کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
(2013-09-11 ساعت 14:18)kamalir36 نوشته:  
(2013-09-11 ساعت 13:56)noura نوشته:  سلام دوستان.لطفا کمک!!!
یکی از دوستان ما کیس ازدواجی هستن.برای همسرش ایمیلی نیومده که تاریخ مصاحبه رو توش زده باشه.امروز یه نامه اومده دم خونشون که مصاحبه شون 29 آگوست هست.یعنی7 شهریور که متاسفانه تاریخش گذشته.الان می تونن دوباره تقاضای تاریخ جدید بدن؟خیلی ناراحتن.دوستان لطفا اگه می تونید راهنمایی کنید....
دوست عزیز
ایشون می تونند هم با تلفن ، هم با ایمیل با آنها تماس بگیرند و براشون توضیح بدهند که نامه مصاحبه دیر به دستشون رسیده و براشون وقت مصاحبه جدید تعیین کنند.

ممنون از پاسختون دوست عزیز.برعکس دوستم خیلی عجله داشت ولی متاسفانه اینجوری شد.تا حالا برای کسی همچین موردی پیش اومده بود؟فکر می کنید چند وقت بعد بهشون وقت بدن؟ممنون
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، romance33
ممنون از پاسختون دوست عزیز.برعکس دوستم خیلی عجله داشت ولی متاسفانه اینجوری شد.تا حالا برای کسی همچین موردی پیش اومده بود؟فکر می کنید چند وقت بعد بهشون وقت بدن؟ممنون
[/quote]

وقت را آنها تعیین می کنند. نمی دونم چند وقت دیگه بهشون وقت بدهند!!!! به هر حال به ایشون بفرمائید که حتماً تماس بگیرند و پیگیری کنند. امیدوارم که تا کمتر از یک ماه بهشون وقت بدهند.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: noura ، romance33 ، empiremc ، shabnam.84
بله عزیزم من در همین مهاجرسرا دیدم که کسانی بودن که از تاریخ مصاحبه خبر نداشتن و به مصاحبه نرفتن...با دادن ایمیل و زنگ زدم اونها دوباره بهشون وقت دادن...ولی متاسفانه یادمه خیلی هم زود وقت نداده بودن...شاید بیشتر از 1 ماه باشه
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، kamalir36 ، yalda91 ، romance33 ، empiremc ، shabnam.84
سلام به همگی.
من امروز 88 و 230 دلار رو پرداخت کردم.کسی میتونه کمک کنه که مرحله بعدی چیه؟چی کار باید بکنم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shabnam.84
(2013-09-19 ساعت 12:51)geologist نوشته:  سلام به همگی.
من امروز 88 و 230 دلار رو پرداخت کردم.کسی میتونه کمک کنه که مرحله بعدی چیه؟چی کار باید بکنم؟
دوست عزیز
شما باید در همون سایتی که پول ها را آنلاین پرداخت کردید چک کنید تا رسید هر دو مبلغ را در سایت بنویسد. بعد از اون شما باید مدارک مربوط به اسپانسر (فرمهای i-864 و برگه های مالیاتی) را آماده و براشون ارسال کنید.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shabnam.84
(2013-09-19 ساعت 13:10)kamalir36 نوشته:  
دوست عزیز
شما باید در همون سایتی که پول ها را آنلاین پرداخت کردید چک کنید تا رسید هر دو مبلغ را در سایت بنویسد. بعد از اون شما باید مدارک مربوط به اسپانسر (فرمهای i-864 و برگه های مالیاتی) را آماده و براشون ارسال کنید.

فرم I-864 رو از کجا دانلود کنم؟ میشه دقیقا برام بنویسین؟
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
دقیقا برای اسپانسر چه مدارکی میخوان به جز فرم I-864 ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-09-20 ساعت 02:47)geologist نوشته:  دقیقا برای اسپانسر چه مدارکی میخوان به جز فرم I-864 ؟

عزیزم غیر از پر کردن این فرم باید تکس ریترن های 3 سال آخر و فرم های W2رو بدید.کسانی که آمریکا هستند خودشون کاملاً باهاش آشنایی دارن.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36
(2013-09-20 ساعت 02:27)geologist نوشته:  
(2013-09-19 ساعت 13:10)kamalir36 نوشته:  
دوست عزیز

فرم I-864 رو از کجا دانلود کنم؟ میشه دقیقا برام بنویسین؟
دوست عزیز در سایت www.uscis.gov در قسمت فرم ها میتونید دانلودش کنید.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36
بچه ها اگه یکی اسپانسر نداشته باشه چی میشه؟
پاسخ
(2013-09-20 ساعت 11:48)geologist نوشته:  بچه ها اگه یکی اسپانسر نداشته باشه چی میشه؟

بدون اسپانسر واسه ازدواجی ها نمیشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: Soap McTavish
دوستان مدارک بهمراه money order میشه از ایران مستقیم به اداره مهاجرت پست کرد؟؟؟مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-09-20 ساعت 19:11)jahanshahloo نوشته:  دوستان مدارک بهمراه money order میشه از ایران مستقیم به اداره مهاجرت پست کرد؟؟؟مشکلی پیش نمیاد؟؟؟

مدارک را می تونید دوست عزیز.
برای ارسال مانی اردر شما باید با نزدیکترین سفارتخانه تماس بگیرید. بهترین راه اینه که اگر آمریکا کسی را دارید ایشون براتون بفرستند.
در سایت USCIS نوشته :
Use the following guidance when paying filing, biometrics, or other fees to USCIS:

Bank drafts, cashier's checks, certified checks, personal checks (See Check Instructions below), and money orders must be drawn on U.S. financial institutions and payable in U.S. funds.
If you live in the United States or its territories, make the check or money order payable to U.S. Department of Homeland Security (not "USDHS" or "DHS").
If you live outside the United States or its territories, and are filing your application or petition where you live, contact the nearest U.S. Embassy or consulate for instructions on the method of payment.

این هم منبع :
http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/m...f3d6a1RCRD
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، romance33
(2013-09-20 ساعت 22:19)kamalir36 نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 19:11)jahanshahloo نوشته:  دوستان مدارک بهمراه money order میشه از ایران مستقیم به اداره مهاجرت پست کرد؟؟؟مشکلی پیش نمیاد؟؟؟

مدارک را می تونید دوست عزیز.
برای ارسال مانی اردر شما باید با نزدیکترین سفارتخانه تماس بگیرید. بهترین راه اینه که اگر آمریکا کسی را دارید ایشون براتون بفرستند.
در سایت USCIS نوشته :
Use the following guidance when paying filing, biometrics, or other fees to USCIS:

Bank drafts, cashier's checks, certified checks, personal checks (See Check Instructions below), and money orders must be drawn on U.S. financial institutions and payable in U.S. funds.
If you live in the United States or its territories, make the check or money order payable to U.S. Department of Homeland Security (not "USDHS" or "DHS").
If you live outside the United States or its territories, and are filing your application or petition where you live, contact the nearest U.S. Embassy or consulate for instructions on the method of payment.

این هم منبع :
http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/m...f3d6a1RCRD

ازپاسختون ممنون
اما مونی اوردر اگه تهیه شده باشه و داشته باشیم امکان ارسال مدارک به همراه اون وجود داره؟؟؟کسی میدونه از ایران میشه یا نه؟؟
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان:
ازپاسختون ممنون
اما مونی اوردر اگه تهیه شده باشه و داشته باشیم امکان ارسال مدارک به همراه اون وجود داره؟؟؟کسی میدونه از ایران میشه یا نه؟؟
[/quote]

عزیزم
شما اگر در فرم I-130 محل مصاحبه تون را تعیین کرده اید، بهتره اول با همون سفارت تماس بگیرید و در این مورد سوال کنید. چون اگه اشتباهی به جای دیگه ای بفرستید امکان پس گرفتنش وجود نداره. به نظر من بهتره که از اول کارها را درست انجام بدید.
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان