کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
1 سوال دیگه هم دارم اگه جواب بدین خیلی ممنون میشم.
اسپانسر من در سال 23000 تا درامد داره و تنهاست.فکر میکنین قبول میکنن؟
[/quote]

میزان درآمد اسپانسر در فرم I-864p به تفکیک ایالتهای آمریکا توضیح داده شده ، همچنین این جدولی را که Attach کردم میزان درآمد اسپانسر در سال 2013 می باشد. امیدوارم که کمک من مفید باشد.

فایل‌های پیوست
.pdf   2013 HHS Poverty Guidelines.pdf (اندازه 18.3 KB / تعداد دانلود: 171)
.pdf   i-864p.pdf (اندازه 229.29 KB / تعداد دانلود: 98)
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shandiz ، yalda91
(2013-09-26 ساعت 22:07)kamalir36 نوشته:  
(2013-09-26 ساعت 21:21)geologist نوشته:  
(2013-09-26 ساعت 16:13)kamalir36 نوشته:  
(2013-09-26 ساعت 10:19)geologist نوشته:  بچه ها باید Ds230 پر کنیم یا Ds260 ؟

دوست عزیز
شما اگر فرم Ds-230 را دانلود و پر کنید بایستی آن را به آدرسی که نوشته پست کنید. و اگر فرم DS-260 را به صورت آنلاین پر کنید دیگر نیازی به پر کردن فرم DS-230 نیست. هر دو فرم یک کار را انجام می دهد .

مرسی از جوابتون.
1 سوال دیگه هم دارم اگه جواب بدین خیلی ممنون میشم.
اسپانسر من در سال 23000 تا درامد داره و تنهاست.فکر میکنین قبول میکنن؟
دوست عزیز
من بعد از اینکه به شما جواب دادم ، تردید پیدا کردم که شاید چیزی شده که همه سوال می کنند. بنابراین در سایت NVC این مطلب را پیدا کردم که نوشته از اول سپتامبر 2013 کلیه ویزاهای مهاجرتی باید فرمهای DS-260 را آنلاین و به جای فرم DS-230 پر کنند و همچنین فرم DS-261 را به جای فرم DS-3032 آنلاین پر کنند.
ما این فرم را 25 آگوست پر کرده و پست کردیم و 11 سپتامبر به دستشون رسیده فکر کنم ما هم باید پر کنیم.
باز هم از شما به خاطر اینکه منو روشن کردید متشکرم.
ضمناً منبع خبر اینجاست می تونید بخونید:
http://travel.state.gov/visa/questions/n..._4413.html
در قسمت :
Department of State transitions to online immigrant visa application

مرسی که دقیق جواب میدین.ما باید DS-261 هم پر کنیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shandiz
(2013-09-26 ساعت 09:21)kamalir36 نوشته:  
(2013-09-26 ساعت 04:39)kamela نوشته:  نه ریتا جون ما هنوز کسی رو پیدا نکردیم...عزیزم انشاالله به موقش همه چیز درست میشه و امیدوارم اصلا بهتون ازین گیرایی که به ما دادن رو ندن..ماهم کلی فرم پر کردیم که داریم در ایران زندگی میکنیم(ان وی سی خواست ازمون)ولی ایراد گرفتن دیگه...اگر من زیاد بهت میگم توروخدا ناراحت نشو...من فقط و فقط میخام بلایی که سر ما اومد و مارو عقب انداخت سر کسی نیاد..تجربم رو گفتم من..دعا میکنم بدون دردسر ویزای همسرتون رو بدن....برای هممون از جمله خوووودم هم دعا میکنم

کاملا جون
امیدوارم که شما هم هر چه زودتر مسئله اسپانسرتون حل بشه و خیلی خیلی زود ویزاتون را بگیرید .
عزیز دلم من خیلی هم از شما ممنونم که تجربیاتتون را به من منتقل می کنید. یک سوال: بعد از اینکه مدارک اسپانسر و DS-230 را فرستادیم دوباره NVC ازمون چیز دیگه ای می خواد؟ و اگر به قول شما NVC بخواد در مورد Domicile گیر بده آیا قبل از مرحله مصاحبه و تکمیل پرونده است؟
عزیزم DS-230 رو که اصلا نمیدونم چی و درباره چی هست.چون وکیل اینارو برای ما پر میکرد میفرستاد و من نمیدونم چی!! عزیزم خود ان وی سی از ما مدارک مربوط به دمسایل رو خواست و ماهم جور کردیم و اجاره نامه قانونی با مهر فرستادیم که من خونه ای در امریکا اجاره کردم ولی در روز سفارت گیر دادن...ببین عزیزم اکثرا کسایی که اسپانسر همسرشون نمیتونن بشن و اسپانسر غریبع دارن و مشخص هست که کار نمیکنن اونا میفهمن که طرف شاید امریکا زندگی نکنه و روی این مسله حساس میشن... دقیقا بعد از فرستادن مدارک مربوط به اسپانسر خود ان وی سی از ما مدارک مربوط به دمسایل رو خواست...مال مارو که قبل از مصاحبه ازمون خاستن..ولی ضاهرا فرقی نکرد چون به هر حال در سفارت گفتن من باید امریکا باشم.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shandiz ، yalda91
این مرحله initial review کی تموم میشه آخه من دارم شک میکنم که مشکلی هست شاید کمک کن خدا
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، studpk
سلام به همگي
من براي همسرم اقدام كردم و الان منتظر اپروو هستيم. از اونطرف دقيقا چند روز قبل اينكه من مداركو بفرستم USCIS همسرم كه براي يه كنفرانس به آمريكا دعوت شده رفت مصاحبه. ما الان هلنديم ولي اقامت دائم نداريم. توي مصاحبه هم همسرم با اينكه تو فرماشم گرين كارت منو نوشته بود بازم به آفيسره تاكيد كرده كه خانومم ميخواد مدارك I130 برام بفرسته. حتي وقتي رسيد نامبر گرفتيم دوباره ايميل زديم به سفارت گفتيم...ديروز ايميل اومد كه كلير شده و بره ويزاشو بگيره.
حالا از اونجايي كه من همش فكر ميكردم كسي كه همسرش گرين كارت داره فقط حق اپلاي براي گرين كارت داره نه ويزاهاي كوتاه مدت، شوهرم ميگه نكنه من اين همه راه برم از فرودگاه بخاطر اين مسئله برم گردونن. نظرتون چيه؟
من درست فكر كرده بودم كه ويزاي كوتاه مدت تو اين شرايط معمولا نميدن يا به كل اين قضيه نيست؟؟؟
ازدواجي F2a همسرم-->ارسال مدارك: 4سپتامبر2013،رسيد نامبر:12 سپتامبر، اپروو:21 نوامبر
كيس نامبر خودم:***2013AS، آنكارا،يكضرب،ورود به آمريكا:دسامبر 2012
پاسخ
عزیزم DS-230 رو که اصلا نمیدونم چی و درباره چی هست.چون وکیل اینارو برای ما پر میکرد میفرستاد و من نمیدونم چی!! عزیزم خود ان وی سی از ما مدارک مربوط به دمسایل رو خواست و ماهم جور کردیم و اجاره نامه قانونی با مهر فرستادیم که من خونه ای در آمریکا اجاره کردم ولی در روز سفارت گیر دادن...ببین عزیزم اکثرا کسایی که اسپانسر همسرشون نمیتونن بشن و اسپانسر غریبع دارن و مشخص هست که کار نمیکنن اونا میفهمن که طرف شاید آمریکا زندگی نکنه و روی این مسله حساس میشن... دقیقا بعد از فرستادن مدارک مربوط به اسپانسر خود ان وی سی از ما مدارک مربوط به دمسایل رو خواست...مال مارو که قبل از مصاحبه ازمون خاستن..ولی ضاهرا فرقی نکرد چون به هر حال در سفارت گفتن من باید آمریکا باشم.
[/quote]

مرسی کاملا جون، پس ما منتظر می مونیم تا خبری ازشون بشه. دیگه تا الان که هر سازی زدند ما رقصیدیم این یکی هم روش.Big Grin
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shandiz ، kamela
(2013-09-27 ساعت 15:49)studpk نوشته:  سلام به همگي
من براي همسرم اقدام كردم و الان منتظر اپروو هستيم. از اونطرف دقيقا چند روز قبل اينكه من مداركو بفرستم USCIS همسرم كه براي يه كنفرانس به آمريكا دعوت شده رفت مصاحبه. ما الان هلنديم ولي اقامت دائم نداريم. توي مصاحبه هم همسرم با اينكه تو فرماشم گرين كارت منو نوشته بود بازم به آفيسره تاكيد كرده كه خانومم ميخواد مدارك I130 برام بفرسته. حتي وقتي رسيد نامبر گرفتيم دوباره ايميل زديم به سفارت گفتيم...ديروز ايميل اومد كه كلير شده و بره ويزاشو بگيره.
حالا از اونجايي كه من همش فكر ميكردم كسي كه همسرش گرين كارت داره فقط حق اپلاي براي گرين كارت داره نه ويزاهاي كوتاه مدت، شوهرم ميگه نكنه من اين همه راه برم از فرودگاه بخاطر اين مسئله برم گردونن. نظرتون چيه؟
من درست فكر كرده بودم كه ويزاي كوتاه مدت تو اين شرايط معمولا نميدن يا به كل اين قضيه نيست؟؟؟

دوست عزیز مگه اونا خودشون نگفتن بیاد بگیره؟!پس ایشالا مشکلی نیست.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: studpk ، shandiz
چرا رومنس جان. امروزم پاسشو تحويل سفارت داد فقط چون توي مصاحبه هم بهش گفتن آفيسر مهاجرت تو فرودگاه ميتونه تصميم گيري كنهراه بده يا نه، نگران شده.
حالا من كنجكاو شدم كه واقعا كسي كه مثلا همسرش گرين كارتيه و تو پروسه هست هيچ مانعي براي انواع ديگه ويزاهاي كوتاه مدت نداره؟ مگه تو اين شرايط نميشه بعد ويزاشون بمونن آمريكا منتظر گرينكارتشون بشن؟؟
ازدواجي F2a همسرم-->ارسال مدارك: 4سپتامبر2013،رسيد نامبر:12 سپتامبر، اپروو:21 نوامبر
پاسخ
(2013-09-27 ساعت 17:30)studpk نوشته:  چرا رومنس جان. امروزم پاسشو تحويل سفارت داد فقط چون توي مصاحبه هم بهش گفتن آفيسر مهاجرت تو فرودگاه ميتونه تصميم گيري كنهراه بده يا نه، نگران شده.
حالا من كنجكاو شدم كه واقعا كسي كه مثلا همسرش گرين كارتيه و تو پروسه هست هيچ مانعي براي انواع ديگه ويزاهاي كوتاه مدت نداره؟ مگه تو اين شرايط نميشه بعد ويزاشون بمونن آمريكا منتظر گرينكارتشون بشن؟؟

دوست عزیز تا جایی که یادمه و خونده بودم توی خود سایت USCIS نوشته برای گرین کارتی ها (نه سیتیزن ها)هیچ نوع ویزای توریستی و دانشجویی صادر نمیشه اگه وقت کنم میگردم منبعش رو هم پیدا میکنم.ببین اگه سفارتی برای ایشون ویزا صادر کنه یعنی به ایشون اجازه ورود به آمریکا رو داده و بقیه جوانی رو هم در نظر گرفته.ایشالا که مشکلی پیش نمیاد.قانوناً ایشون باید بعد از اتمام ویزاشون از اونجا خارج بشن ولی یه راه هایی هست که فقطم وکلا میدونن چیه فکر کنم بتونن از همونجا پیگیر بشن که حالا که ایشون ورود داشته به آمریکا پروسش رو از همینجا انجام بدین ولی غیر قانونی موندن تازه کار ایشون رو خراب میکنه.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz
نهههههه ما نميخوايم اونجا بمونه آخه الان تو هلند قرارداد كار داره. اصلا هيچ نفعي برامون نداره موندنش تو آمريكا. از اونورم چون از طرف كارش دارن همه مخارجو ميدنو ميفرستنش كه ديگه اگه بعد بگه بر نميگردم خيلييي بده.
منم چون هميني كه ميگيو يادمه تو يه سايتي ديده بودم برام عجيب بود كه بهش ويزا دادن. اونو واسه كنجكاوي خودم پرسيدم. فكر كردم نكنه من اصلا اشتباه ميكنم در اينمورد و همچين چيزي نيست. حالا اميدوارم كه تو فرودگاهم مشكلي براش پيش نياد
مرسي عزيزم
پاسخ
مبشه مدارکی که باید بفرستیم رو بگین . برای کیس ازدواج گرین کارتی
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
پاسخ
تشکر کنندگان: valencia
(2013-09-27 ساعت 22:29)IN.USA@2013 نوشته:  مبشه مدارکی که باید بفرستیم رو بگین . برای کیس ازدواج گرین کارتی

1-پر کردن فرم I-130 که توسط تقاضا کننده پر میشه یعنی کسی که داره برای شما تقاضا میکنه.
2-فرم G-325a که برای هر نفر باید پر بشه .یکی شما و دیگری همسرتون.
3-فرم G-1145 که یک دونه پر کنید برای اینکه از طریق ایمیل هم با شما مکاتبه داشته باشن.
4-ترجمه و کپی برابر با اصل ممهور به مهر دادگستری و وزارت امور خارجه شناسنامه هر دو نفر و عقد نامه.
5-کپی پاسپورت هر دو نفر
6-کپی پشت و روی گرین کارت شخص متقاضی
7- 2 قطعه عکس 5*5 برای هر نفر که باید پشت نویسی شده باشه و عکس متقاضی باید شماره گرین کارت یا همون Aنامبر هم نوشته بشه.
8- مبلغ 420$ که باید به صورت چک یا مانی اوردر باشه.
و در آخر تمام مدارک رو برای USCIS بنا به ایالتی که زندگی میکنید پست میکنید.توجه داشته باشین که یه آدرس پست معمولی داره و یکی اکسپرس .(که خود من ترجیحاً با اکسپرس فرستادم)دستو راهنمای فرم I-130 رو هم که دانلود کنید آدرس های پستی رو داره.
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، kamalir36 ، Soap McTavish ، shadoow ، IN.USA@2013 ، studpk
[مبشه مدارکی که باید بفرستیم رو بگین . برای کیس ازدواج گرین کارتی
[/quote]
Roman33 جسارت نباشه چند نکته اضافه کردم

1-پر کردن فرم I-130 که توسط تقاضا کننده پر میشه یعنی کسی که داره برای شما تقاضا میکنه.
2-فرم G-325a که برای هر نفر باید پر بشه .یکی شما و دیگری همسرتون.
3-فرم G-1145 که یک دونه پر کنید برای اینکه از طریق ایمیل هم با شما مکاتبه داشته باشن.
4-ترجمه و کپی برابر با اصل ممهور به مهر دادگستری و وزارت امور خارجه شناسنامه هر دو نفر و عقد نامه و کارت ملی و(اگربرای شوهرتون اقدام میکنید ترجمه و کپی برابر با اصل مهر دادگستری و وزارت امور خارجه کارت پایان خدمت)(
5-کپی برابر با اصل پاسپورت هر دو نفر
6-کپی پشت و روی گرین کارت شخص متقاضی
7- 2 قطعه عکس 5*5 برای هر نفر که باید پشت نویسی شده باشه و عکس متقاضی باید شماره گرین کارت یا همون Aنامبر هم نوشته بشه.
8-مبلغ 420$ که باید به صورت چک یا مانی اوردر باشه.
و در آخر تمام مدارک رو برای USCIS بنا به ایالتی که زندگی میکنید پست میکنید.توجه داشته باشین که یه آدرس پست معمولی داره و یکی اکسپرس .(که خود من ترجیحاً با اکسپرس فرستادم)دستو راهنمای فرم I-130 رو هم که دانلود کنید آدرس های پستی رو داره.
[/quote]
درتوضیحات فرم I-130 به یک نکته اشاره کرده بودکه اگرمدرکی بجز این مدارک دارید که نشان دهنده رابطه زوجین هست بفرستید.من عکسهای سرعقد, عکسهای دونفره قدیمی و جدید رو فرستادم +اگه حساب مشترک دونفره دارید یا ملکی بنام زوجین هست مدرکش رو بفرستید
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، kamalir36 ، IN.USA@2013 ، shadoow ، studpk ، romance33
مرسی که دقیق جواب میدین.ما باید DS-261 هم پر کنیم؟
[/quote]

بله عزیز جون
فرم Ds-261 را هم باید پر کنیم. که همون فرم DS-3032 است. البته وقتی شما در مورد DS-260 اطلاع دادید ما پریشب پر کردیم. خود NVC تو سایت برامون گذاشته بود که باید فرم DS-260 را پر کنیم. فکر کنم بعد از تأییدیه از NVC خودشون تو سایت بگند که مرحله بعدی فرم DS-261 است که باید پر بشه. هنوز نمی دونم به دقیقاً به چه صورتی است.
ما همه کارهامون دو سه باره کاری شد.Sad به خاطر یکی دو روز اختلاف از قانون جدیدشون ما دو سری پول پست DHL از ایران و UPS از آمریکا دادیم. خدا ازشون نگذره که با این وضعیت اقتصادی و گرونی و این حرفها هی الکی ما را تو خرج می اندازند.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، سانازی ، shandiz
سلام به همگی
من تازه عضو شدم نمیدونم کجا باید سوالمو بپرسم این صفحه رو سرچیدم بنابراین اگر مرتبط نیست عذر میخوام ازتون
به طور کلی فلسفه گرفتن ویزا ، اقامت ، سیتیزنی از طریق ازدواج به چه صورته ؟
ازدواج سوری میشه انجام داد ؟ سایتی چیزی هست برا اینکار یعنی پیدا کردن یه تبعه ؟
باید حتما داخل کشور ازدواج کنیم؟
کلا پروسه رو اگه لطف کنید توضیح کاکل بدید یک دنیا ازتون ممنونم
سپاسگذار پیشاپیش
پاسخ
تشکر کنندگان: Mojtaba49

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان