موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-02 ساعت 01:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-02 ساعت 01:24 توسط Aries_son.)
سلام،
اینقدر که دوستان راجع به عکس هشدار میدن به شک افتادم!
من یه عکس از قبل داشتم (عکس پاسپورتم) ، همونو با 300 دی پی آی اسکن کردم 600*600 برش دادم ، تمام شرایط خواسته شده رو داره ، به جز اینکه کمی روتوش داره البته خیلی کم نه اینکه کلا پوستم لاستیکی شده باشه و واسم خط چشم کشیده باشه و ... ، فقط جای ریشهام که صورتم رو اصلاح کردم یه دست سبز کمرنگ شده، زیادم معلوم نیست مگر اینکه با دقت به قسمت چونه و زیرگلو نگاه کنید.
حالا به نظر شما برم یه عکس دیگه بگیرم بدون روتوش یا همین خوبه؟
توی سایت نوشته بود میتونین عکستون رو اسکن کنید البته با کیفیت 300 دی پی آی ، رنگی و با عمق رنگ 24 بیت، منم دقیقا همین کارو کردم.
دضمن اون نمونه ای هم که واسه روتوش غیرقابل قبول گذاشته یه عکس که خیلی تابلو واسش ریش گذاشتن ، نمیدونم منطورشون این بوده عکس اینقدر ضایع نباشه و یا با اغراق اونجوری درست کردن.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
موقع پرکردن فرم لاتاری من به جای ei که تو پاسپورتم هست
ie نوشتم
چه خاکی تو سرم کنم؟
تو رو خدا جواب بدین
ممنون
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
درود به مهاجرای عزیز.
من تازه امروز تو فروم ثبت نام کردم .
امسال برای اولین بار و تمام شرایط مهاجرت رو هم دارم و با امادگی تمام ثبت نام میکنم.
با ارزوی توفیق برای کاربرایی که امسال ثبت نام میکنن و قبولی انها در لاتاری 2015.
*** منو جزو رده های اولی قبول شده در نظر بگیرید. :دی
شهر مورد نظر : لاس وگاس :دی (حالا قبول بشیم....خخخخ)
NO امضاء
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز .منم باز اومدم , امیدوارم امسال همه بچه ها قبول شن .پارسال که با اون همه انرژی مثبت و روز شمار و استرس و ... قبول نشدیم .ببینیم امسال چی میشه.خدمت بازگشت عزیز ، آتنا خانوم و بقیه دوستان قدیمی سلام ویژه دارم
من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد ...
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام کمکم کنید تا اخرثبت نام رفتم این پیام رو میده Submission In Progress چی کار کنم نیم ساعتی میشه کمممک
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
salam baraye sabtenam bayad che kar konam
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
دوستای عزیز یه سوال برام پیش اومده , من اعتبار پاسپورتم تموم شده آیا میشه برای درخواست مجدد پاسپورت اسپل اسم و فامیلمو یه تغییر بدم مثلا ee به جای ei .چون بعد از ثبت نام می خوام برای پاسپورت اقدام کنم میترسم یه وقت ایراد بگیرن و نذارن تغییر بدم اونوقت اسپل اسمم تو پاس با تو ثبت نام فرق کنه .ممنون میشم دوستایی که اطلاعات دقیق دارن راهنمایی کنن.
من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد ...
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-02 ساعت 01:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-02 ساعت 02:00 توسط ali_yari5.)
دوستان عزیزم !! سعی کنید رهنمودهای مدیران و دیگر عزیزان رو در صفحات قبلی و یا بعدی را کاملاً مطالعه کنید، مطمئنن به پاسخ خیلی از پرسش هاتون میرسید و در کل با حوصله و ارامش و توکل به خدا فرم ثبت نام رو تکمیل کنید و زیاد ذهنتون رو درگیر موضوعات فرعی و جزیی نکنید.
کیس: 2014AS0064XX
ورود به آمریکا: 2014