کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
(2013-06-15 ساعت 03:06)k1_cid نوشته:  
(2013-06-15 ساعت 02:23)parsav نوشته:  
(2013-06-15 ساعت 02:15)haanvari@yahoo.com نوشته:  فرم ds230 درخواستش اومد.به اضافه اینکه از مدارکمون ایراد هم گرفتن..اونم چه ایرادی!!!از مدارک اسپانسر ایراد گرفتن..Sad(((

سلام دوست عزیز میشه بپرسم چه ایرادایی گرفتن و الان تو این مرحله چه اقدامی میکنید؟

مرسی

آخ آخ سریعا اقدام کنید که خطریه. احتمالا سر درآمد همسرتونه که به حد مورد نظر نیست.

وقتی یکی با یه سیتی زن ازدواج میکنه دیگه درآمد مهمه؟ طرف ازدواج کرده باید پیش همسرش باشه... اینجوری نیست؟
پاسخ
تشکر کنندگان: naarestan ، haanvari@yahoo.com
(2013-06-15 ساعت 02:15)haanvari@yahoo.com نوشته:  فرم ds230 درخواستش اومد.به اضافه اینکه از مدارکمون ایراد هم گرفتن..اونم چه ایرادی!!!از مدارک اسپانسر ایراد گرفتن..Sad(((

سلام عزیزجون
متأسفم که این خبرو می شنوم. اسپانسرتون همسرتون هستند؟ یا فرد دیگری اسپانسر شما شده اند؟ نگفتند که ایرادش چیه؟ به هر حال نگران نباشید، امیدوارم که مشکل خیلی زود حل بشه. ما را هم در جریان بگذار.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: haanvari@yahoo.com
(2013-06-15 ساعت 03:16)parsav نوشته:  
(2013-06-15 ساعت 03:06)k1_cid نوشته:  
(2013-06-15 ساعت 02:23)parsav نوشته:  

سلام دوست عزیز میشه بپرسم چه ایرادایی گرفتن و الان تو این مرحله چه اقدامی میکنید؟

مرسی

آخ آخ سریعا اقدام کنید که خطریه. احتمالا سر درآمد همسرتونه که به حد مورد نظر نیست.

وقتی یکی با یه سیتی زن ازدواج میکنه دیگه درآمد مهمه؟ طرف ازدواج کرده باید پیش همسرش باشه... اینجوری نیست؟

منم به شما حق میدم ولی متاسفانه اینطور نیست و درآمد همسرتون و تکسهایی که به دولت پرداخت کردن مهمه.
همسر شما باید ثابت کنند که میتونند شمارو از لحاظ مالی ساپورت کنند.
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
اسپانسر ما مادر شوهرم هست..یه جاهایی از فرم رو درست پر نکرده بودن.و امضا شوهرم رو گفتن دو باره بزنین و فرم را ذوباره پر کتین.!!!!!ایراده بنی اسراییلی
اولین اقدام:اول دی
اپرو: اول فروردین
کیس نامبر:9اردیبهشت
نوع ویزا:ir1 ( ازدواجی با سیتی زن)
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-06-16 ساعت 00:56)haanvari@yahoo.com نوشته:  اسپانسر ما مادر شوهرم هست..یه جاهایی از فرم رو درست پر نکرده بودن.و امضا شوهرم رو گفتن دو باره بزنین و فرم را ذوباره پر کتین.!!!!!ایراده بنی اسراییلی

چیز مهمی نیست انشالله. به قول خودتون ایراد بنی اسرائیلی گرفتند. امیدوارم که هر چه زودتر مشکل برطرف بشه و وقت مصاحبه تون را تعیین کنند.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
دوستان میشه لطفا کمکم کنید
من منظور این متن رو دقیقا متوجه نمیشم. یعنی اگر هر دو نفر نباشند نیمیشه یا اگر یک نفر هم نباشه مشکل داره ؟ چون ما عقد غیابی داشتیم یعنی یکی جضور فیزیکی نداشته حالا چیزی که اینجا نوشته معنییش اگر درست فهمیده باشم میشه اگر هردو نفر نباشند نمیشه پس اگر یکی باشه این شرط نقض میشه و مشکلی نداره درسته؟

you may not file for a person in following categories
a spouse, if you and your spouse were not both phisically peresent at the marriage ceremony and the marriage was not cosummated
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی
(2013-06-16 ساعت 15:06)sselinaa نوشته:  دوستان میشه لطفا کمکم کنید
من منظور این متن رو دقیقا متوجه نمیشم. یعنی اگر هر دو نفر نباشند نیمیشه یا اگر یک نفر هم نباشه مشکل داره ؟ چون ما عقد غیابی داشتیم یعنی یکی جضور فیزیکی نداشته حالا چیزی که اینجا نوشته معنییش اگر درست فهمیده باشم میشه اگر هردو نفر نباشند نمیشه پس اگر یکی باشه این شرط نقض میشه و مشکلی نداره درسته؟

a spouse, if you and your spouse were not both phisically peresent at the marriage ceremony and the marriage was not cosummated

ميكه..عقد غيابي اكه داشتين نمي تونه كه واست درخواست بده.. عقد غيابي قبول نيست..بايد هر دو طرف سر عقد حضور فيزيكي داشته باشن
اولین اقدام:اول دی
اپرو: اول فروردین
کیس نامبر:9اردیبهشت
نوع ویزا:ir1 ( ازدواجی با سیتی زن)
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی
(2013-06-16 ساعت 16:40)haanvari@yahoo.com نوشته:  

ميكه..عقد غيابي اكه داشتين نمي تونه كه واست درخواست بده.. عقد غيابي قبول نيست..بايد هر دو طرف سر عقد حضور فيزيكي داشته باشن
یعنی چی؟ خوب الان من چیکار کنم؟
مگه نمیگه هر دو نف اگر نباشید نمیشه؟ خوب ما یکیمون بوده دیگه
یعنی هیج کس ازدواج غیابی نمیکنه بره؟
پاسخ
بچه ها كسي مي دونه ترجمه كارت معافي هم براي nvc لازمه بفرستم ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-06-16 ساعت 17:37)sselinaa نوشته:  
(2013-06-16 ساعت 16:40)haanvari@yahoo.com نوشته:  

یعنی چی؟ خوب الان من چیکار کنم؟
مگه نمیگه هر دو نف اگر نباشید نمیشه؟ خوب ما یکیمون بوده دیگه
یعنی هیج کس ازدواج غیابی نمیکنه بره؟

کاش یه نفرپیدا بشه جواب این سوال رو بدونه. از نظر اونها هر نوع قرارداد ازدواج رسمی قابل قبوله یعنی من که الان با نامزدی میخوام اقدام کنم تعهد میدم که تا قبل از ورود به آمریکا هیچ قرارداد ازدواجی نداشته باشم وگرنه تقلب محسوب میشه و یا باید با ویزای ازدواج اقدام کنم. از طرفی چنین قرار داد وکالتی هم قبول نیست. من گیج شدم. یعنی من که نامزدیم میتونم ازین قراردادها داشته باشم؟
سلینا جان میشه لینک این مطلبی رو که نوشتی بذاری؟ ممنون میشم عزیز...
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوست عزیز
این مطلب در سایت USCIS عنوان شده است. صفحه 1 ، قسمت 3 ، آیتم D:
http://photos.state.gov/libraries/164149...130_1_.pdf
پاسخ
این مطلب رو تو اینستراکشن فرم i130نوشته بود که من از کسایی که تحصیلات زبان داشتن پرسیدم گفتن میگه اگر هر دو نفر نباشن مشکل داره (یعنی مثلا هم من وکالت داده باشم هم همسرم). چون هم and داره , both . وقتی معنی میداد که اگر یکی هم نبود قابل قبول نبود که مینوشتyou or your spouse یا any of you. بعدشم تو خط بعدش گفته که اگر ازدواج کامل نشده باشه. ولی با عقد غیابی هم یک نفر بوده هم ازدواج کامل شده پس هر دو شرط نقض میشه
بازم اگر کسی نظری داره خوشحال میشم بدونم
پاسخ
(2013-06-17 ساعت 17:30)sselinaa نوشته:  این مطلب رو تو اینستراکشن فرم i130نوشته بود که من از کسایی که تحصیلات زبان داشتن پرسیدم گفتن میگه اگر هر دو نفر نباشن مشکل داره (یعنی مثلا هم من وکالت داده باشم هم همسرم). چون هم and داره , both . وقتی معنی میداد که اگر یکی هم نبود قابل قبول نبود که مینوشتyou or your spouse یا any of you. بعدشم تو خط بعدش گفته که اگر ازدواج کامل نشده باشه. ولی با عقد غیابی هم یک نفر بوده هم ازدواج کامل شده پس هر دو شرط نقض میشه
بازم اگر کسی نظری داره خوشحال میشم بدونم

به نظرتون میشه این رو با ایمیل ازشون پرسید؟ یعنی کسی میدونه اگه بخوایم از خودشون راجع به این قوانینشون سوال کنیم به کجا میتونیم ایمیل بزنیم؟

سلینا جام من معنی کلمه consummated رو تو دیکشنری لانگ من نگاه کردم. به نظر میرسه باید نشون بدی که بعد از اون قرار داد به صورت فیزیکی در کنار همسرتون بودی تا اعتبار پیدا کنه. خودتم یه نگاه بکن... .
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: sselinaa
دوستان اسپانسرنمیشه خودمون تایید بگیریم مثل زمان برنده شدن از حساب مالی تو ایران؟؟در ابتدا که لازم به اسپاسنر نیست برای تسکیل پرونده منظورمه تو uscis??
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-06-18 ساعت 21:29)jahanshahloo نوشته:  دوستان اسپانسرنمیشه خودمون تایید بگیریم مثل زمان برنده شدن از حساب مالی تو ایران؟؟در ابتدا که لازم به اسپاسنر نیست برای تسکیل پرونده منظورمه تو uscis??
آخرين مرحله كارتون به اسپانسر نياز داريد ولي نمي تونيد از حساب مالي ايران استفاده كنيد قبول نمي كنند
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: naarestan ، NedaE ، Nightsky007

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان