2013-06-26 ساعت 12:07
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
|
2013-06-26 ساعت 16:40
(2013-06-26 ساعت 09:11)kamalir36 نوشته:خیلی ممنون از لطفتون;-)(2013-06-25 ساعت 22:33)mimi_mar_mas@yahoo.com نوشته: سلام ببخشید من هر چی این پست ها رو میخونم جواب سوالم رو نمی گیرم. شما الان تو چه مرحله ای هستین؟ مدارکتون رو پست کردین؟
Category : F2A
Priority date :1 august 2013 Current date :13 sep 2013 Interview date : 10 june 2015 Ankara Clearance 2 feb 2016
2013-06-26 ساعت 17:02
(2013-06-26 ساعت 12:07)روشانا نوشته:(2013-06-26 ساعت 11:28)itex نوشته: من فردا مصاحبه دارم، فقط کافیه با مدارک برم سفارت یا قبلش باید کاری هم بکنم؟ ممنون. ازدواجی. چرا ناراحتی؟
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران >> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status >> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم
2013-06-26 ساعت 21:15
(2013-06-26 ساعت 11:28)itex نوشته: من فردا مصاحبه دارم، فقط کافیه با مدارک برم سفارت یا قبلش باید کاری هم بکنم؟ Itexجان ايشالا به سلامتي يه ضرب ميگيري منتظر خبراي خوب خوب ازت هستم
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011 تاریخ approve: آپریل 2012 دریافت شماره کیس : جولای 2012
2013-06-26 ساعت 22:03
من از تعیین محل pick up اطلاع نداشتم و فردا هم مصاحبه دارم. بد بخت شدم یا راهی هست الان؟
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران >> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status >> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم
mimi_mar_mas@yahoo.com عزیز
ما در مرحله NVC هستیم. مبالغ AOS و IV Fee را پرداخت کردیم و باید مدارک مربوط به اسپانسر و فرم DS-230 را براشون ارسال کنیم.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
تشکر کنندگان: mimi_mar_mas@yahoo.com
(2013-06-26 ساعت 22:03)itex نوشته: من از تعیین محل pick up اطلاع نداشتم و فردا هم مصاحبه دارم. بد بخت شدم یا راهی هست الان؟ دوست عزیز باید به این سایت برید و محل Pick Up را مشخص کنید: /https://usvisa-info.com https://usvisa-info.com/en-tr/selfservic...nformation
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
تشکر کنندگان: itex
2013-06-27 ساعت 09:11
(2013-06-26 ساعت 17:02)itex نوشته:(2013-06-26 ساعت 12:07)روشانا نوشته:(2013-06-26 ساعت 11:28)itex نوشته: من فردا مصاحبه دارم، فقط کافیه با مدارک برم سفارت یا قبلش باید کاری هم بکنم؟ نه عزیزم انشااله یه ضرب بگیری به خاطر مدت زمانی که طول کشیده برات ناراحت شدم چقدر صبر داشتی از 2010تا الان انشااله با خبرای خوش
2013-06-28 ساعت 12:18
یا سلام خدمت همگی
من 25 سالمه و 1 ساله با یه خانمی تو امریکا آشنا شدم. می خوام برم ببینمش ولی ویزای نامزدی شنیدم باید عکس داشته باشیم ما فقط پرینت تلفن و چت رو داریم. میخواستم اگه کسی میدونه بگه چه ویزای می تونم بگیرم برم ببینمش؟ اگه میشه یه توضیح کوچیک بدین ممنونم با تشکر تشکر کنندگان: shabnam.84 ، سانازی
2013-06-28 ساعت 14:10
سلام دوست من
شما باید حتما در طی دو سال همدیگر و جایی دیده باشین مثلا ترکیه یا دبی. هر کشوری که دوست دارین. باید با هم عکس دو نفره داشته باشین پرینت چت و تلفن هم نگه دارین. وقتی از نزدیک هم و دیدین کپی بلیط و رسید هتل و هر مدرکی که نشون بده با هم بودین رو نگه دارین که بفرستین همراه مدارک به اداره مهاجرت. این هایی که گفتم فقط مخصوص ویزای نامزدی هستش و اون خانم حتما باید سیتیزن باشن تا بتونن برای شما از راه نامزدی اقدام کنن وگرنه نمیشه راه دیگه هم که ویزای ازدواج هستش. شما تاپیک مخصوص ویزای نامزدی رو مطالعه کنید غمم از وحشت پوسیدن نیست/ غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است... تشکر کنندگان: poone59 ، mahyar_josie ، سانازی
من این سوال رو در تاپیک ازدواج با کسی که گرین کارت داره هم پرسیدم اما جواب نگرفتم بچه ها من برنده لاتاری بودم. پارسال از طریق لاتاری گرین کارتمو گرفتم اما نامزدم که سالها باهاشم، سیتیزن و البته ساکن ایرانه و من می خوام بدونم اگر ازدواج کنیم و با هم برای زندگی بریم امریکا باز من چون با لاتاری وارد شدم باز برای سیتیزن شدن 5 سال رو باید صبر کنم یا چون اون موقع همسر یه سیتیزنم کوتاه تر میشه ؟
(2013-06-28 ساعت 12:18)mahyar_josie نوشته: یا سلام خدمت همگی با این شرایط شما فکر نکنم بتونی بری آمریکا، مگر با یه ویزای دیگه مثل دانشجویی. اگه غیر از این بود که خیلی ها از این طریق ویزا می گرفتن . راهنمایی شبنم برای آینده خوبه ، برای زمان حال به نظرم فکر یک کشور سوم باش، هم دوستت رو می بینی و بیشتر باهاش آشنا می شی. هم مدرکی میشه برای اینکه بعدها اگه خواستی ویزای نامزدی یا ازدواج بگیری نشون می ده آشناییتون واقعی و طولانی و عمیقه، همونطور که شبنم جون گفت. تشکر کنندگان: mahyar_josie ، shabnam.84 ، سانازی ، romance33
2013-06-28 ساعت 18:11
(2013-06-28 ساعت 14:10)shabnam.84 نوشته: سلام دوست من با تشکر از جواب عالی تون مشکل من اینه که طرف من بنا به یه دلایلی نمی تونه بیاد کشور سوم و من حتما باید برم آمریکا. درمونده شدم یه جورایی. راجع به ویزای توریستی شنیدم که خیلی ریسک داره و نمیدن اگه میشه ریسک هاشون بگین چیه همینجا ممنون. بعد میشه برای من اونجا کاری جور کنه که من از طریق ویزای کار بتونم برم. ممنون میشم اگه سوالام رو جواب بدینو خیلی خیلی ممنونم باتشکر تشکر کنندگان: shabnam.84 ، سانازی
2013-06-28 ساعت 23:45
خب اینجوری کار یه مقدار سخت میشه اگه واقعا همدیگر و برای زندگی میخواهید باید هم و از نزدیک ببنید اینجوری سخته .بهتره که دوستتون رو راضی کنید به دیدار
ویزای کار که فکرش رو نکنید اصلا چون سخته خیلی. اما ویزای توریستی امکانش هست و ریسک نداره به این صورت که شما آفیسر رو متقاعد کنید که حتما برمیگردین به کشورتون .باید گردش حساب نشون بدین. سند خونه که به اسم خودتون باشه. گواهی اشتغال به کار یا اگه دانشجو هستی گواهی اشتغال به تحصیل.اگه ویزای شینگن هم داشته باشین که خیلی بهتره. البته تازگی راحت تر توریستی میدن من 2 تا از دوستام گرفتن. غمم از وحشت پوسیدن نیست/ غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است... تشکر کنندگان: mahyar_josie ، naarestan ، سانازی
2013-06-29 ساعت 07:28
(2013-06-28 ساعت 23:45)shabnam.84 نوشته: خب اینجوری کار یه مقدار سخت میشه اگه واقعا همدیگر و برای زندگی میخواهید باید هم و از نزدیک ببنید اینجوری سخته .بهتره که دوستتون رو راضی کنید به دیدار باز هم ممنون در مورد ویزای توریستی کمکی از دست دوستم بر میاد و گردش حساب مالی چقدر باید باشه. اگر گردش حساب کافی نداشته باشم سند خونه کافی هست؟ خیلی ممنونم با تشکر تشکر کنندگان: سانازی
2013-06-30 ساعت 13:45
سلام بچه ها خوبین همگی؟
من هنوز اپروو نشدم اخه تا حالا فقط ارکیده بوده که 7 ماه طول کشیده بود منم یعنی 7 ماه اپروو میشم اکثرا 3 ماه .4و5 ماه شدن. میخوام ایمیل بفرستم به uscis میتونین کمکم کنین به چه ادرسی و چی بنویسم؟
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec approv: 5dec تشکر کنندگان: romance33
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان