کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
(2013-06-30 ساعت 13:45)سانازی نوشته:  سلام بچه ها خوبین همگی؟
من هنوز اپروو نشدم اخه تا حالا فقط ارکیده بوده که 7 ماه طول کشیده بود منم یعنی 7 ماه اپروو میشمSad اکثرا 3 ماه .4و5 ماه شدن.
میخوام ایمیل بفرستم به uscis
میتونین کمکم کنین به چه ادرسی و چی بنویسم؟

میشه برام توضیح بدین چطوری رسید نامبر رو دریافت کردین ممنون
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
(2013-06-30 ساعت 15:12)shadoow نوشته:  
من هنوز اپروو نشدم اخه تا حالا فقط ارکیده بوده که 7 ماه طول کشیده بود منم یعنی 7 ماه اپروو میشمSad اکثرا 3 ماه .4و5 ماه شدن.

والا مدارک فرستاد همسرم و فکر کنم یک هفته بعد رسید نامبر اومد دست همسرم.ولی فرق میکنه برا بعضیا زود میاد واسه بعضیا دیر ،شما نگرفتین؟
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
سلام سانازی عزیز
متأسفم از اینکه اینقدر منتظر شدی.
شما باید به USCIS Service Centers ایمیل بزنی.
http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/m...2ca60aRCRD

California Service Center: csc-ncsc-followup@dhs.gov
Vermont Service Center: vsc.ncscfollowup@dhs.gov
Nebraska Service Center: ncscfollowup.nsc@dhs.gov
Texas Service Center: tsc.ncscfollowup@dhs.gov
ولی اگر زبان آمریکاییت خوبه بهتره که تلفنی از وضعیت پرونده ات خبردار بشی. چون جواب نامه را حدود 2 هفته بعد می دهند.
National Customer Service Center (NCSC): 1-800-375-5283
موفق باشی
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، yalda91 ، romance33
سلام همه خوبید ؟؟؟؟میشه کسی اینجا به من جواب بده لطفا؟ما فرم ds3032حدود5 ماه پیش فرستادیم چند ماهی شد خبری نشد که زنگ زدیم ابوظبی گفتند مدارک مشکل داره کپی پاسپورت خواستند الان حدود 2ماه میشه کپی فرستادیم ولی هیچ جوابی دریافت نکردیم به نظرتون الان باید چکار کنم؟Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-01 ساعت 09:12)روشانا نوشته:  سلام همه خوبید ؟؟؟؟میشه کسی اینجا به من جواب بده لطفا؟ما فرم ds3032حدود5 ماه پیش فرستادیم چند ماهی شد خبری نشد که زنگ زدیم ابوظبی گفتند مدارک مشکل داره کپی پاسپورت خواستند الان حدود 2ماه میشه کپی فرستادیم ولی هیچ جوابی دریافت نکردیم به نظرتون الان باید چکار کنم؟Sad

روشانا جان بهتره الان میل یا زنگ بزنی و از وضعیت پروندت بپرسی عزیزم
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91
(2013-06-30 ساعت 17:00)سانازی نوشته:  
(2013-06-30 ساعت 15:12)shadoow نوشته:  

والا مدارک فرستاد همسرم و فکر کنم یک هفته بعد رسید نامبر اومد دست همسرم.ولی فرق میکنه برا بعضیا زود میاد واسه بعضیا دیر ،شما نگرفتین؟
نه هنوز Sad الان 4 هفته میشه که فرستاده!
رسید نامبر رو پست می کنن؟
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
سلام بچه ها همگی خوبید؟؟؟؟یه خبر...................Big Grin
فرم 230هم اومد به نظرتون بعد از واریز کردن پول چند وقت بعد بهم وقت میدند؟ابوظبیShy
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، itex ، naarestan ، simi ، yalda91 ، romance33
ابو ظبی زود وقت میده . چون خلوته تو 90 در صد موارد تا 2 ماه ممکنه طول بکشه بعد ازمرحله ان وی سی .
یعنی وقتی فرم دی اس 230 رو میفرستید و بقیه مدارک مورد نیاز و برگه های تکس و اسپانسر و نامه تکمیل مدارک میالد از 2 هفته تا 2 ماه بعد وقت مصاحبه میدن .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: naarestan ، yalda91 ، romance33
(2013-07-09 ساعت 22:04)MONA FB نوشته:  ابو ظبی زود وقت میده . چون خلوته تو 90 در صد موارد تا 2 ماه ممکنه طول بکشه بعد ازمرحله ان وی سی .
یعنی وقتی فرم دی اس 230 رو میفرستید و بقیه مدارک مورد نیاز و برگه های تکس و اسپانسر و نامه تکمیل مدارک میالد از 2 هفته تا 2 ماه بعد وقت مصاحبه میدن .

سلام مرسی عزیزم بابت جواب یه چیز دیگه ما فرم اسپانسر رو خیلی وقته فرستادیم یعنی تا الان تمام مدارک رو فرستادیم چیز دیگه ای نیاز نیست بفرستیم اصل ترجمه عقدنامه.شناسنامه. کارت ملی.پاسپورت.عکس و تمام فرم ها وپول های واریزی دوباره احتیاج هست ترجمه ها وعکسها رو بفرستم؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB
(2013-07-10 ساعت 10:07)روشانا نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 22:04)MONA FB نوشته:  ابو ظبی زود وقت میده . چون خلوته تو 90 در صد موارد تا 2 ماه ممکنه طول بکشه بعد ازمرحله ان وی سی .

سلام مرسی عزیزم بابت جواب یه چیز دیگه ما فرم اسپانسر رو خیلی وقته فرستادیم یعنی تا الان تمام مدارک رو فرستادیم چیز دیگه ای نیاز نیست بفرستیم اصل ترجمه عقدنامه.شناسنامه. کارت ملی.پاسپورت.عکس و تمام فرم ها وپول های واریزی دوباره احتیاج هست ترجمه ها وعکسها رو بفرستم؟؟؟؟
شما هر چیزی که در تواناییتون هست رو بفرستید کار از محکم کاری عیب نمیکنه
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان:
وقی ایمیل میاد که:
the national visa center nvc recieved your inguiry regarding the immigrant visa petition filed
we received the principle applicant's DS3032 from designating an address and agent
یعنی باید چیکار کنیم لطفا اگه کسی در این مورد اطلاعی داره راهنمایی کنه ممنون
پاسخ
روشنا جان تمام مدارک رو بفرست . شناسنامه و عقدنامه . اصل ترجمه کپی
کپی پاس و عکس
برای کیس من چون هنوز با این سایت اشنا نبودم یه مدرک میخواستند ما همونو جور میکردیم میفرستادیم 2 هفته بعدش همسرم زنگ میزد میگفتند اینم میخوایم اونم میخوایم .
دیگه کلافمون کرده بودن که وقتی نامه تکمیل مدارک از ان وی سی اومد انقدر خوشحال شدم که وقتی نامه مصاحبم اومد اونقدر خوشحالی نکردم .
حالا هم شما هم بقیه دوستان سعی کنید از این سایت نهایت استفاده رو ببرید . و حتی تو پستهای قبلی از نوشته های بچه هایی که ویزاشونو گرفتن و رفتن امریکا هم مطالب خوب رو بردارید و بکار ببرید .

shadoow عزیز . یه فرمی برای ما فرستاده بودند که شمارشو یادم نیست اما در مورد این بود که باید من که ایران بودم ادرسی از خودم میدادم و همین طور یک ادرس در امریکا رو انتخاب میکردم که تمام نامه ها به هر دو اون ادرس ها میومد البته در ایران من هیچ وقت چیزی رو دریافت نکردم .
ولی هر ایمیلی که میومد چند روز بعدش دو نسخه اس یکی برای من یکی برای همسر م به اون ادرس میرفت .
فکر کنم که این متن هم در مورد ادرسی هست که باید میفرستادی و امضا میکردی.
من و ببخش چون تمام کارهای کیس ما رو همسرم انجام داده و چون بار مسئولیت انجام به عهده همسرم بود من هم بهش اعتماد کردم و همه چیزو خودس انجام داد و تو هر مرحله فقط برای من توضیح میداد و من زیاد یادم نیست .
همین قدر که میدونستم برات گفتم .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، shabnam.84 ، yalda91 ، romance33
(2013-07-10 ساعت 22:32)shadoow نوشته:  وقی ایمیل میاد که:
the national visa center nvc recieved your inguiry regarding the immigrant visa petition filed
we received the principle applicant's DS3032 from designating an address and agent
یعنی باید چیکار کنیم لطفا اگه کسی در این مورد اطلاعی داره راهنمایی کنه ممنون

مگه شما همراه مدارکتون فرم DS-3032 را هم فرستاده اید؟ شما هنوز Approve نشدید، چطور رسید این فرم اومده. ضمناً اگر شما مدارک را فرستادید مدارک شما هنوز در USCIS است و ربطی به NVC نداره. شماباید اول رسید نامبر دریافت کنید و در سایتش پیگیر وضعیت پرونده تون باشید و اگر USCIS تشخیص بده که مدارکتون کامل است پرونده را به NVC می فرسته و بعد NVC به شما کیس نامبر می ده و بعد این مدارک را می خواد. که همراه اون به شما INVOIC NO می ده که مبالغ ویزا و AOS را پرداخت کنید . فکر کنم ایمیلی که دریافت کردید SPAM باشه. از فرستنده ایمیل مطمئن بشید.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، yalda91 ، romance33
(2013-07-10 ساعت 23:38)MONA FB نوشته:  روشنا جان تمام مدارک رو بفرست . شناسنامه و عقدنامه . اصل ترجمه کپی
کپی پاس و عکس
برای کیس من چون هنوز با این سایت اشنا نبودم یه مدرک میخواستند ما همونو جور میکردیم میفرستادیم 2 هفته بعدش همسرم زنگ میزد میگفتند اینم میخوایم اونم میخوایم .
دیگه کلافمون کرده بودن که وقتی نامه تکمیل مدارک از ان وی سی اومد انقدر خوشحال شدم که وقتی نامه مصاحبم اومد اونقدر خوشحالی نکردم .
حالا هم شما هم بقیه دوستان سعی کنید از این سایت نهایت استفاده رو ببرید . و حتی تو پستهای قبلی از نوشته های بچه هایی که ویزاشونو گرفتن و رفتن آمریکا هم مطالب خوب رو بردارید و بکار ببرید .

shadoow عزیز . یه فرمی برای ما فرستاده بودند که شمارشو یادم نیست اما در مورد این بود که باید من که ایران بودم ادرسی از خودم میدادم و همین طور یک ادرس در آمریکا رو انتخاب میکردم که تمام نامه ها به هر دو اون ادرس ها میومد البته در ایران من هیچ وقت چیزی رو دریافت نکردم .
ولی هر ایمیلی که میومد چند روز بعدش دو نسخه اس یکی برای من یکی برای همسر م به اون ادرس میرفت .
من و ببخش چون تمام کارهای کیس ما رو همسرم انجام داده و چون بار مسئولیت انجام به عهده همسرم بود من هم بهش اعتماد کردم و همه چیزو خودس انجام داد و تو هر مرحله فقط برای من توضیح میداد و من زیاد یادم نیست .
عزیزم تمام مدارک پیش منه با چه پستی بفرستم اخه پست ایران..............Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-11 ساعت 09:14)روشانا نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 23:38)MONA FB نوشته:  روشنا جان تمام مدارک رو بفرست . شناسنامه و عقدنامه . اصل ترجمه کپی
کپی پاس و عکس
حالا هم شما هم بقیه دوستان سعی کنید از این سایت نهایت استفاده رو ببرید . و حتی تو پستهای قبلی از نوشته های بچه هایی که ویزاشونو گرفتن و رفتن آمریکا هم مطالب خوب رو بردارید و بکار ببرید .

shadoow عزیز . یه فرمی برای ما فرستاده بودند که شمارشو یادم نیست اما در مورد این بود که باید من که ایران بودم ادرسی از خودم میدادم و همین طور یک ادرس در آمریکا رو انتخاب میکردم که تمام نامه ها به هر دو اون ادرس ها میومد البته در ایران من هیچ وقت چیزی رو دریافت نکردم .
عزیزم تمام مدارک پیش منه با چه پستی بفرستم اخه پست ایران..............Sad
tnt خوبه
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2013
دریافت شماره کیس : می 2013
تاریخ مصاحبه: نوامبر 2013
کلیر بعد 190 روز
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان