کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
(2013-06-26 ساعت 11:28)itex نوشته:  من فردا مصاحبه دارم، فقط کافیه با مدارک برم سفارت یا قبلش باید کاری هم بکنم؟

سلام به سلامتی یه سوال ازدواجی با گیرین کارت هستی؟
SadSad
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-06-26 ساعت 09:11)kamalir36 نوشته:  
(2013-06-25 ساعت 22:33)mimi_mar_mas@yahoo.com نوشته:  سلام ببخشید من هر چی این پست ها رو میخونم جواب سوالم رو نمی گیرم.
من گرین کارت دارم و الان ایران هستم و ازدواج کردم.
میخوام که مدارکم رو پست کنم اما برای فرستادن فرم ها 420$ باید چک یا مانی اردر بدم.که امکان این کار از ایران ممکن نیستش.پس باید ابتدا این مدارک رو به دوستم در کالیفرنیا پست کنم که اون مانی اردر بذاره داخل پاکت.
حالا با این تفاسیر دوست من مدارک رو باید به کدوم آدرس پست کنه؟
آدرسی که کسانی که از ایران پست میکنند یا آدرسی که ساکنین کالیفرنیا باید پست کنن؟(این دو آدرس فرق دارن با هم)
ممنون میشم اگه کمکم کنین

سلام دوست عزیز
شرایط شما دقیقاً مثل ما است.
اگر شما محل زندگیتان را در فرم I-130 ایران نوشته اید و فعلاً ساکن ایران هستید باید دوست شما مدارک شما را از آمریکا به همراه مانی اردر به آدرس زیر بفرستند :
USCIS Chicago Lockbox

For U.S. Postal Service:

USCIS
P.O. Box 804625
Chicago, IL 60680-4107

For Express mail and courier deliveries:

USCIS
Attn: I-130
131 South Dearborn-3rd Floor
Chicago, IL 60603-5517

موفق باشید.

این لینک ارسال مدارک به USCIS است . شما چون در خارج از US هستید بنابراین "Outside the United States" آدرس مربوط به شما است :

http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/m...f3d6a1RCRD
خیلی ممنون از لطفتون;-)
شما الان تو چه مرحله ای هستین؟ مدارکتون رو پست کردین؟
Category : F2A
Priority date :1 august 2013
Current date :13 sep 2013
Interview date : 10 june 2015
Ankara
Clearance 2 feb 2016
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-06-26 ساعت 12:07)روشانا نوشته:  
(2013-06-26 ساعت 11:28)itex نوشته:  من فردا مصاحبه دارم، فقط کافیه با مدارک برم سفارت یا قبلش باید کاری هم بکنم؟

SadSad

ممنون. ازدواجی. چرا ناراحتی؟
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:

Itexجان ايشالا به سلامتي يه ضرب ميگيري
منتظر خبراي خوب خوب ازت هستم
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، romance33
من از تعیین محل pick up اطلاع نداشتم و فردا هم مصاحبه دارم. بد بخت شدم یا راهی هست الان؟
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
mimi_mar_mas@yahoo.com عزیز
ما در مرحله NVC هستیم. مبالغ AOS و IV Fee را پرداخت کردیم و باید مدارک مربوط به اسپانسر و فرم DS-230 را براشون ارسال کنیم.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: mimi_mar_mas@yahoo.com
(2013-06-26 ساعت 22:03)itex نوشته:  من از تعیین محل pick up اطلاع نداشتم و فردا هم مصاحبه دارم. بد بخت شدم یا راهی هست الان؟

دوست عزیز
باید به این سایت برید و محل Pick Up را مشخص کنید:
/https://usvisa-info.com
https://usvisa-info.com/en-tr/selfservic...nformation
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: itex
(2013-06-26 ساعت 17:02)itex نوشته:  
(2013-06-26 ساعت 12:07)روشانا نوشته:  

SadSad

ممنون. ازدواجی. چرا ناراحتی؟

نه عزیزم انشااله یه ضرب بگیری Smileبه خاطر مدت زمانی که طول کشیده برات ناراحت شدم چقدر صبر داشتی از 2010تا الان انشااله با خبرای خوشBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، naarestan
یا سلام خدمت همگی
من 25 سالمه و 1 ساله با یه خانمی تو امریکا آشنا شدم. می خوام برم ببینمش ولی ویزای نامزدی شنیدم باید عکس داشته باشیم ما فقط پرینت تلفن و چت رو داریم. میخواستم اگه کسی میدونه بگه چه ویزای می تونم بگیرم برم ببینمش؟ اگه میشه یه توضیح کوچیک بدین ممنونم
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، سانازی
سلام دوست من

شما باید حتما در طی دو سال همدیگر و جایی دیده باشین مثلا ترکیه یا دبی. هر کشوری که دوست دارین. باید با هم عکس دو نفره داشته باشین

پرینت چت و تلفن هم نگه دارین. وقتی از نزدیک هم و دیدین کپی بلیط و رسید هتل و هر مدرکی که نشون بده با هم بودین رو نگه دارین که بفرستین همراه مدارک
به اداره مهاجرت. این هایی که گفتم فقط مخصوص ویزای نامزدی هستش و اون خانم حتما باید سیتیزن باشن تا بتونن برای شما از راه نامزدی اقدام کنن وگرنه نمیشه

راه دیگه هم که ویزای ازدواج هستش. شما تاپیک مخصوص ویزای نامزدی رو مطالعه کنید Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: poone59 ، mahyar_josie ، سانازی
من این سوال رو در تاپیک ازدواج با کسی که گرین کارت داره هم پرسیدم اما جواب نگرفتم بچه ها من برنده لاتاری بودم. پارسال از طریق لاتاری گرین کارتمو گرفتم اما نامزدم که سالها باهاشم، سیتیزن و البته ساکن ایرانه و من می خوام بدونم اگر ازدواج کنیم و با هم برای زندگی بریم امریکا باز من چون با لاتاری وارد شدم باز برای سیتیزن شدن 5 سال رو باید صبر کنم یا چون اون موقع همسر یه سیتیزنم کوتاه تر میشه ؟

(2013-06-28 ساعت 12:18)mahyar_josie نوشته:  یا سلام خدمت همگی
من 25 سالمه و 1 ساله با یه خانمی تو آمریکا آشنا شدم. می خوام برم ببینمش ولی ویزای نامزدی شنیدم باید عکس داشته باشیم ما فقط پرینت تلفن و چت رو داریم. میخواستم اگه کسی میدونه بگه چه ویزای می تونم بگیرم برم ببینمش؟ اگه میشه یه توضیح کوچیک بدین ممنونم
با تشکر

با این شرایط شما فکر نکنم بتونی بری آمریکا، مگر با یه ویزای دیگه مثل دانشجویی. اگه غیر از این بود که خیلی ها از این طریق ویزا می گرفتن . راهنمایی شبنم برای آینده خوبه ، برای زمان حال به نظرم فکر یک کشور سوم باش، هم دوستت رو می بینی و بیشتر باهاش آشنا می شی. هم مدرکی میشه برای اینکه بعدها اگه خواستی ویزای نامزدی یا ازدواج بگیری نشون می ده آشناییتون واقعی و طولانی و عمیقه، همونطور که شبنم جون گفت.
پاسخ
تشکر کنندگان: mahyar_josie ، shabnam.84 ، سانازی ، romance33
(2013-06-28 ساعت 14:10)shabnam.84 نوشته:  سلام دوست من

شما باید حتما در طی دو سال همدیگر و جایی دیده باشین مثلا ترکیه یا دبی. هر کشوری که دوست دارین. باید با هم عکس دو نفره داشته باشین

پرینت چت و تلفن هم نگه دارین. وقتی از نزدیک هم و دیدین کپی بلیط و رسید هتل و هر مدرکی که نشون بده با هم بودین رو نگه دارین که بفرستین همراه مدارک
به اداره مهاجرت. این هایی که گفتم فقط مخصوص ویزای نامزدی هستش و اون خانم حتما باید سیتیزن باشن تا بتونن برای شما از راه نامزدی اقدام کنن وگرنه نمیشه

راه دیگه هم که ویزای ازدواج هستش. شما تاپیک مخصوص ویزای نامزدی رو مطالعه کنید Smile

با تشکر از جواب عالی تون
مشکل من اینه که طرف من بنا به یه دلایلی نمی تونه بیاد کشور سوم و من حتما باید برم آمریکا. درمونده شدم یه جورایی. راجع به ویزای توریستی شنیدم که خیلی ریسک داره و نمیدن اگه میشه ریسک هاشون بگین چیه همینجا ممنون. بعد میشه برای من اونجا کاری جور کنه که من از طریق ویزای کار بتونم برم. ممنون میشم اگه سوالام رو جواب بدینو خیلی خیلی ممنونم
باتشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، سانازی
خب اینجوری کار یه مقدار سخت میشه اگه واقعا همدیگر و برای زندگی میخواهید باید هم و از نزدیک ببنید اینجوری سخته .بهتره که دوستتون رو راضی کنید به دیدار

ویزای کار که فکرش رو نکنید اصلا چون سخته خیلی. اما ویزای توریستی امکانش هست و ریسک نداره به این صورت که شما آفیسر رو متقاعد کنید که حتما برمیگردین به کشورتون .باید گردش حساب نشون بدین. سند خونه که به اسم خودتون باشه. گواهی اشتغال به کار یا اگه دانشجو هستی گواهی اشتغال به تحصیل.اگه ویزای شینگن هم داشته باشین که خیلی بهتره. البته تازگی راحت تر توریستی میدن من 2 تا از دوستام گرفتن.

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: mahyar_josie ، naarestan ، سانازی
(2013-06-28 ساعت 23:45)shabnam.84 نوشته:  خب اینجوری کار یه مقدار سخت میشه اگه واقعا همدیگر و برای زندگی میخواهید باید هم و از نزدیک ببنید اینجوری سخته .بهتره که دوستتون رو راضی کنید به دیدار

ویزای کار که فکرش رو نکنید اصلا چون سخته خیلی. اما ویزای توریستی امکانش هست و ریسک نداره به این صورت که شما آفیسر رو متقاعد کنید که حتما برمیگردین به کشورتون .باید گردش حساب نشون بدین. سند خونه که به اسم خودتون باشه. گواهی اشتغال به کار یا اگه دانشجو هستی گواهی اشتغال به تحصیل.اگه ویزای شینگن هم داشته باشین که خیلی بهتره. البته تازگی راحت تر توریستی میدن من 2 تا از دوستام گرفتن.

باز هم ممنون
در مورد ویزای توریستی کمکی از دست دوستم بر میاد و گردش حساب مالی چقدر باید باشه. اگر گردش حساب کافی نداشته باشم سند خونه کافی هست؟
خیلی ممنونم
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی
سلام بچه ها خوبین همگی؟
من هنوز اپروو نشدم اخه تا حالا فقط ارکیده بوده که 7 ماه طول کشیده بود منم یعنی 7 ماه اپروو میشمSad اکثرا 3 ماه .4و5 ماه شدن.
میخوام ایمیل بفرستم به uscis
میتونین کمکم کنین به چه ادرسی و چی بنویسم؟
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان