کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
(2013-08-01 ساعت 09:45)shadoow نوشته:  همسرم دیروز تماس گرفت که ببینه چرا هنوز رسید نامبرو نگرفتیم و بهش گفتن که کیس ما ریجکت شده
we are investigating you both
بهش گفتن چون که همسرم آمریکاییه و من ایرانیه وفرهنگهامون باهم فرق داره و هنوز باهم شروع نکردیم زندگی کنیم به ما شک کردن
your case has been delayed a couple of months
واقعا داغونم چرا کار من با مشکل روبرو شده چرا اون آدم هایی که برای ویزا ازداج میکنن خیلی راحت ویزا میگیرن و میرن ولی برای من اینطوری شد این عادلانه نیست ...

سلام دوست عزیز نگران نباش و استرس نداشته باش به چیزای خوب فکر کن امیدوارم به زودی جوابهای خوبBig Grin دریافت میکنی
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، romance33
(2013-08-01 ساعت 09:52)روشانا نوشته:  
(2013-08-01 ساعت 09:45)shadoow نوشته:  همسرم دیروز تماس گرفت که ببینه چرا هنوز رسید نامبرو نگرفتیم و بهش گفتن که کیس ما ریجکت شده
بهش گفتن چون که همسرم آمریکاییه و من ایرانیه وفرهنگهامون باهم فرق داره و هنوز باهم شروع نکردیم زندگی کنیم به ما شک کردن
واقعا داغونم چرا کار من با مشکل روبرو شده چرا اون آدم هایی که برای ویزا ازداج میکنن خیلی راحت ویزا میگیرن و میرن ولی برای من اینطوری شد این عادلانه نیست ...

سلام دوست عزیز نگران نباش و استرس نداشته باش به چیزای خوب فکر کن امیدوارم به زودی جوابهای خوبBig Grin دریافت میکنی
سعی میکنم که خوب باشم برای همین اومدم سرکار ولی داغووونننمممم
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، romance33
(2013-08-01 ساعت 09:57)shadoow نوشته:  
(2013-08-01 ساعت 09:52)روشانا نوشته:  

سعی میکنم که خوب باشم برای همین اومدم سرکار ولی داغووونننمممم
خوب کاری کردی عزیزم خودت رو سرگرم کن منم اوایل از کارم استفا دادم ولی چند ماه پیش دیدم انگار خیلی داره طول میکشه خودمو با کار انواع کلاسها سرگرم کردم نگران نباش
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91
shadoow عزیز،
متأسفم از اینکه این خبر را می شنوم. بهتون نگفتن باید چکار کنید؟ آیا باید دوباره اقدام کنید یا نامه اعتراض بزنید؟
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، love story
(2013-08-01 ساعت 11:53)kamalir36 نوشته:  shadoow عزیز،
متأسفم از اینکه این خبر را می شنوم. بهتون نگفتن باید چکار کنید؟ آیا باید دوباره اقدام کنید یا نامه اعتراض بزنید؟
نه هیچی نگفتن
آخه واقعا خیلی عجیب و غریبه که ما با دو فرهنگ مختلف ازدواج کردیم
یعنی فقط ما میتونیم با ایرانی ازدواج کنیم این یعنی چی
این بغض داره منو خفه میکنه خیلی غصه دارم
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91

عزیزم خیلی متاسفم.حتماً یه راهی هست.Sad
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91
عزيزم با جند تا وكيل مشورت كن حتما راعي هست اينجا من دوستاي دارم كه با أمريكا سي ازدواج كردن و ويزا كرفتن و وفتن سائد مدارك إثبات تون كم بوده .اعتراض كنيد uscis حتما جواب مي دن
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
shadow عزیز یعنی چی فرهنگ مختلف؟ منم خانومم آمریکایی الاصله فارسی هم اصلا بلد نیست. مشکلی هم نداشت. یه appeal پر کنید و اعتراض بزنید مسخره بازی نیست که بگن نمیشه آخه واسه چی؟ با یه وکیلمشورتکن appeal پرکن.
پاسخ
(2013-07-30 ساعت 12:59)k1_cid نوشته:  
(2013-07-28 ساعت 12:15)Pejmanbodaghi نوشته:  سلام

نوع ویزای من CR1 است. تو USCIS اپروو شدم میخام بدونم تاریخ مصاحبه ی من حدودن چقدر بعد از approve شدن می افته، دوما اینکه میخام بدونم، من مدارک مورد نیاز برای NVC رو طی زمان initial review به وکیلم دادم مثل پایان خدمت، اسپانسر و ... میخام بدونم آیا ممکنه پروسه ی FBI Check قبل از مصاحب انجام بشه یا نه... ممنونم

1.تاریخ مصاحبه شما تو شرایط فعلی و در خوش بینانه ترین حالت میوفته برای 5-6 ماه دیگه
2.روال کار این هست که برای بعضی ها در طی این پروسه انجام بشه و background check تا مرحله مصاحبه تموم بشه ولی متاسفانه باز این مساله هم تو شرایط فعلی انجامش فقط به 1% تا 2% از اشخاص تعلق میگیره .
همه تا روز مصاحبه میگن ایشالله یه ضرب، ولی وقتی میرین برای مصاحبه ،خودتون درک میکنین که امید واهی نباید به خودتون بدین.

منظورت از شرایط فعلی چیه؟ تو مصاحبه ی شما چه چیزی کارت رو به عقب انداخته؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

سلام دوست عزیز دیروز برااینکه عجله داشتم خوب پستا رو نخوندم و متوجه کلمه ریجکت نشدم امروز دیدم خیلی نارحت شدم اخه چرا مگه ازدواج نکردید چه ربطی داره خیلی هارو دیدم که دو فرهنگ متفاوت داشتند ازدواج کردند وحتی نامزدی رفتند واقعا شوک بهم وارد شدSad
پاسخ
سلام دوستای خوبم مرسی از اینکه باهام هم دردی کردین
من واقعا خوب نیستم زمان احتیاج دارم که اوکی بشم خیلی خیلی خیلی ناراحتم
برای خودمون کلی رویا بافته بودیم ...
الان دیگه هیچ امیدی ندارم که برای اون زنده باشم و لحظه شماری کنم
پاسخ
(2013-08-04 ساعت 10:16)shadoow نوشته:  سلام دوستای خوبم مرسی از اینکه باهام هم دردی کردین

دوست عزیز نمیتونی اعتراض بزنی فکر نمیکینم به خاطر تفاوت فرهنگی باشه شاید به دلیل چیز دیگه باشه پیگیری کنید
پاسخ
(2013-08-04 ساعت 10:40)روشانا نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 10:16)shadoow نوشته:  سلام دوستای خوبم مرسی از اینکه باهام هم دردی کردین

دوست عزیز نمیتونی اعتراض بزنی فکر نمیکینم به خاطر تفاوت فرهنگی باشه شاید به دلیل چیز دیگه باشه پیگیری کنید
درمورد اونجا من اطلاعاتم صفره ای کاش میشد پیگیری کنم
حالا که قراره همسرم بره با یه وکیل مشورت کنه
کسی اطلاع داره که آیا میتونیم بریم یه کشور دیگه زندگی کنیم ؟
پاسخ
Shadoow عزیز
با توجه به اینکه همسرتون مدارکتون را به یک آدرس دیگه ای فرستادند، حدس من اینه که اصلاً کیس شما ربطی به اونجا نداشته و اونها نمی تونند برای شما تصمیم بگیرند که شما ازدواج کنید یا خیر یا اینکه فرهنگهاتون با هم متفاوته. اون هم تو آمریکا جایی که آدمهای رنگارنگ و از هر نژادی و هر سن و سالی با هم ازدواج می کنند و هیچ کس هم نمی تونه بهشون حرفی بزنه.
من پیشنهاد می دم که :
1- همسر شما مدارک را اینبار کامل و بدون نقص و برای آدرسی که خود USCIS در سایتش کذاشته و من قبلاً براتون فرستادم (البته اگر باز هم خواستید اینبار از اول هم من و هم همه بچه های این فروم حاضریم که دوباره با شما همکاری کنیم) براشون بفرستید.
2- با یک وکیل کارکشته و با سابقه مشورت کنید (یکی مثل بیژن اصیل) و ازش کمک بخواهید.اگر پروندتون را قبول کرد که عالی ، و اگر هم گفت که خودتون می تونید کارهاتون را انجام بدید (که من بعید می دونم وکیلها اینو بگن) اونوقت دوباره از اول شروع کنید.
موفق باشید
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
(2013-08-04 ساعت 11:48)kamalir36 نوشته:  Shadoow عزیز
با توجه به اینکه همسرتون مدارکتون را به یک آدرس دیگه ای فرستادند، حدس من اینه که اصلاً کیس شما ربطی به اونجا نداشته و اونها نمی تونند برای شما تصمیم بگیرند که شما ازدواج کنید یا خیر یا اینکه فرهنگهاتون با هم متفاوته. اون هم تو آمریکا جایی که آدمهای رنگارنگ و از هر نژادی و هر سن و سالی با هم ازدواج می کنند و هیچ کس هم نمی تونه بهشون حرفی بزنه.
من پیشنهاد می دم که :
1- همسر شما مدارک را اینبار کامل و بدون نقص و برای آدرسی که خود USCIS در سایتش کذاشته و من قبلاً براتون فرستادم (البته اگر باز هم خواستید اینبار از اول هم من و هم همه بچه های این فروم حاضریم که دوباره با شما همکاری کنیم) براشون بفرستید.
2- با یک وکیل کارکشته و با سابقه مشورت کنید (یکی مثل بیژن اصیل) و ازش کمک بخواهید.اگر پروندتون را قبول کرد که عالی ، و اگر هم گفت که خودتون می تونید کارهاتون را انجام بدید (که من بعید می دونم وکیلها اینو بگن) اونوقت دوباره از اول شروع کنید.
موفق باشید
عزیزم ما اکتبر باهم ازدواج کردیم و عقدنامه داریم
می تونم ازتون خواهش کنم لطفا منو کمک کنید
برام شماره یا ایمیل اون وکیلو بفرستید
یعنی بازهم 420$ با فرم پست کنیم ؟
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان