کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
بچه ها اسپانسر من در سال 23000 تا درآمد داره.خودش تنها زندگی میکنه.شوهرم هم تمکن مالی قوی داره.فکر میکنید قبول میکنند؟
لطفا جواب بدید خیلی نگرانم.
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، romance33
(2013-09-25 ساعت 03:18)kamela نوشته:  ریتا جون خواهش میکنم عزیزم..والا ماهم اول نوشته بودیم میریم فلان جا خونه یکی از دوستان..بعد بهمون نامه دادن که این کافی نیست و دمسایل نشون بدین(اینا رو قبل از مصاحبه و در ان وی سی از ما خاستن)ما هم اجاره نامه ای خیلی خیلی رسمی با مهر و.....وامضای واقعی بانک جور کردیم که من فلان خونه رو اجاره کردم و به اونجا میریم...(بچه های قدیمی تر یادشونه داستان من رو)با اینکه اجاره نامه در پرونده ما بود ولی گفتن این کافی نیست و باید من آمریکا باشم...ریتا جون اتفاقا روی این موضوع خیلی حساسن....بهشون بگو حتی شده 1 ماه زودتر برن....اونا از شما حتماااا سوال میکنن که همسرت الان کجاست!!!شما هم اگه دقیقا راستشو نگی اونا میفهمن و خیلی بد میشه....اگر قبل از مصاحبه برن خوبه........عزیزم اسپانسرتون از اقوام بود ؟چطور پیدا کردین؟؟ممنونم

مرسی عزیزم از راهنماییت
دیشب من کلی با همسرم صحبت کردم. میگه اگه قرار بود من اونجا باشم خوب از اول از همون جا اقدام می کردم. چرا این همه اینجا وقت گذاشتم و مدرک جور کردیم که ما داریم ایران زندگی می کنیم. حالا فعلاً که درگیر کارهای اسپانسر هستیم و جور کردن مدارک و مالیات و از این جور چیزها.دیگه آخراشه.تا ببینیم مرحله بعد از ما دومیسایل می خوان یا نه.
کاملا جون ، اسپانسر ما یکی از دوستان همسرمه که گرین کارت آمریکا داره و سیتی زن کانادا است. یعنی در واقع از دوستان خانوادگی شوهرخواهرم.
شما هنوز اسپانسر پیدا نکردید؟
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، romance33 ، kamela
کسی میدونه بعد از اینکه فرم اسپانسر و ds-260 فرستادیم .چند وقت طول میکشه تا وقت مصاحبه بدن؟
یکی جواب بده لطفا .
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، romance33
کیس: i130
ارسال مدارک:18 mar
رسید مدارک:24mar
اپرو:؟؟؟؟؟
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
1سوال دوستان وکیل کیس ما رو i130 زده در صورتی که ازدواج ما زیر2 سال بوده ولی از 3 سال پیش نامزد بودیم مدرک هم داریم ایا وکیل اشتباه کرده وباید فرم cr1 برای ما اپلای میکرده؟ ممنون از دوستان

:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-09-25 ساعت 12:03)shandiz نوشته:  1سوال دوستان وکیل کیس ما رو i130 زده در صورتی که ازدواج ما زیر2 سال بوده ولی از 3 سال پیش نامزد بودیم مدرک هم داریم ایا وکیل اشتباه کرده وباید فرم cr1 برای ما اپلای میکرده؟ ممنون از دوستان

دوست عزیز
فرم I-130 برای کسانی است که ازدواجی اقدام می کنند. چه زیر دو سال چه بیشتر. شما هم چون زیر دو سال هستید همین فرم را پر می کنید. نگران نباشید
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، shabnam.84 ، romance33 ، sib 24 ، kamela
کسی جواب سوال من رو نمیدونه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-09-25 ساعت 09:53)geologist نوشته:  کسی میدونه بعد از اینکه فرم اسپانسر و ds-260 فرستادیم .چند وقت طول میکشه تا وقت مصاحبه بدن؟
یکی جواب بده لطفا .

دوست عزیز این اطلاعاتی هستش که از وکیل گرفتم نمیدونم واسه همه صدق میکنه یا نه.معمولاً 2 تا 3 ماه بعد.ولی جواب دقیق رو دوستانی که پروسشون جلوتره میتونن بگن.پیشکسوت ها کمک کنید.Big Grin
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، kamalir36 ، shadoow ، shabnam.84 ، shandiz
نه ریتا جون ما هنوز کسی رو پیدا نکردیم...عزیزم انشاالله به موقش همه چیز درست میشه و امیدوارم اصلا بهتون ازین گیرایی که به ما دادن رو ندن..ماهم کلی فرم پر کردیم که داریم در ایران زندگی میکنیم(ان وی سی خواست ازمون)ولی ایراد گرفتن دیگه...اگر من زیاد بهت میگم توروخدا ناراحت نشو...من فقط و فقط میخام بلایی که سر ما اومد و مارو عقب انداخت سر کسی نیاد..تجربم رو گفتم من..دعا میکنم بدون دردسر ویزای همسرتون رو بدن....برای هممون از جمله خوووودم هم دعا میکنم
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33 ، shabnam.84 ، shandiz
(2013-09-26 ساعت 04:39)kamela نوشته:  نه ریتا جون ما هنوز کسی رو پیدا نکردیم...عزیزم انشاالله به موقش همه چیز درست میشه و امیدوارم اصلا بهتون ازین گیرایی که به ما دادن رو ندن..ماهم کلی فرم پر کردیم که داریم در ایران زندگی میکنیم(ان وی سی خواست ازمون)ولی ایراد گرفتن دیگه...اگر من زیاد بهت میگم توروخدا ناراحت نشو...من فقط و فقط میخام بلایی که سر ما اومد و مارو عقب انداخت سر کسی نیاد..تجربم رو گفتم من..دعا میکنم بدون دردسر ویزای همسرتون رو بدن....برای هممون از جمله خوووودم هم دعا میکنم

کاملا جون
امیدوارم که شما هم هر چه زودتر مسئله اسپانسرتون حل بشه و خیلی خیلی زود ویزاتون را بگیرید .
عزیز دلم من خیلی هم از شما ممنونم که تجربیاتتون را به من منتقل می کنید. یک سوال: بعد از اینکه مدارک اسپانسر و DS-230 را فرستادیم دوباره NVC ازمون چیز دیگه ای می خواد؟ و اگر به قول شما NVC بخواد در مورد Domicile گیر بده آیا قبل از مرحله مصاحبه و تکمیل پرونده است؟
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shabnam.84 ، shandiz ، kamela
بچه ها باید Ds230 پر کنیم یا Ds260 ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
(2013-09-26 ساعت 10:19)geologist نوشته:  بچه ها باید Ds230 پر کنیم یا Ds260 ؟

دوست عزیز
شما اگر فرم Ds-230 را دانلود و پر کنید بایستی آن را به آدرسی که نوشته پست کنید. و اگر فرم DS-260 را به صورت آنلاین پر کنید دیگر نیازی به پر کردن فرم DS-230 نیست. هر دو فرم یک کار را انجام می دهد .
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shandiz
(2013-09-26 ساعت 16:13)kamalir36 نوشته:  

دوست عزیز
شما اگر فرم Ds-230 را دانلود و پر کنید بایستی آن را به آدرسی که نوشته پست کنید. و اگر فرم DS-260 را به صورت آنلاین پر کنید دیگر نیازی به پر کردن فرم DS-230 نیست. هر دو فرم یک کار را انجام می دهد .

مرسی از جوابتون.
1 سوال دیگه هم دارم اگه جواب بدین خیلی ممنون میشم.
اسپانسر من در سال 23000 تا درامد داره و تنهاست.فکر میکنین قبول میکنن؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-09-26 ساعت 21:21)geologist نوشته:  
(2013-09-26 ساعت 16:13)kamalir36 نوشته:  

دوست عزیز

مرسی از جوابتون.
1 سوال دیگه هم دارم اگه جواب بدین خیلی ممنون میشم.
اسپانسر من در سال 23000 تا درامد داره و تنهاست.فکر میکنین قبول میکنن؟
دوست عزیز
من بعد از اینکه به شما جواب دادم ، تردید پیدا کردم که شاید چیزی شده که همه سوال می کنند. بنابراین در سایت NVC این مطلب را پیدا کردم که نوشته از اول سپتامبر 2013 کلیه ویزاهای مهاجرتی باید فرمهای DS-260 را آنلاین و به جای فرم DS-230 پر کنند و همچنین فرم DS-261 را به جای فرم DS-3032 آنلاین پر کنند.
ما این فرم را 25 آگوست پر کرده و پست کردیم و 11 سپتامبر به دستشون رسیده فکر کنم ما هم باید پر کنیم.
باز هم از شما به خاطر اینکه منو روشن کردید متشکرم.
ضمناً منبع خبر اینجاست می تونید بخونید:
http://travel.state.gov/visa/questions/n..._4413.html
در قسمت :
Department of State transitions to online immigrant visa application
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shandiz ، shabnam.84 ، Soap McTavish ، behnam7 ، kamela
geologist عزیز
در مورد سوال درآمد اسپانسرتون، سعی کردم پاسختون را در قسمت اسپانسر بدم نتونستم. همین جا جوابتون را در قسمت پایین گذاشتم.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shandiz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان