موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
برای امتحان FE/EIT مهندسین کسی هست که به تازگی این امتحان رو داده باشه و بتونه یکم تطاتعاتی در مورد اینکه برای خوندنش از کجا باید شروع کرد ، چه منابعی داره و کتابهای مناسب کدومه داشته باشه؟ موسسه خوبی رو میشناسید ؟ حدوداد چقدر باید زمان بداریم؟
ممنون
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
در رابطه با شهر اوراین اطلاعاتی از قبیل اجاره مسکن - نحوه پیدا کردن کار - قیمت اجاره اتاق در هتل و ... میخوام میشه منو راهنمایی کنید.
با تشکر
کیس: 2017AS73XX
تعداد اعضاء : 1 نفر
تاریخ مشاهده نتیجه:2016 ,16 Jun
تاریخ ارسال فرم: 2016,July 4
تاریخ نامه دوم: 2017,April 24
محل مصاحبه: ارمنستان
تاریخ مصاحبه June 27
نتیجه:AP
ایشود 11 آگوست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز کسی میتونه به من بگه که آیا 150 هزار دلار برای شروع یک زندگی در لس آنجلس مناسب هست یا نه ؟
رشته تحصیلی و کار من کارگردانی فیلم و عکاسیه
اگه خدا بخواد قصد دارم ادامه تحصیل هم بدم
میتونم با این مقدار پول یه زندگی رو شروع کنم اونجا ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ب همگی
من تا هفته آینده ب لس آنجلس میام
کسی هست کمک بده منو....در هر زمینه ای(فرودگاه-جا و مکان برای مدت محدودی...)
ممنونم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2017-02-16 ساعت 21:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-02-16 ساعت 21:32 توسط farhadfsh.)
با سلام ، اتاقي در بهترين منطقه sherman oaks با حمام و سرويس مستقل از تاريخ 20 February تا 20 march به فردي مجرد اجاره داده ميشود، براي اطلاع بيشتر پيغام بديد ممنون.
شماره کیس:**2013AS6*تاریخ رویت قبولی: May 2 *افراد کیس:1 *مصاحبه: w1 nov*سفارت:آنکارا*کلیرنس:برگه آبی/جواب 35 روز بعد*هتل:240$، مدیکال:150$، غذا و تاکسی:100$،ترجمه:110T
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و عرض ادب.
میخواستم از دوستانی که در لس آنجلس زندگی میکنن بپرسم وضعیت کار دوربین های مداربسته و اعلان حریق اونجا چطوره؟
مرسی
[en]William Shakespeare Said : I always feel happy, you know why? Because I don't expect anything from anyone. Expectations always hurt
Life is short ...
So love your life ...
[/en]
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان در سال جدید بنظر شما چه مقدار پول لازمه آدم داشته باشه برای ورود به آمریکا ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان
ما در حال ساخت یک مجموعه ویدیویی اینترنتی در مورد دانشگاه های امریکا (خصوصا کالیفرنیا) و زندگی دانشجویی در آمریکا هستیم که شامل معرفی تصویری دانشگاه و مصاحبه با دانشجویان ایرانی رشته های مختلف و اساتید میشه.
متاسفانه منابع ویدیویی در این مورد بسیار کم و یا اصلا وجود نداره برای همین هر سوالی و یا موضوعی که براتون جالب و مهم هست رو لطفا در همینجا مطرح بفرمایید تا حتما در سوالات و ساخت برنامه در نظر بگیریم که در حد امکان به سوالات موجود به صورت واقعی و تصویری پاسخ داده بشه .
پ.ن :
ویدیو ها در اینترنت بصورت کاملا رایگان و در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.
متاسفانه امکان ایجاد تاپیک مجزا نبود ، اگر ادمین این تاپیک یا گروه صلاح دیدن میتونند این رو به یک تاپیک مجزا تبدیل کنند.
در صورت تمایل میتونید Aidin Pictures رو در شبکه های اجتماعی جستجو بفرمایید. (لینک نگذاشتم که جنبه تبلیغ نداشته باشه)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من تقريبا دوسال پيش اومدم به لس آنجلس اگر كسي كه تازه قراره بياد هرگونه سوالي داشته باشه در خدمتم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز ساکن ولی.آیا کسی اطلاع داره پروسه گرفتن آی دی از دی ام وی منطقه چقدر طول می کشه؟آیا وقتی فرم در خواست رو پر می کنیم و تحویل میدیم همون روز عکس می گیرند و انگشت نگاری رو انجام می دند یا اینکه نه انگشت نگاری رو موکول می کنند به یک جلسه دیگه ؟ در صورت دوم کسانی که تجربه گرفتن آیدی بدون گواهینامه رانندگی رو دارند آیا می دونند که فاصله بین ملاقات اول و جلسه انگشت نگاری چقدر طول می کشه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام . نميدونم سوالم رو كجا بپرسم. ميخواستم بدونم امكان اينكه تلويزيون ٥٥ اينچ رو ببرم ايران يا پست كنم وجود داره؟