کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
(2013-07-17 ساعت 11:40)paris a نوشته:  http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/m...f3d6a1RCRD
عزیزم اگه K3 بودی باید می فرستادی به این ادرس ولی ازدواجی فرق می کنه

آدرس ازدواجی کجاست؟
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، romance33
سلام دوست عزیز. خوش اومدی
مدارک اولیه را باید ابتدا به USCIS بفرستی . آدرس USCIS :

USCIS Chicago Lockbox

For U.S. Postal Service:

USCIS
P.O. Box 805887
Chicago, IL 60680-4120

For Express mail and courier deliveries:

USCIS
FBAS
131 South Dearborn-3rd Floor
Chicago, IL 60603-5517

اگر از ایران می خواهید پست کنید :
USCIS Chicago Lockbox

For U.S. Postal Service:

USCIS
P.O. Box 804625
Chicago, IL 60680-4107

USCIS
Attn: I-130
Chicago, IL 60603-5517

http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._2991.html
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، romance33 ، sib 24
(2013-07-17 ساعت 11:46)paris a نوشته:  سلام دوست عزیز. خوش اومدی

USCIS Chicago Lockbox

For U.S. Postal Service:

USCIS
P.O. Box 805887
Chicago, IL 60680-4120

USCIS
FBAS
Chicago, IL 60603-5517

USCIS Chicago Lockbox

For U.S. Postal Service:

USCIS
P.O. Box 804625
Chicago, IL 60680-4107

USCIS
Chicago, IL 60603-5517

ممنونم پریسا ی عزیز نمیدونم چرا همسرم برای واشنگتن پست کرده
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
(2013-07-17 ساعت 00:12)Fatima alm نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 23:53)yalda91 نوشته:  عزیزم k3 پروسش از ازدواج کوتاه تر هست اما الان همه پروسه ها طولانی شده .من بهت پیشتهاد می کنم خیلی روز زمانها دقیق برنامه ریزی نکن .مثلا خود من 2 ساله که ازدواج کردم و4 ماه و 7 روزه که منتطر کلیر شدنم هستم درصورتی که فکرشو هم نمی کردم که چک بخورم اونم اینهمه طولانی.
اي بابا... چقدر طولاني شده براي شما Sad. ايشالا هر چه زودتر كلير بشيد. از ايران اپلاي كرديد يا همسرتون آمريكا هستند؟ يعني الان دور از هم زندگي ميكنيد؟ ما از ترس همين ريسك دوري ميخواهيم از همين ايران اپلاي كنيم، وگرنه ما اول برنامه داشتيم كه من مهر ماه برم و از اونجا شروع به اپلاي كنم. از بس شنيديم كه روند كار حساب كتاب نداره، ميترسم من برم و حالا حالاها ويزاي همسرم نياد. ما ٩ ماهه كه ازدواج كرديم Sad.

نه عزیزم از ایران اپلای کردن هم مشکلات خودشو داره همسرم خیلی ساله که امریکا زندگی میکنه هر چند وقت یکبار 1 ماه میاد ایران .بله این دوری خیلی اذیت میکنه.اما من چند مورد شنیدم که مدارک خواستن و وقتی فهمیدین که 2 نفر در ایران هستن گفتن هیم حا به زندگیتون ادامه بدید.اینو باید در نظر بگیری.می تونی بری از اونجا اپلای کنی .مدارکت که درست شد بیای ایران و دوباره بری یا حتی فکر کنم وکیل هم که بگیری بهتر از این باشه که از اینجا اپلای بشی.موقع مصاحبه همه پاکت نامه هایی که همسرم پست کرده بودو با مدارک اضافی بهم پس دادن یعنی آدرس مهمه.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، romance33 ، سی سی
(2013-07-17 ساعت 11:46)paris a نوشته:  سلام دوست عزیز. خوش اومدی

USCIS Chicago Lockbox

For U.S. Postal Service:

USCIS
P.O. Box 805887
Chicago, IL 60680-4120

USCIS
FBAS
Chicago, IL 60603-5517

USCIS Chicago Lockbox

For U.S. Postal Service:

USCIS
P.O. Box 804625
Chicago, IL 60680-4107

USCIS
Chicago, IL 60603-5517

پریسا جان شماره تلفنشو داری ؟ممنون میشم اگه برام بذاری اون لینکی که داده بودی برای dosبود که میزنگم میگه باید منتظر خبر سفارت باشی.
پاسخ
یلدا ی عزیزم
شمارشو نمی دونم ولی فکر کنم ریتا جون بتونه کمکت کنه حالا می خوای به این شماره زنگ بزن ببین چی میگه البته اگه مصاحبه شما ابوظبی بوده telephone for courier services: +971-2-414-2200
من انکارا و نمی دونم
امیدوارم به زودی کلیر بشی و بری سر زندگیت عزیزم
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91
سلام دوستان خواهش میکنم جواب منو بدید که دارم از نگرانی میمیرم...
همسر من گرین کارت داره و برای من اقدام کرده الان کیسم approve شده و به nvc فرستاده شده. با توجه به اینکه ما اطلاعی از این موضوع که زمان مصاحبه من همسرم باید در آمریکا باشه نداشتیم همسرم بعد از تموم شدن درسش در آمریکا با وایت کارت برگشت تا هروقت کار من درست شد باهم بریم و متاسفانه الان فهمیدیم که باید زمان مصاحبه آمریکا باشه اما مشکلی که هست اینه که ایشون الان سربازه و نمیتونه از ایران خارج بشه. تو رو خدا کمکم کنید که ما چه کاری میتونیم بکنیم؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
(2013-07-23 ساعت 02:57)poopoo نوشته:  سلام دوستان خواهش میکنم جواب منو بدید که دارم از نگرانی میمیرم...
همسر من گرین کارت داره و برای من اقدام کرده الان کیسم approve شده و به nvc فرستاده شده. با توجه به اینکه ما اطلاعی از این موضوع که زمان مصاحبه من همسرم باید در آمریکا باشه نداشتیم همسرم بعد از تموم شدن درسش در آمریکا با وایت کارت برگشت تا هروقت کار من درست شد باهم بریم و متاسفانه الان فهمیدیم که باید زمان مصاحبه آمریکا باشه اما مشکلی که هست اینه که ایشون الان سربازه و نمیتونه از ایران خارج بشه. تو رو خدا کمکم کنید که ما چه کاری میتونیم بکنیم؟؟؟

عزیزم باید همسرتون در امریکا باشه اونجا ازتون سوال می کنن و مدرکی می خوان که نشون بدید الان در امریکاست .مثلا رسید پرداختی چند روز فبل یا قبض ۀب و برق یا قراردداد موبایل چک هر چیز دیگزی .اگه یه وقت دروغ بگید متوجه بشن ممکنه براتون بد بشه .با وثیقه هم نمی تونن خارج بشن؟اگه سیتیزن باشن میشه .حتی فکر کنم گرین کارتم یه راهی داشته باشه می تونید از وزارت امور خارجه بپرسید.
پاسخ
(2013-07-23 ساعت 10:35)yalda91 نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 02:57)poopoo نوشته:  سلام دوستان خواهش میکنم جواب منو بدید که دارم از نگرانی میمیرم...

عزیزم باید همسرتون در آمریکا باشه اونجا ازتون سوال می کنن و مدرکی می خوان که نشون بدید الان در آمریکاست .مثلا رسید پرداختی چند روز فبل یا قبض ۀب و برق یا قراردداد موبایل چک هر چیز دیگزی .اگه یه وقت دروغ بگید متوجه بشن ممکنه براتون بد بشه .با وثیقه هم نمی تونن خارج بشن؟اگه سیتیزن باشن میشه .حتی فکر کنم گرین کارتم یه راهی داشته باشه می تونید از وزارت امور خارجه بپرسید.
ممنون از راهنماییتون عزیزم. آره حتما زنگ میزنم میپرسم.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91
دوستان کسی هست تو امریکا که بخواد بیاد ایران و این 420 دلار اولیه money order بگیره بیاره بهشون دلار بدم؟؟
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-10-06 ساعت 19:00)الهه سابق نوشته:  دوست عزیز دقت نکردی، همسر شما اصلا لازم نیست آمریکا باشه و کار کرده باشه. توی همین سایت دوستانی مثل kamela و blaze همسراشون ایران بودن و از همین جا اقدام کردن. چند سال پیش هم یکی از دوستان خودم از همینجا اقدام کرد و با هم رفتن آمریکا. خود من هم که الان شوهرم اینجاست.
گفتم باز هم میگم هر کسی میتونه اسپانسر شما بشه، هیچ فرقی نمیکنه، فقط باید شرایط اسپانسر شدنو داشته باشه. همین.
دوباره میگم همسرتون یه گواهینامه و یه حساب بانکی توی آمریکا داشته باشه، کافیه که ثابت کنه دومیسایل آمریکا رو داره. حساب بانکی منظورم این نیست که پولی توش باشه ها، فقط یک حساب باز کنه.
برای احتیاط هم یک ماه قبل از مصاحبتون بره آمریکا و یک آپارتمان اجاره کنه و شما قرارداد اجاره رو روز مصاحبه ببرید. همین

اگر همسر من گواهینامه و حساب بانکی نداشته باشه نمی تونه اقدام کنه ؟
یعنی حتما باید بره امریکا و این کارها رو انجام بده ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-27 ساعت 20:28)Reza4203 نوشته:  
(2012-10-06 ساعت 19:00)الهه سابق نوشته:  دوست عزیز دقت نکردی، همسر شما اصلا لازم نیست آمریکا باشه و کار کرده باشه. توی همین سایت دوستانی مثل kamela و blaze همسراشون ایران بودن و از همین جا اقدام کردن. چند سال پیش هم یکی از دوستان خودم از همینجا اقدام کرد و با هم رفتن آمریکا. خود من هم که الان شوهرم اینجاست.
گفتم باز هم میگم هر کسی میتونه اسپانسر شما بشه، هیچ فرقی نمیکنه، فقط باید شرایط اسپانسر شدنو داشته باشه. همین.
دوباره میگم همسرتون یه گواهینامه و یه حساب بانکی توی آمریکا داشته باشه، کافیه که ثابت کنه دومیسایل آمریکا رو داره. حساب بانکی منظورم این نیست که پولی توش باشه ها، فقط یک حساب باز کنه.
برای احتیاط هم یک ماه قبل از مصاحبتون بره آمریکا و یک آپارتمان اجاره کنه و شما قرارداد اجاره رو روز مصاحبه ببرید. همین

دوست عزيز حتما همسرتون بأيد ساكن أمريكا باشن اين سكونتو همونطور كه إلهه جان كفته ميشه ١ماه قبل از مصاحبه انجام داد.روز مصاحبه ازتون سؤال مي كن و بأيد ثابت كنيد.

اگر همسر من گواهینامه و حساب بانکی نداشته باشه نمی تونه اقدام کنه ؟
یعنی حتما باید بره آمریکا و این کارها رو انجام بده ؟
پاسخ
سلام به همه دوستان
ما هفته اینده در ترکیه قرار ازدواج کنیم
اگه کسی اطلاعاتی داره خوشحال میشیم کمکون کنید
پاسخ
دوست عزیز مبارک باشه. برای اطلاعات بیشتر این سایتها را مطالعه بفرمائید:
http://mohajersara.com/thread-4721.html

http://www.torkiye.com/lang-fa/ezdevajdartorkiye.cgi

http://azrurmia.blogfa.com/post-5489.aspx

http://www.bazargans.com/index.php/fa/pe...s/marriage
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، ابریشم
[quote='rahbari63' pid='382814' dateline='1374992849']
سلام به همه دوستان
ما هفته اینده در ترکیه قرار ازدواج کنیم
اگه کسی اطلاعاتی داره خوشحال میشیم کمکون کنید
به سلامتی ایشاله
وقت برای سفارت امریکا برای همسرتون که امریکایی هستن یادتون نره
گواهی تجرد از ثبت و احوال حتما ببرید و رضایت پدر (البته اگه می خواهید وراد شناسنامه هاتون بشه)
یک نصیحت که ای کاش یک نفر به من گفته بود اینو
تاریخ تعطیلی های اونجا رو چک کنید که تمامی روزهای کاری تونو بتونید استفاده کنید و اینکه از همون روز اول بچسبید به کاراتون و استثنا این بار رو نمیتونید خیلی تفریح کنید چون وقت کم میارید ایشاله باشه برای ماه عسلتون
باز هم تبریک !
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، romance33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان