موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون عزیز دلم واقعا خیالم و راحت کردی .نمی دونی چه دل شوره ای گرفته بودم . از این که زود جواب دادی ممنون . فقط نگرانم که نکنه مدارک گم بشه .یعنی الان اصل مدارک شما دست اوناست؟؟؟؟
[/quote]
خواهش ميكنم عزيزم، فكر نكنم گم بشه چون به ما گفتن شناسنامه و عقدنامه تون رو روز مصاحبه از آفيسر پس ميگيريد، فقط يه پيشنهاد بهت ميكنم اگر از اعتبار پاسپورتت ١٣/١٤ ماه مونده قبل از ارسال مدارك پاستو عوض كن و چند سري از شناسنامه جفتتون كپي بگير
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
سیسیلی جان اصلا نگران نباش از بعضی اصل رو می خوان .به محض اینکه بفرستی زودی جوابت می یاد .نگران نباش.من برای مصاحبه بردم
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من و نامزدم 8 ماه پیش ، نامزد شدیم و ایشون گرین کارت امریکا دارند و در عین حال سیتی زن بلژیک هم هستن
و حالا به دنبال کارهای ازدواج و بهترین و کوتاهترین راه برای رفتن ِ من به امریکا هستیم
می شه لطفن من رو راهنمایی کنید در مورد سریعترین راه برای رفتن به امریکا با توجه به گرین کارت داشتن ِ نامزدم.
و در ضمن می شه بگید با توجه به داشتن پاسپورت اروپایی و سیتی زن بلژیک بودن ، از چه راههای دیگه ای به غیر از گرین کارت می تونیم استفاده کنیم برای شروع زندگی جدیدمون؟
مرسی از توجهتون
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان میشه یک وکیل معتبر و با انصاف جهت دریافت ویزای ازدواج به من معرفی کنید
IR1
ارسال مدارک: 22/1/2014
ایمیل تایید مدارک: 27/1/2014
اپروو: 22/7/2014
دریافت کیس نامبر: 29/08/2014
سفارت: انکارا
تحویل مدارک ان وی سی: 29/12/2014
ایمیل تکمیل مدارک: 12/08/2015
ایمیل مصاحبه: 2/2/2016
زمان مصاحبه: 2016.March.29
نتیجه مصاحبه: AP
اپدیت همراه با دو خطی NOV.07.2016
اپدیت اور(or) NOV.16.2016
تاریخ دریافت ایمیل کلیری NOV.17.2016
تاریخ دریافت ویزا 7 دسامبر 2016
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام . یه سوال خیلی مهم دارم و اگر کسی می دونه لطفا زود جواب بده . از من مدارک شناسنامه و سند ازدواج و خواستن اونم اصل با ترجمه رفتم پست که با دی اچ ال بقرستم گفتن اصل و با پست نمی ش بقرستم . کسی می دونه که باید چکار کنم .چه جوری بقرستم؟؟؟؟/کسی مدارکش و قرستاده ؟؟؟ یلدا جانپیغام دادم جواب ندادی فکر کنم تو بدونی . اخه من عجله دارم چون باید تا قردا پست کنم وگرنه می خورم به پنج شنه و جمعه . لطفا اگر اومدی من رو راهنمایی کن عزیزم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها اگه 230 دلارم بفرستم چقدر دیگه ار کارمون میمونه؟
اولین اقدام:اول دی
اپرو: اول فروردین
کیس نامبر:9اردیبهشت
نوع ویزا:ir1 ( ازدواجی با سیتی زن)
رتبه:
135
1 تشکر در 0 ارسال
2013-05-25 ساعت 07:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-25 ساعت 07:14 توسط Soap McTavish.)
دوستان مطلع لطفا راهنمايي كنند
يكي از دوستان نزديك بنده كه برنده 2013هست دچار مشكلي شده. ايشان بعد از مصاحبه و به اصرار خانواده قصد ازدواج دارد و تا يكي دوماه آينده بايد وارد ام.ريكا شود. آيا ايشان ميتوانند قبل از ورود اولشان به ام.ريكا ازدواج كنند يا خير؟ ثانيا در بدو ورود به ايشان گير نميدهند كه چرا بدون همسرش وارد شده؟ ثالثا اين فرد براي اسپانسر همسرش مي تواند باشد؟چيزي كه بنده متوجه شدم اين است كه براي ويزاي ازدواج اسپانسر لازم است
لطفا اگر نظري داريد ممنون ميشم سريع بنده را مطلع نمائيد