کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
ممنون رومنس عزیزم
اینستراکشن فرم I130 رو خوندم ولی نمیدونستم که بقیه مدارک رو باید به کجا فرستاد. پس همه رو به علاوه چک باید به شیکاگو فرستاد.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
(2013-09-01 ساعت 17:37)sselinaa نوشته:  ممنون رومنس عزیزم
اینستراکشن فرم I130 رو خوندم ولی نمیدونستم که بقیه مدارک رو باید به کجا فرستاد. پس همه رو به علاوه چک باید به شیکاگو فرستاد.

عزیزم تمام مدارک اولیه که برای تشکیل پرونده به USCIS میفرستی با هم و یکجا هستند. موفق باشی.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، Soap McTavish ، sselinaa
(2013-09-01 ساعت 12:29)sselinaa نوشته:  دوستان میشه لطفا بهم بگید کسی که تو اتلانتا زندگی میکنه مدارک رو باید به کجا بفرسته؟
میشه بگید از کجا باید بدونیم که به کجا بفرستیم؟
تو اینستراکشن فرم 130 دوتا ادرس نوشته ولی نوشته اگر فقط فرم130i رو میخواهید بفرستید . پس بقیه فرمهارو کجا باید فرستاد؟

سلام دوست عزیز
همونطور که شقایق عزیز گفتند شما باید مدارکتون را به این آدرس بفرستید:
USCIS Chicago Lockbox

For U.S. Postal Service:

USCIS
P.O. Box 804625
Chicago, IL 60680-4107

For Express mail and courier deliveries:

USCIS
Attn: I-130
131 South Dearborn-3rd Floor
Chicago, IL 60603-5517

این هم سایتش :
http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/m...f3d6a1RCRD
چون آتلانتا در ایالت جورجیا است ، بنابراین اینجا باید پست کنید.
گفتم که با سند و مدرک باشه که خیالتون راحت باشه.Smile
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، romance33 ، yalda91 ، shabnam.84 ، sselinaa
بچهه ها یه سوال .ما که ازدواجی هستیم وقتی گرین کارت میگیریم دایمی هست دیگه میتونیم از ام ریکا خارج بشیم؟6 ماهم ازش گذشته باشه؟زود جواب بدین.واسه نامزدیا موقت میدن اول که فقط میتوننن تویه ام ریکا سفر داشته باشن؟
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shabnam.84
ساناز جون ویزای نامزدی تو وقتی وارد میشی 3 ماه وقت داری ازدواج کنی و تا اون موقع هم خبری از گرین کارت نیست
چون ویزات 3 ماهه هستش بعد ازدواج دیگه میشه مثل بقیه.

بعدش فکر کنم گرین کارت 2 ساله میدن بعد اون 10 سال. بچه ها اگر اشتباه گفتم درستش رو بگید لطفا. رفت و آمد هم راحت میشه انجام داد

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، romance33 ، yalda91
(2013-09-02 ساعت 00:36)shabnam.84 نوشته:  ساناز جون تا جایی که میدونم نامزدی تو وقتی وارد میشی 3 ماه وقت داری ازدواج کنی و تا اون موقع هم خبری از گرین کارت نیست

بعدش فکر کنم گرین کارت 2 ساله میدن بعد اون 10 سال. بچه ها اگر اشتباه گفتم درستش رو بگید لطفا

مرسی شبنم جان.فهمیدم انگار ما که cr1 هستیم 2ساله میگیریم ir1 ها که 2 سال بیشتر گذشته باشه ازعقدشون اونا 10 ساله میگیرن.
من فقط سوالم این که ما کی اجازه خروج از ام ریکا رو داریم؟چه نوع گرین کارتی باید داشته باشیم؟
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91
(2013-08-30 ساعت 15:34)aydinaghajani نوشته:  من خودم برنده لاتاري هستم و قصد دارم با يكي ازدواج كنم و دوماه ديگه مي رم امريكا و مي خوام اقدام كنم و برگردم يه سال ايران بمونم تا كارهاي نيمه مانده امو انجام بدم و از همه مهمتراز عزيزم دور نباشم
و كاراهاي گرفتن گرين كارت همسرمو انجام بديم
نمي دونم اين كار شدني هست يا نه؟ يعني من بعد از اقدام واسه همسرم مي تونم برگردم ايران؟ يا بايد حتما اونجا باشم كه بتونم اقدام كنم؟,,,
(2013-08-30 ساعت 18:49)sib 24 نوشته:  سلام دوست عزیز.استرس نداره.شما اگه تا حالا مصاحبه نرفتید ایشون رو هم میتونید به پرونتون اضافه کنید تا همراهتون بیاد آمریکاالبته قبلش باید عقد کنید.ولی اگه مصاحبه رفتید و ویزا تو دستتون هست باید راهی آمریکا بشید بعدا اقدام کنید براشون.جواب همه سوالهای شماتو مهاجرسرا هست فقط باید وقت بگذارید و بخونید.
موفق باشید
در تایید پست sib 24 عزیز باید بگم که حتی اگر از ویزاتون استفاده نکردین می تونین مراتب رو به سفارت اعلام کنین و در خواست مصاحبه دوم بدین. وقتی تاریخ جدید دادند با عیال تشریف ببرید مصاحبه. ویزای قبلی شما باطل و ویزای جدیدی صادر خواهد شد. البته باید زودتر این کار رو انجام بدین. فرصت زیادی تا پایان برنامه لاتاری 2013 نمونده. اگر از ویزاتون استفاده کنید باید مدت زمان زیادی برای رسیدن به همسر صبر کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، shabnam.84 ، sib 24 ، aydinaghajani ، سانازی ، kamela
(2013-09-02 ساعت 00:42)سانازی نوشته:  
(2013-09-02 ساعت 00:36)shabnam.84 نوشته:  ساناز جون تا جایی که میدونم نامزدی تو وقتی وارد میشی 3 ماه وقت داری ازدواج کنی و تا اون موقع هم خبری از گرین کارت نیست

بعدش فکر کنم گرین کارت 2 ساله میدن بعد اون 10 سال. بچه ها اگر اشتباه گفتم درستش رو بگید لطفا

مرسی شبنم جان.فهمیدم انگار ما که cr1 هستیم 2ساله میگیریم ir1 ها که 2 سال بیشتر گذشته باشه ازعقدشون اونا 10 ساله میگیرن.
من فقط سوالم این که ما کی اجازه خروج از ام ریکا رو داریم؟چه نوع گرین کارتی باید داشته باشیم؟

سانازي جان بجه ها كفتن :بايد ظرف ٣ماه ازدواج كنيد بعد از ان با اونgreen card به دفعات مي تونيد خارج بشيد تا مدت اعتبار green card
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، سانازی
بچه ها من از طریق ازدواج برای همسرم اقدام کردم و اسپانسر نداریم....الان باید چکار کنم؟ایا راه دیگه ای هست به جز اینکه کسی اسپانسرمون بشه؟ما میتونیم هم سند نشون بدیم هم پول....ایا برای ازدواجی ها قبول میکنن؟
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، romance33
(2013-09-02 ساعت 17:03)yalda91 نوشته:  

یلدا جان شما کی ازدواج کردین؟امضاتونو حذف کردین نمیدونم کی ازدواج کردین چون جودی هم cr1بود ولی چون کارش طول کشید و2سال از عقدش گذشته بود تبدیل به ir1شد و اونور گرین کارت 10 ساله همون اول بهش دادن.
و یه سوال از همه شما چه مدت بعد ازدواجتون و عقدتون اقدام کردین؟

سانازي جان بجه ها كفتن :بايد ظرف ٣ماه ازدواج كنيد بعد از ان با اونgreen card به دفعات مي تونيد خارج بشيد تا مدت اعتبار green card
مرسی من ازدواجی هستم .میگم یعنی ما با ویزای cr1زیر 2 سال عقد کرده باشیم گرین کارت 2 ساله میگیریم اون موقع میتونیم هرموقع خواستیم بیایم ایران؟یا باید 2 سال اونور باشیم بعد میتونیم بیاییم؟
یلدا جان شما کی ازدواج کردین؟امضاتونو حذف کردین نمیدونم کی ازدواج کردین چون جودی هم cr1بود ولی چون کارش طول کشید و2سال از عقدش گذشته بود تبدیل به ir1شد و اونور گرین کارت 10 ساله همون اول بهش دادن.
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، romance33
(2013-09-03 ساعت 13:20)سانازی نوشته:  
(2013-09-02 ساعت 17:03)yalda91 نوشته:  

مرسی من ازدواجی هستم .میگم یعنی ما با ویزای cr1زیر 2 سال عقد کرده باشیم گرین کارت 2 ساله میگیریم اون موقع میتونیم هرموقع خواستیم بیایم ایران؟یا باید 2 سال اونور باشیم بعد میتونیم بیاییم؟

عزیزم وقتی گرین کارت بهت می دن می تونی بیای ایران و دوباره بر گردی ولی وقتی 2 ساله می دن طبیعتا تا قبل از 2 سال باید اونجا باشی .ما ازدواجی ها مثلمون با لاتاری ها فرق می کنه که گرین کارت بگریم بیام اینجا دوباره بمونیم .ممکنه اگه مدت طولانی باشه شبهه برای اونا ایجاد کنه که اگه ازدواج کردی چرا با همسرت زندگی نمی کنی .یکی از دوستانم cr1بود ولی چند بار اومد و رفت مشکلی پیش نیومد بعد از 3 سال هم سیتیزن شد .
عزیزم یه مشکلی تو سایت پیش اومد که امضامو بر داشتم .من کمتر از 1 سال بعد از عقدم تشکیل پرونده دادم و الان 2 سال و2 ماه گذشته بله ویزامو بدن تبدیل به Ir1می شه .به امید خدا :-))))))))

دعا کنید بچه هام برام لطفا
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، سی سی ، kamalir36 ، kamela ، سانازی ، romance33 ، sselinaa
سلام دوستان ترجمه ی مدارک تا چند وقت معتبره؟ و اینکه بایستی دوباره ترجمه بشه یا اینکه فقط مهر تمدید میزنند؟
ممنونم
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91
(2013-09-04 ساعت 15:41)shadoow نوشته:  سلام دوستان ترجمه ی مدارک تا چند وقت معتبره؟ و اینکه بایستی دوباره ترجمه بشه یا اینکه فقط مهر تمدید میزنند؟
ممنونم

سلام دوست عزیز. با توجه به اطلاعاتی که از تاپیک زیر گرفتم ,ترجمه تا وقتی که مدرک اصلی تغییر نکرده اعتبار داره و نیاز به تمدید ندارد( به جز سند ازدواج). در ضمن ترجمه ایی که برای سفارت می برید نیاز به مهر دادگستری و وزارت خارجه نداره و مهر دارالترجمه کافی هست که در این صورت هزینش خیلی کمتر می شه.کسانی که قصد ادامه تحصیل دارن نیاز به ترجمه با مهر دادگستری و وزارت خارجه در آمریکا خواهند داشت.

http://mohajersara.com/thread-5185.html
پاسخ
تشکر کنندگان: neda_coop ، romance33
بچه ها سايتى كه بتونم پيشرفت پروندمو ازش چك كنم ميدونيد من فقط كيس نامبرمو ميدونم و محل مصاحبم رو ممنون?
دسته بندىIR1
ارسال مدارك 2013/1/31
اپروو 2013/7/22
پرداخت آنلاين ٨٨$ و ٢٣٠$ در تاريخ 2013/9/12
نامه تكميل پرونده 2015/07/17
تاريخ مصاحبه؟؟؟؟
چقدر انتظار صبوره برعكس من
بچه ها روزهاى خوب تو راههWink
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، romance33
(2013-09-04 ساعت 21:54)sepideh IR نوشته:  بچه ها سايتى كه بتونم پيشرفت پروندمو ازش چك كنم ميدونيد من فقط كيس نامبرمو ميدونم و محل مصاحبم رو ممنون?

سلام دوست عزیز
تنها سایتی که می تونید با دادن کیس نامبر از وضعیت پرونده مطلع شوید :
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، yalda91 ، sib 24 ، sepideh IR

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان