موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-22 ساعت 01:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-22 ساعت 01:02 توسط mobydick.)
(2015-04-19 ساعت 21:35)a6l3i نوشته: سلام دوستان
بعضی دوستان گفتن برای CR1 باید قبل از سفارت تو بانک مبلغی رو پرداخت کنیم و رسیدش رو نشون بدیم (درحالیکه دوستانِ لاتاری همونجا پرداخت میکنن).
منظور همون 120 دلار و 350 دلاری هست که آنلاین پرداخت کردیم؟
ممنون
من یکی دو مورد دیدم که گفته بودن ازدواجی ها نیاز نیست تو سفارت پرداخت کنن
دوستان اگه اطلاع دقیقی در این زمینه دارین دریغ نکنین....
CR1
ارسال مدارک به uscis:در تاریخ 14agu 2014
اپروو مدارک: یک هفته بعد
rfe اول: 2015 2FEB (نقص مدارک: عدم ارسال g-325)
اپروو:2015 25feb
ارسال به DOS : در تاریخ 5MAR
دریافت کیس نامبر از NVC: در تاریخ 19MAR
سفارت: آنکارا
تایید پرداخت های IV و AOS : در تاریخ 23MAR
رسیدن پکیج مدارک و فرم های مربوط به IV و AOS به NVC در تاریخ:14April
تکمیل مدارک : 6August
دریافت ایمیل وقت مصاحبه : 2FEB
وقت مصاحبه: 24March
نتیجه ی مصاحبه: AP
آپدیت هایceac به ترتیب: 24مارچ، 25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
کلیرنس: 4 اکتبر
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-14 ساعت 09:50)hamidoo_b نوشته: (2015-04-14 ساعت 08:49)p.arsa نوشته: سلام دوستان من هیچی راجب اینی که میپرسم نمیدونم ممنون میشم شرایطشو بگید!
من برنده لاتاری هستم و تازه اومدم آمریکا. میخوام بدونم شرایط اینکه ایران نامزد یا ازدواج کنم و بتونم همسر ایندم رو بیارم، را دارم یا نه؟؟؟
سلام دوست عزیز
شرایط اینکه ازدواج کنید و همسرتون رو بیارید رو دارید (نامزدی مخصوص سیتیزن هاست)
تو مرحله اول باید بیایید ایران و عقد رسمی بکنید، سپس برای همسرتون درخواست ویزای مهاجرتی بکنید.
دو نکته هست که باید بررسی کنید قبل از اقدام:
اول از همه اینکه آیا تحمل دوری از همسرتون رو برای 1.5 یا 2 سال یا خدای نکرده بیشتر از اینها رو دارید؟
و دوم اینکه آیا توانایی اسپانسر شدن یا پیدا کردن یک اسپانسر برای همسرتون رو دارید؟! (اسپانسر باید درآمد سالیانش بیشتر از 125% خط فقر باشه) خیلیها همه کاراشون انجام شده ولی نداشتن اسپانسر باعث وقفه در کارشون شده
شما میتونید با خوندن این فروم و فروم " ازدواج با کسی که گرین کارت دارد " در جریان ریز مسائل قرار بگیرید
سلام
ممنون از راهنمایی باز یه نقشه راهی پیدا کردم! یعنی مهم نیست که تازه اومدم و سیتیزن نیستم؟؟
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان مصاحبه همسرم ابوظبی هست.کیس ما ازدواجی هست.پول باید داخل سفارت پرداخت کنیم؟و اینکه چقدر هست مبلغش؟
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
بجه ها لطفا اونايي كه تجربه اش رو داشتند جواب بدن ،،، يك شنبه دبي مي شه مديكال رفت ،،، امارات جه روزهايي مديكال تعطيل هست ؟
نوع کیس :cr1
اقدام اولیه : اپریل 2014
اپرو : دسامبر 2014
دریافت کیس نامبر : feb 2015 ابوظبی
ارسال مدارک به March 2015: Nvc
تکمیل مدارک و نامه مصاحبه هر دو باهم = اپریل 2015
مصاحبه : نیمه دوم may 2015
كلير : 2015 sep 28
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-24 ساعت 02:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-24 ساعت 04:02 توسط mobydick.)
(2015-04-24 ساعت 01:25)فاطمه نوری نوشته: (2015-04-23 ساعت 20:46)amir_naji نوشته: بجه ها لطفا اونايي كه تجربه اش رو داشتند جواب بدن ،،، يك شنبه دبي مي شه مديكال رفت ،،، امارات جه روزهايي مديكال تعطيل هست ؟
یکشنبه بازن.دبی جمعه و شنبه تعطیل.ولی nmc شنبه هک بازه
دوستان تو رو خدا کسی جواب سوال بالام میدونه بگه
سلام این چیزی هست که تو سایت رسمی nvc گفته شده در مورد What to Bring to the Interview :
Visa Fees – If your visa application fees were collected by the NVC, you do not need to pay again. However, if you or any family member did not pay all the necessary fees, you will be asked to pay any unpaid fees at the U.S. Embassy or Consulate.
منبعمنبع
اما در مورد کل پرداخت های ویزا های ازدواجی از صفر تا صد:
Fees
Fees are charged for the following services:
Filing an immigrant Petition for Alien Relative, Form I-130 (this fee is charged by USCIS).
Processing an immigrant visa application, Form DS-260 (see Note below)
Medical examination and required vaccinations (costs vary)
Other costs may include: translations; photocopying charges; fees for obtaining the documents you need for the immigrant visa application (such as passport, police certificates, birth certificates, etc.); and expenses for travel to the U.S. embassy or consulate for your visa interview. Costs vary from country to country and case to case.
منبع
و من هیچ جا مطلبی پیدا نکردم که نشون بده روز مصاحبه باید مبلغی رو در سفارت پرداخت کنیم. حالا دوستان اگه اطلاعات دقیق تری دارن یا تجربه ی عینی دارن کمک کنن....
در مورد تمام پرداخت های پروسه ی ویزای ازدواجی از صفر تا صد
CR1
آپدیت هایceac به ترتیب: 24مارچ، 25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-24 ساعت 02:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-24 ساعت 02:26 توسط mobydick.)
خب من ارسال قبلی رو همینجا اصلاح کنم که اگه بعد از مصاحبه ویزا اپروو بشه باید مبلغ 165$ بابت صدور گرین کارت پرداخت بشه که میتونه قبل از سفر به آمریکا انجام بشه یا حتی وقتی که وارد خاک آمریکا میشین و نوشته که طبیعتاً هرچه زودتر پرداخت بشه روند صدور گرین کارت سریع تر پیش میره. و این هزینه ربطی به ویزا نداره و ویزای شما انشالا بعد از عنایت آفیسر و سفارت حاضره.
After the Intervie
USCIS Immigrant Fee - You must pay the USCIS Immigrant Fee to U.S. Citizenship and Immigration Services (USCIS) after you receive your immigrant visa and before you travel to the United States. Only children who enter the United States under the Orphan or Hague adoption programs, Iraqi and Afghan special immigrants, returning residents (SB-1s), and those issued K visas are exempt from this fee. Select USCIS Immigrant Fee on the USCIS website for more information. Important Notice: USCIS will not issue a Permanent Resident Card (Form I-551 or Green Card) until you have paid the fee.
منبع:
http://travel.state.gov/content/visas/en...ml#denials
و تو خود سایت uscis : توضیحات بیشتر و نحوه ی پرداخت اومده
If you are immigrating to the United States as a lawful permanent resident, you must pay the $165 USCIS Immigrant Fee, unless you meet one of the exemptions.
USCIS uses this fee to process and maintain your immigrant visa packet and to produce and deliver your Permanent Resident Card (commonly known as a Green Card).
Once you receive your immigrant visa packet from a U.S. embassy or consulate, we strongly encourage you to pay the fee before you depart for the United States.
You must pay the fee online, using USCIS ELIS, the USCIS Electronic Immigration System. We will send your Green Card to you after you pay the fee.
You can pay the fee after you immigrate. However, paying before you leave for the United States will help ensure that you receive your Green Card without delay and have been admitted to the U.S.
How to Pay the Fee
Log in or create a new account in USCIS ELIS. Once you log in, select USCIS Immigrant Fee from the drop-down menu.
You will need your Alien Registration Number (A-Number) and U.S. Department of State (DOS) Case ID to pay the fee. (Tips on Finding Your A-Number and DOS Case ID.) You may pay the fee for yourself and any family members who will live with you in the United States.
Note: Attorneys, accredited representatives and employers are not authorized to create a USCIS ELIS account on your behalf to pay the USCIS Immigrant Fee. Only you may create a USCIS ELIS account to pay the fee to obtain your Green Card.
منبع:
http://www.uscis.gov/forms/uscis-immigrant-fee
CR1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-25 ساعت 17:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-25 ساعت 17:47 توسط NR8786.)
سلام
من بیشتر از یک ساله که با یک آقای آمریکایی دوست هستم و قراره در ماه نوامبر 2015 همدیگر رو در آنکارا ببینیم و ازدواج کنیم. میخواستم بدونم آیا بعد از عقد رسمی میشه به صورت حضوری هم رفت سفارت آمریکا در آنکارا و یا باید همه کارها به صورت آنلاین انجام بشه؟
من روند ازدواج در آنکار رو برای دو فرد غیر ترک میدونم ولی واقعا نمیدونم از اون به بعد باید چیکار کنم. کندی روند هم زیاد برام سخت نیست، چون حداقل تا آخر سپتامبر 2016 در ایران دانشجو هستم. فقط میخواستم بدونم بعدش باید چکار کنیم. در ضمن این آقا خودشون مسلمان هستن و قراره در همون آنکارا ازدواج رو در سفارت ایران هم ثبت کنیم.
با سپاس
سلام
من بیشتر از یک ساله که با یک آقای آمریکایی دوست هستم و قراره در ماه نوامبر 2015 همدیگر رو در آنکارا ببینیم و ازدواج کنیم. میخواستم بدونم آیا بعد از عقد رسمی میشه به صورت حضوری هم رفت سفارت آمریکا در آنکارا و یا باید همه کارها به صورت آنلاین انجام بشه؟
من روند ازدواج در آنکار رو برای دو فرد غیر ترک میدونم ولی نمیدونم از اون به بعد باید چیکار کنم. کندی روند هم زیاد برام سخت نیست، چون حداقل تا آخر سپتامبر 2016 در ایران دانشجو هستم. فقط میخواستم بدونم بعدش باید چکار کنیم. در ضمن این آقا خودشون مسلمان هستن و قراره در همون آنکارا ازدواج رو در سفارت ایران هم ثبت کنیم.
با سپاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من بیشتر از یک ساله که با یک آقای آمریکایی دوست هستم و قراره در ماه نوامبر 2015 همدیگر رو در آنکارا ببینیم و ازدواج کنیم.آیا بعد از عقد رسمی میشه به صورت حضوری هم رفت سفارت آمریکا در آنکارا و یا باید همه کارها به صورت آنلاین انجام بشه؟
روند ازدواج در آنکارا رو برای دو فرد غیر ترک میدونم ولی نمیدونم از اون به بعد باید چیکار کنم. کندی روند هم زیاد برام سخت نیست، چون حداقل تا آخر سپتامبر 2016 دانشجو هستم.میخواستم بدونم بعدش باید چکار کنیم. در ضمن این آقا خودشون مسلمان هستن و قراره در همون آنکارا ازدواج رو در سفارت ایران هم ثبت کنیم.
ممنون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-25 ساعت 19:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-25 ساعت 19:45 توسط وحیدی نیا.)
(2015-04-25 ساعت 11:18)hamidoo_b نوشته: (2015-04-09 ساعت 12:59)وحیدی نیا نوشته: امروز یه ایمیلی از NVC اومده نوشتن فرم DS261 پرکنید ما پرکرده بودیم وتاییدشو به همراه بقیه مدارک اسپانسری فرستاده بودیم!!!اینا منظوشون چیه؟؟یعنی دوباره انلاین پرکنیم؟؟تاییده هم دوباره باید بفرستیم؟
We reviewed the documents you submitted to us. This letter has a list of documents that are missing orthat need additional information. Please review the instructions and send us the required information. Ifyou do not provide this information, it will delay your immigrant visa interview.If you have any questions about this letter, please send us an email at asknvc@state.gov or call us at(603) 334-0700 between 7:00am and 12 midnight U.S. Eastern Time.
...........
این هم گفتن میخوان درصورتی که هم تو سایت کامل شده و کامل نشون میده و هم تاییدان را فرستادیم!!!
____1 - IMMIGRANT VISA APPLICATION PART 1:You need to complete Form DS-261, Online Choice of Address and Agent. Go to our websiteceac.state.gov to complete the DS-261.You will need the following information to log in to CEAC: NVC Case Number
..........
سلام
دوست عزیز برای من هم یک نامه دقیقا با همین مضمون اومده. چه کار بکنیم؟ شما چه کار کردید؟
1 2 روز صبرکنید اگه پرداخت دوم بازنشد دوباره فرم بفرستید و اخرش هم تاییدشو ایمیل کنید به خودتون درست میشه نگران باشید
Category:F2A
Priority date:November 6,۲۰۱۳
Invoice payment:April 24,۲۰۱۵
.....
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-25 ساعت 17:45)NR8786 نوشته: سلام
من روند ازدواج در آنکار رو برای دو فرد غیر ترک میدونم ولی واقعا نمیدونم از اون به بعد باید چیکار کنم. کندی روند هم زیاد برام سخت نیست، چون حداقل تا آخر سپتامبر 2016 در ایران دانشجو هستم. فقط میخواستم بدونم بعدش باید چکار کنیم. در ضمن این آقا خودشون مسلمان هستن و قراره در همون آنکارا ازدواج رو در سفارت ایران هم ثبت کنیم.
با سپاس
سلام
من روند ازدواج در آنکار رو برای دو فرد غیر ترک میدونم ولی نمیدونم از اون به بعد باید چیکار کنم. کندی روند هم زیاد برام سخت نیست، چون حداقل تا آخر سپتامبر 2016 در ایران دانشجو هستم. فقط میخواستم بدونم بعدش باید چکار کنیم. در ضمن این آقا خودشون مسلمان هستن و قراره در همون آنکارا ازدواج رو در سفارت ایران هم ثبت کنیم.
با سپاس
تو همین فروم قسمت ویزای مهاجرتی آمریکا تاپیکی هست به اسم راهنمای کامل ویزای نامزدی و ازدواج حتماً بخون....
رفتن به سفارت آنکارا هم بی مورده باید طبق قانون و روند قانونی برای ویزای ازدواج اقدام کنید که پروسه ش تو همین تاپیک و به طور خلاصه تر تو تاپیکی که نوشتم ذکر شده.
CR1
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-26 ساعت 09:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-26 ساعت 09:35 توسط cpd.)
سلام .. من اکتبر 2014 برای همسرم اقدام کردم .. و 8 اکتبر پ.د. مون هست ... 24 فوریه نامه اپرو برام ارسال شد اما از اون وقت هیج خبری نشده
بنظر شما نگران کننده نیست ؟ تو ایننامه اپرو نوشته اگه تا یه ماه بعد از تازیخ این نامه از ان وی سی نامه ای نرسید ایمیل بزنید .. من بیش از 10 بار ایمیل زدم اما حتی رسیدن ایمیلا تایید نشده هنوز... باید چه کار کنم ؟ایمیل آدرسی که من نامه فرستادم بهش اینه :
NVCINQUIRY@state.gov چرا هیچ جوابی نمی دن ؟
مورد دیگه اینکه من هنوز کار پیدا نکردم و نمی تونم اسپانسر بشم و تا الان هم کسی رو پیدا نکردیم برای اینکه اسپانسرمون بشه .. کسی هست که بتونه راهنماییم کنه ؟ ممنون میشم اگر تجربیاتتون رو بهم بگین. .
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:1 اکتبر 2014
سرویس سنترکالیفرنیا
پ.د :8 اکتبر 2014
تاريخ اپروو: 24 فوریه 2015
دريافت كيس نامبر: 19 می 2015 -ابوظبی