ساعت 11:03)ماندانا نوشته: (2012-08-16 ساعت 10:39)skyramis نوشته: سلام دوستان
هیچ چیز بدتر از این نیست که کله صبح ایمیلت را باز کنی و ببنی یک ایمیل مسخره از سفارت امده با این مظمون
Since you are the principal applicant and your case does not need administrative processing, you may come to our office to bring your passport and missing document any time within the hours specified above. You do not need to wait for your husband’s processing.
We would like to remind you that the DV-2012 program will end on 30 September 2012 and no visas will be available under this program after this date.
من براشون ایمیل نزدم اما اینها برای من ایمیل زدن که همسرتون که برنده اصلی هست ویزاشون حاضر هست و شما چون اقامت دبی را دارید و بیش از 2 سال در اینجا زندگی کردی زمان کلیر شدن شما بیشتر طول میکشه و به همسرم توصیه کردن که بره ویزاش رو بگیره
دوستان کمک کنید میگید چیکار کنم ؟ همسرم بره ویزا بگیره یا منتظر من بشه ؟
اها راستی دوستان جالب هست که هنوز کیس نامبر ما در سایت نیستش و من معنی این مطلب را اصلا نمیفهمم و واقعا نمیدونم این به چه معنی هست ؟
منتظر راهنمایی شما دوستان عزیز هستم
یکم در باره شرایط خودتون بگین
حداقل امضاتون رو کامل کنید
اگه یشنهاد خودشون اینه که برید و یکی از ویزا ها رو بگیرید حتما این کار رو انجام بدید ایشالله بعدا که کلیر اون یکی اومد میرید اونم میگیرید البته این نظر منه
دوست عزیز سلام
وضعیت من کاملا در جدول احسان جان به روز هست و شما میتونید در اونجا همه چیز را ببینید
اما بطور خلاصه بگم 35 سال متاهل بدون فرزند برنده اصلی همسرم هست و خانه دار خودم هم کارشناسی ارشد اقتصاد دارم و مدیر بازرگانی یک شرکت بین المللی در تهران هستم به همین دلیل مسافرت خارجی خیلی میرم ( ضمنا سه بار به لبنان یک بار سوریه یک بار کره شمالی رفتم خیلی زیاد به عراق افغانستان و اسیایه میانه میرم ویزای شینگن و کانادا مالتی یک ساله هم دارم ) قبل از ازدواج در دبی زندگی میکردم به مدت 2 سال و اقامت انجا را در پاسپورتم دارم . همسرم هم بدون اطلاع من لاتاری ثبت نام کرد و وقتی برنده شد بهم گفت که شوک شدم اما الان خیلی مایل هستم که برم در ضمن سربازی هم در ارتش بودم ( بنیاد تعاون اجا) .
امیدوارم که اطلاعات براتون کافی باشه
کیس نامبر:2012as73XXX
مصاحبه : 16 جولای انکارا
وضعیت :کلیرنس 13 سپتامبر
دریافت ویزا:21 سپتامبر
ورود به امریکا:11 اکتبر سیاتل
موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-16 ساعت 10:39)skyramis نوشته: سلام دوستان
هیچ چیز بدتر از این نیست که کله صبح ایمیلت را باز کنی و ببنی یک ایمیل مسخره از سفارت امده با این مظمون
Since you are the principal applicant and your case does not need administrative processing, you may come to our office to bring your passport and missing document any time within the hours specified above. You do not need to wait for your husband’s processing.
We would like to remind you that the DV-2012 program will end on 30 September 2012 and no visas will be available under this program after this date.
من براشون ایمیل نزدم اما اینها برای من ایمیل زدن که همسرتون که برنده اصلی هست ویزاشون حاضر هست و شما چون اقامت دبی را دارید و بیش از 2 سال در اینجا زندگی کردی زمان کلیر شدن شما بیشتر طول میکشه و به همسرم توصیه کردن که بره ویزاش رو بگیره
اها راستی دوستان جالب هست که هنوز کیس نامبر ما در سایت نیستش و من معنی این مطلب را اصلا نمیفهمم و واقعا نمیدونم این به چه معنی هست ؟
چه عجیب که خودشون ایمیل زدن. کیس نامبر شما تو سایت نیست چون به نظرمیرسه که همسر شما از اول هم کلیرنس نخورده و فقط شما خوردین.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس: 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-16 ساعت 12:27)ماندانا نوشته: (2012-08-16 ساعت 12:14)skyramis نوشته: (2012-08-16 ساعت 11:03)ماندانا نوشته: (2012-08-16 ساعت 10:39)skyramis نوشته: سلام دوستان
یکم در باره شرایط خودتون بگین
حداقل امضاتون رو کامل کنید
اگه یشنهاد خودشون اینه که برید و یکی از ویزا ها رو بگیرید حتما این کار رو انجام بدید ایشالله بعدا که کلیر اون یکی اومد میرید اونم میگیرید البته این نظر منه
دوست عزیز سلام
وضعیت من کاملا در جدول احسان جان به روز هست و شما میتونید در اونجا همه چیز را ببینید
اما بطور خلاصه بگم 35 سال متاهل بدون فرزند برنده اصلی همسرم هست و خانه دار خودم هم کارشناسی ارشد اقتصاد دارم و مدیر بازرگانی یک شرکت بین المللی در تهران هستم به همین دلیل مسافرت خارجی خیلی میرم ( ضمنا سه بار به لبنان یک بار سوریه یک بار کره شمالی رفتم خیلی زیاد به عراق افغانستان و اسیایه میانه میرم ویزای شینگن و کانادا مالتی یک ساله هم دارم ) قبل از ازدواج در دبی زندگی میکردم به مدت 2 سال و اقامت انجا را در پاسپورتم دارم . همسرم هم بدون اطلاع من لاتاری ثبت نام کرد و وقتی برنده شد بهم گفت که شوک شدم اما الان خیلی مایل هستم که برم در ضمن سربازی هم در ارتش بودم ( بنیاد تعاون اجا) .
امیدوارم که اطلاعات براتون کافی باشه
چون شما امضا نداشتید من شماره کیس شما رو نمیدونستم و نمیتونستم شما رو در جدول احسان پیدا کنم
امیدوارم هر چه زودتر کلیر شما هم بیاد
ولی باز هم نظر من این هست که همسرتون برن و ویزاشون رو بگیرن
(2012-08-16 ساعت 10:39)skyramis نوشته: سلام دوستان
راستی دقیقا امروز براتون این ایمیل رو فرستادند یا دیروز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ساعت ارسال ایمیل نشون میده که دیروز ساعت 19.23 دقیقه ارسال کردن حالا نمیدونم به وقت ما هست یا به وقت انکارا
کیس نامبر:2012as73XXX
مصاحبه : 16 جولای انکارا
وضعیت :کلیرنس 13 سپتامبر
دریافت ویزا:21 سپتامبر
ورود به امریکا:11 اکتبر سیاتل
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-16 ساعت 12:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-16 ساعت 15:53 توسط honey62.)
(2012-08-15 ساعت 20:45)پرنیان90 نوشته: بچه ها منم نبودم، امروز صبح میل زدم 2 ساعت بعد جواب دادند، براتون میزارم من که افسرده شدم
According to our records, your administrative process has not been completed yet. ....
نگران نباش پرنیان جان چون ما هم شب ایمیل زدیم صبح دقیقا همین جواب رو نوشتند، فکر کنم send to all میکنن جوابها رو
بچه ها من میخواستم روزه مهاجرسرا بگیرم ولی یه روز دوام اوردم! فکر کنم بیام اینجا با شماها حرف بزنم و انرژی مثبت بگیرم حالم بهتر میشه. پس یه عالمه +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++ تقدیم به همه دوستای خوبم که خیلی دوستشون دارم.
(2012-08-15 ساعت 20:02)gulu نوشته: سايت امروز هم آپديت شد ولي هيچ كيس لاتاري به جدول اضافه نشد ولي تمام شماره كيسهايي كه ويزاهاشون رو گرفته بودن از سايت حذف شدن و اين مي تونه يه خبر خوب واسه آپديت بعدي باشه كه احتمالاً تا آخر هفته انجام بشه به عبارتي سر جدولشون رو خالي كردن واسه شماره ماهــــــــــا
راستی gulu جان این پیامت خیلی به دلم نشست، انگار تازه شدم... امیدوارم ایندفعه کیس خودت هم کلیر بشه و یه عالمه خوشحال بشی. بازم از این انرژی مثبت ها بفرست که خیلی آرامش بخشه...
بیاید واسه همدیگه خبرهای خوش آرزو کنیم...
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان امروز ویزاهامون بدستمون رسید.جالبه بدونید کلیرنس من 31 جولای ومال شوهرم 7 اگوست اومده ولی تو سایت 8 اگوست اعلام شده.
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سخت
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-16 ساعت 13:58)SH1A2R3 نوشته: دوستان امروز ویزاهامون بدستمون رسید.جالبه بدونید کلیرنس من 31 جولای ومال شوهرم 7 اگوست اومده ولی تو سایت 8 اگوست اعلام شده.
مباركتون باشه شايرا جون 
راستي يادمه قبل از اون آپديتي كه شمارتون تو جدول اعلام بشه شما ايميل زده بوديد و گفته بودن كه هنوز پروسس شما تموم نشده. چند روز قبل از كلير شدنتون بود ؟ اگه بعد از 31 جولاي بود گفته بودن كه شما كلير شديد ولي همسرتون نه ؟
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-16 ساعت 14:15)SH1A2R3 نوشته: (2012-08-16 ساعت 14:03)gulu نوشته: مباركتون باشه شايرا جون 
راستي يادمه قبل از اون آپديتي كه شمارتون تو جدول اعلام بشه شما ايميل زده بوديد و گفته بودن كه هنوز پروسس شما تموم نشده. چند روز قبل از كلير شدنتون بود ؟ اگه بعد از 31 جولاي بود گفته بودن كه شما كلير شديد ولي همسرتون نه ؟
yek rooz gabl to email goftan prosseye hich kodom kamel nist
کاراشون عجیبه ها! به شما گفتن کلیر نشیدن ولی شده بودین. یا مثلا به ماندانا گفتن همسرش که برنده اصلیه کلیر شده ولی شماره کیسش رو ستاره دار اعلام نمیکنن!
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس: 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-16 ساعت 14:15)SH1A2R3 نوشته: (2012-08-16 ساعت 14:03)gulu نوشته: (2012-08-16 ساعت 13:58)SH1A2R3 نوشته: دوستان امروز ویزاهامون بدستمون رسید.جالبه بدونید کلیرنس من 31 جولای ومال شوهرم 7 اگوست اومده ولی تو سایت 8 اگوست اعلام شده.
مباركتون باشه شايرا جون 
ممنون ، كاراشون خيلي جالبه
راستي ويزاي شما تا چه تاريخي اعتبار داره ؟
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-16 ساعت 14:19)daria نوشته: (2012-08-16 ساعت 14:15)SH1A2R3 نوشته: (2012-08-16 ساعت 14:03)gulu نوشته: مباركتون باشه شايرا جون 
کاراشون عجیبه ها! به شما گفتن کلیر نشیدن ولی شده بودین. یا مثلا به ماندانا گفتن همسرش که برنده اصلیه کلیر شده ولی شماره کیسش رو ستاره دار اعلام نمیکنن!
داریا من از این عجیب ترم دیدم تو انکارا یکی از بچه ها 7 روز بود upsویزاهاشونو نمیاورد هر روز میرفت سفارت و میگفتند امکان نداره فردا میاد در نهایت متوجه شدیم پرونده رو برعکس گذاشته بودن و متوجه نشده بودن باید تحویلups بدن این بنده خدا هم دوبار پروازشو لغو کرد.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :