موضوعها: 0
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ما میخواهیم برای نیمه دوم شهریور در لوس انجلس هتل استخر دار به خاطر بچه ها رزرو کنیم ایا در این فصل سال بچه ها میتونن شنا کنن.البته در استخر رو باز و هوا سرد نیست؟
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2016-08-08 ساعت 10:08)sahar2016 نوشته: سلام دوستان ما میخواهیم برای نیمه دوم شهریور در لوس انجلس هتل استخر دار به خاطر بچه ها رزرو کنیم ایا در این فصل سال بچه ها میتونن شنا کنن.البته در استخر رو باز و هوا سرد نیست؟
سلام فعلا که هوا حسابی گرمه و مردم مرتب تو استخر واحدها شنا و بازی میکنند، فکر نمیکنم تا اواخر شهریور زیاد فرقی تو هوا ایجاد بشه حتما میتونن استفاده کنن
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
2016-08-08 ساعت 11:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-08-08 ساعت 11:40 توسط behjat.)
سلام به دوستان لس آنجلسی
یک پیشنهاد داشتم ، به نظر من خیلی خوب میشد اگر هرماه، یا هرفصل اقلا یکبار همین جمع فعال و یا تازه واردین یک جا،که به همه نزدیک باشه دورهم جمع شوند و از تجربیات همدیگه استفاده کنند من خودم وقتی ایرانیهای اینجا رو میبینم که اصلا به هم محلی نمیگذارند و از کنارهم سرد رد میشن خیلی دلم میگیره، درعوض نشده تا حال یک آمریکایی یا هر ملیت دیگه ای از کنار ما رد شن و لبخندی نزنن و سلامی نکنن، بهرحال با کنار هم بودن خیلی از مشکلات همدیگه رو میتونیم کم کنیم،نزدیک ما یک پارک هست هرآخرهفته مکزیکی ها با تمام وسایل تفریحی و غذایی حتی میز و صندلی یک روز خوب رو کنار هم میگذرونند، به امید دورهم بودن جمع صمیمی ما، این جمع میتونه حتی با دونفر شروع بشه پس یا علی
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2016-08-11 ساعت 04:25)ali234 نوشته: (2016-08-08 ساعت 11:39)behjat نوشته: سلام به دوستان لس آنجلسی
یک پیشنهاد داشتم ، به نظر من خیلی خوب میشد اگر هرماه، یا هرفصل اقلا یکبار همین جمع فعال و یا تازه واردین یک جا،که به همه نزدیک باشه دورهم جمع شوند و از تجربیات همدیگه استفاده کنند من خودم وقتی ایرانیهای اینجا رو میبینم که اصلا به هم محلی نمیگذارند و از کنارهم سرد رد میشن خیلی دلم میگیره، درعوض نشده تا حال یک آمریکایی یا هر ملیت دیگه ای از کنار ما رد شن و لبخندی نزنن و سلامی نکنن، بهرحال با کنار هم بودن خیلی از مشکلات همدیگه رو میتونیم کم کنیم،نزدیک ما یک پارک هست هرآخرهفته مکزیکی ها با تمام وسایل تفریحی و غذایی حتی میز و صندلی یک روز خوب رو کنار هم میگذرونند، به امید دورهم بودن جمع صمیمی ما، این جمع میتونه حتی با دونفر شروع بشه پس یا علی
پیشنهادخوبیه ..ولی خب شخصا برای ما که هم من و هم خانمم شش روز در هفته کار می کنیم و فقط یکشنبه روازادیم که اونم به خرید یا وقت گذاشتن برای کوچولومون میگذره ...اینجا متاسفانه یا خوشبختانه اکثرا بیزی هستند.
سلام دوست عزیز چه از این بهتر که مشغول کار و تلاش هستید، ولی خوب همون ماهی یا دوماه یکبار، هم میشه روز تعطیل تو یک پارک قرار گذاشت و دور هم بود برای رفع دلتنگی های دوری از خانواده برای کوچولوها هم خوبه ساعتی باهم به بازی و شادی بگذرونید موفق باشید
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز اگر دختر خانمی دنباال خونه هست یک اتاق خواب با حمام دستشویی جدا شهر رسیدا خیابان ویکتوری و ویلبور به من لطفا پیام خصوصی بدین
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من دنبال یه هم خونه هستم،اتاق با حمام دستشویی جدا شهر رسیدا نزدیک ونتورا و پیرس کالج،به من پیام بدین اگر کسی رو سراغ دارین
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
Salam font farsi nadaram agar kasi as losangeles hast k Betune rahnamaeem kone mamnun misham
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان
ممنون میشم اگه اطلاعاتی در مورد محله Laguna woods توی orange county دارین در اختیارم قرار بدین!
قیمت مسکن خیلی پایین بود توی این محله