کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
بندری ها عزیز می خواستم خدمتتون اعلام کنم کههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
ایندفعه اسم ماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا هم اعلامممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم نشد و همچنان در معیتتان هستیم! :دی
قراره ییهو با هم کلیر بشیم هورا!!! :X
شماره کیس: 2012AS0007xxxx
کنسولگری:ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 2
مصاحبه:اوایل july 2012
وضعیت : کلیر شدن بعد از 2 ماه طاقت فرسا
ورود به امریکا: نوامبر 2012 (به امید خدا)
تشکر کنندگان: oe163 ، bakhshandehgy ، etefag ، MAHDI2012 ، behina ، Erfaanism ، alimon ، mojtaba_k ، mehdiii ، H-K ، vm1974 ، ehsan442 ، Emad_L ، Hmax ، به گل ، honey62
(2012-08-15 ساعت 19:46)iloveshadow نوشته:  کـــــــــــمــــــــــــک کـــــــــــــمـــــــــــــــک !!!!!
این شماره 2012AS51962 کی به لیست اضافه شده ؟؟؟؟؟؟
با کیس نامبر من فقط یه عدد اختلاف داره من 50962 هستم !
امکان داره همچین چیزی یا حتما اشتباه تایپش کردن ؟؟؟؟؟؟

عزيزم اين كيس در آپديت 31 جولاي به جدول اضافه شده Tongue
ولي اين مورد براي من و اگه اشتباه نكنم واسه khavaran با اختلاف يه شماره در كيس پيش اومده بود . در مورد شما هم بعيد مي دونم كه سفارت اشتباه كنه ولي براي اينكه خيالت راحت بشه مي توني بهشون يه ايميل بزني . خبرش رو به ما هم بده Big Grin
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، etefag ، iloveshadow ، MAHDI2012 ، behina ، alimon ، mojtaba_k ، honey62
ما هم نبودیم....70 روز..++++++++
تشکر کنندگان: etefag ، behina ، alimon ، mojtaba_k ، H-K ، loveusa ، Hmax ، honey62
ولی خدایی دمشون گرم، راحت شدیم ، از بین شونصد تا کیس باید دنبال کیسمون می گشتیم
سایت یه نفس عمیق کشید
فقط این تاریخ آپدیت سایت رو هم به جای پایین صفحه بیارن بالا، کلی از مشقت انتظار کشیدن ما برای چک کردن سایت کم میشه
از مسئولین تقاضای رسیدگی دارم! :دی
شماره کیس: 2012AS0007xxxx
کنسولگری:ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 2
مصاحبه:اوایل july 2012
وضعیت : کلیر شدن بعد از 2 ماه طاقت فرسا
ورود به امریکا: نوامبر 2012 (به امید خدا)
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، etefag ، پرنیان90 ، alimon ، mojtaba_k ، H-K ، vm1974 ، ehsan442 ، loveusa ، Hmax ، daria ، honey62 ، arbasic
دوستان هیچ کیس جدیدی اعلام نشده و یک خونه تکونی اساسی شده و دم برو بچ گرم که رفتند ویزاشون را گرفتند.ما با اجازه شما یک مسافرت کوچولو بریم بیایم بلکی از رو برند ما را کلیر کنند....
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: emtiaz ، behina ، asxz ، alimon ، dr.sami ، H-K ، vm1974 ، mojtaba_k ، **USA** ، daria ، honey62
بچه ها منم نبودم، امروز صبح میل زدم 2 ساعت بعد جواب دادند، براتون میزارم من که افسرده شدم

According to our records, your administrative process has not been completed yet. If the processing is completed before the end of the DV 2012 program, your case number will be announced on our web site (http://turkey.usembassy.gov/immigrant_ad...ssing.html or http://www.usemb-ankara.org.tr/ if you cannot reach our web site from Iran). Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 1:00 to 1:30. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey, which you will provide to UPS. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.

I hope this information is helpful to you.
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep

تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، alimon ، behina ، etefag ، mojtaba_k ، Hmax ، oe163 ، honey62
(2012-08-15 ساعت 20:41)MAHDI2012 نوشته:  دوستان هیچ کیس جدیدی اعلام نشده و یک خونه تکونی اساسی شده و دم برو بچ گرم که رفتند ویزاشون را گرفتند.ما با اجازه شما یک مسافرت کوچولو بریم بیایم بلکی از رو برند ما را کلیر کنند....
ای ول
کارت درسته استاد.
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، honey62
(2012-08-15 ساعت 20:45)پرنیان90 نوشته:  بچه ها منم نبودم، امروز صبح میل زدم 2 ساعت بعد جواب دادند، براتون میزارم من که افسرده شدم

According to our records, your administrative process has not been completed yet. If the processing is completed before the end of the DV 2012 program, your case number will be announced on our web site (http://turkey.usembassy.gov/immigrant_ad...ssing.html or http://www.usemb-ankara.org.tr/ if you cannot reach our web site from Iran). Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 1:00 to 1:30. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey, which you will provide to UPS. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.

من هم ديشب براي اولين بار بعد از مصاحبه يه ايميل به سفارت زدم كه امروز براي من هم همين ايميل اومد و متأسفانه گفتن كه كليرنس من هم تمام نشده Sad
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: پرنیان90 ، bakhshandehgy ، alimon ، etefag ، mojtaba_k ، daria ، honey62
ما هم نبودیم. اما قطعا این جمعه می آید، قطعا!
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
تشکر کنندگان: gulu ، etefag ، H-K ، loveusa ، mojtaba_k ، honey62
(2012-08-15 ساعت 20:45)پرنیان90 نوشته:  بچه ها منم نبودم، امروز صبح میل زدم 2 ساعت بعد جواب دادند، براتون میزارم من که افسرده شدم

من هم دیشب ایمیل زدم امروز صبح در پاسخ دقیقا همین متن رو به من هم ایمیل زدند. نگران نباشید احتمالا این جواب رو در پاسخ هرکی که امروز ایمیل زده بهش دادن.
باور کنید این هفته می ترکونن واسه همین دارن سایت رو آماده میکنن برای شماره های جدید SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: gulu ، bglory14914 ، shadin_n ، samgh ، capricorn ، etefag ، SH1A2R3 ، Emad_L ، loveusa ، پرنیان90 ، alexander ، mehrdad_f ، daria ، honey62 ، a.r.a.s.h1
بچه ها ببخشید این آدرس جایی که شماره ها کیلیر شده رو اعلام میکنن میدید! واسه آنکارا مرسی
شماره کیس: 2013x7xxx
شماره کیس: 201200046XXX
تاریخ ارسال مدارک 2013: 23 می2012
تاریخ ارسال مدارک 2012 : 11آگوست 2012
تاریخ مصاحبه :20 سپتامبر
ورود به آمریکا :25 سپتامبر
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2012-08-15 ساعت 21:57)mohamad_counter نوشته:  بچه ها ببخشید این آدرس جایی که شماره ها کیلیر شده رو اعلام میکنن میدید! واسه آنکارا مرسی

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، mojtaba_k ، mohamad_counter
سلام بچه ها : کیس ما همسر (برنده اصلی) و فرزند یکضرب ویزا گرفتند ولی پدر خانواده کلیرنس به علت سربازی بهشون تعلق گرفت سوالم اینه معنی این علامتهای ستاره و # در مقابل کیس نامبرها به چه معنی است ؟
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، mohamad_counter ، a.r.a.s.h1
دوستای عزیز منم ایمیل زدم و دقیقا همین جواب رو گرفتم حداقل خوبیش اینه که کیس نامبرهامون رو می یاریم جلو چشمشون یه وقت یادشون نره ما هم هنوز موندیم دیگه اخر انتظاره چیزی نمونده
شماره کیس: 2012AS00047XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 2011, 25 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 August
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: June 26, 2012[/color][/size]
تاریخ کلیر: 7 سپتامبر بالاخره بعد از 10 هفته انتظار Big Grin
تشکر کنندگان: gulu ، bakhshandehgy ، samgh ، SH1A2R3 ، etefag ، mojtaba_k ، daria
(2012-08-15 ساعت 22:08)ezatolah نوشته:  سلام بچه ها : کیس ما همسر (برنده اصلی) و فرزند یکضرب ویزا گرفتند ولی پدر خانواده کلیرنس به علت سربازی بهشون تعلق گرفت سوالم اینه معنی این علامتهای ستاره و # در مقابل کیس نامبرها به چه معنی است ؟

مبارک باشه.
# مربوط به کیسهای لاتاری نیستش و ستاره (*) به این معناست که ویزای یک یا چند تفر از افراد خانواذه آماده نیست و معمولا وقتی ستاره میزنن که پروسه نفر برنده (اصلی) تکمیل شده و پروسه افراد وابسته تکمیل نشده باشه.
پیروز باشید.Smile
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: etefag ، H-K ، SH1A2R3 ، ezatolah ، daria

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان