(2013-10-01 ساعت 14:54)parsush نوشته: دوستان آیا پروسه زمانی سرویس سنتر کالیفرنیا از ورمونت طولانی تره؟ چون تو سایت uscis نوشته 15 ماه اختلاف داره .
دوست عزیز من فکر کنم سنتر کالیفرنیا بهتر این وضع منه
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:
2013-10-02 ساعت 16:06 (آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-02 ساعت 16:43 توسط sselinaa.)
بالاخره تموم شد! از صفحه 1 شروع کردم تا اینجا,چشام در اومد!
فقط
این pd , noa چی هست؟
ما که ازدواجی اقدام کردیم بازم لاتاری میتونیم ثبت نام کنیم؟
جریان اسپانسر جوینت اسپانسر و کو اسپانسر و همه داستانهای مربوطش هم اگه یکی یک جا توضیح بده ممنون میشم. کامل یعنی چه زمانی میخوان ؟ کی باید باشه لزوما شخص همسر؟ اگر خودش تازه رفته باشه و تکس نداده باشه چی؟ چون یه سری مشاغل اصلا تکس نمیدن گویا! مدارک و شرایطش چی هست و ...
مرسی
(2013-10-11 ساعت 22:53)سانازی نوشته: سلام بچه ها ما ازدواجیا چند تا سرویس سنتر داریم؟
و شما که اپروو میشین کدوم چراغ روشن میشه؟
اخه واسه من گیر کرده تو همون مرحله اینیشال ریویو اخه
سانازی جونم دو تا سرویس سنتر داریم 1-ورمونت 2- کالیفرنیا اپروو که بشی میره رو چراغ آخری سمت راست.اندکی صبر...صبح سحر نزدیک است....
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
سلام دوستان
میدونم که این سوال زیاد مطرح شده، ولی من صفحاتی که گشتم رو پیدا نکردم چیزی که جوابم کامل توش باشه، ببخشید به هر حال
من دوستم که تقریبا 7 ساله باهمیم، الان کارهاشون ردیف شده و رفتن آمریکا که برای گرین کارت اقدام کنن
میخواستم ببینم که سریع ترین راهی که من بتونم بهش برسم، ویزای ازدواج هست؟
اگه لطف کنید، زمانی که این پروسه میبره و هزینه هاش رو هم بهم بگید ممنون میشم
و اینکه ممکنه تو سالهای بعد قانونش عوض بشه، یا برداشته بشه؟
من درس و سربازیم مونده و حداقل 3 سال اینجا باید بمونم
(2013-10-12 ساعت 21:48)hamid_karimi نوشته: سلام دوستان
من درس و سربازیم مونده و حداقل 3 سال اینجا باید بمونم
ممنون
دوست عزیز خوش اومدی جوابتون رو به طور کامل در پیام خصوصی گفتم.سوالی بود بگید.موفق باشید.
خانم خصوصی چراااااااااااا علنی بگوو چه کاریه هاااااان!!
راهنماییه دیگه.
ایوای ببخش لوووووووووک .اسلحه نکشیا
سلام ساناز گلم.آخه ایشون قبل از اینکه پست بزارن به من پیام خصوصی داده بودن و من هم کامل در پیام به ایشون جواب داده بودم.تازه من که اسلحه واقعی ندارم اسلحه من اطلاعاتمه که باهاش به بچه ها کمک میکنم و به جنگ NVC و USCIS میرم.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
سلام
من سوالی داشتم در مورد ویزای مهاجرت خانوادگی
مادر من حدود 9 سال است که دارای گرین کارت آمریکا هستند و برای من که پسر مجرد 32 ساله ایشان هستم ، درخواست ویزای مهاجرت خانوادگی داده اند و پرونده من دارای تاریخ اولویت ماه می 2008 است.
حدودا دو سال است که شهروند شده اند.
من با توجه به بولتن های ماهانه ای وزارت امورخارجه ایالات متحده منتشر میکند، حدس میزنم که حدودا تا 3 سال آینده برای انجام مراحل اخذ ویزا به یکی از سفارتهای امریکا دعوت بشوم.
سوال من این است که در صورتی که در این مدت باقیمانده من در ایران ازدواج کنم، وضعیت پرونده من چه تغییری خواهد کرد؟
آیا تغییر وضعیت تاهل خود را باید به اداره مهاجرت اعلام کنم؟ آیا اولویت پرونده من از اف-1 به اف-3 تغییر پیدا خواهد کرد؟
آیا در صورت این تغییر ، تاریخ اولویت من دوباره تعیین میشود یا با همان تاریخ اولویت فقط وارد اف-3 میشوم؟
آیا راهی وجود دارد که بدون تغییر به اف-3 بتوانم تا 3 سال آینده ویزایم دریافت کنم و بعد از آن برای همسرم درخواست ویزای مهاجرتی بدهم؟
F2A همسر
PD: Oct-2016
Approve: Jan-2018
Case No and InvoiceID: May-2018 ABD2018
Case Completed: Sep-2018
Interview: Feb-2019
Interview result: Waiver request & AP
OR: 28-Nov-2019
2nd Interview email: 26-Dec-2019
2nd Interview Date: 3-Feb-2020
(2013-10-18 ساعت 21:16)makhayat نوشته: سلام
من سوالی داشتم در مورد ویزای مهاجرت خانوادگی
مادر من حدود 9 سال است که دارای گرین کارت آمریکا هستند و برای من که پسر مجرد 32 ساله ایشان هستم ، درخواست ویزای مهاجرت خانوادگی داده اند و پرونده من دارای تاریخ اولویت ماه می 2008 است.
حدودا دو سال است که شهروند شده اند.
من با توجه به بولتن های ماهانه ای وزارت امورخارجه ایالات متحده منتشر میکند، حدس میزنم که حدودا تا 3 سال آینده برای انجام مراحل اخذ ویزا به یکی از سفارتهای آمریکا دعوت بشوم.
سوال من این است که در صورتی که در این مدت باقیمانده من در ایران ازدواج کنم، وضعیت پرونده من چه تغییری خواهد کرد؟
آیا تغییر وضعیت تاهل خود را باید به اداره مهاجرت اعلام کنم؟ آیا اولویت پرونده من از اف-1 به اف-3 تغییر پیدا خواهد کرد؟
آیا در صورت این تغییر ، تاریخ اولویت من دوباره تعیین میشود یا با همان تاریخ اولویت فقط وارد اف-3 میشوم؟
آیا راهی وجود دارد که بدون تغییر به اف-3 بتوانم تا 3 سال آینده ویزایم دریافت کنم و بعد از آن برای همسرم درخواست ویزای مهاجرتی بدهم؟
سلام دوست عزیز با توجه به اینکه مادر شما الان سیتیزن شدن شما باید اعلام کنید سیتیزنی ایشون رو تا پروسه شما سریعتر بشه.تا قبل از اعلام شما نمیتونید ازدواج کنید چون هنوز در کتگوری F2b هستین ولی به محض اینکه کتگوریتون عوض شد میتونید ازدواج کنید و همسرتون رو هم به کیس اضافه کنید .راه دیگه اینه که صبر کنید خودتون که گرین کارتتون رو گرفتید بیایید و با ایشون ازدواج کنید و بعد برای ایشون تقاضای F2a رو بدید.موفق باشید.
بچه ها تا حالا کسی اسپانسر پیدا کرده,که در قبال پول اسپانسر بشه؟یعنی پول بگیره اسپانسر شه؟
اگه میدونید به من هم بگید لطفا. و اینکه چقدر پول میگیرن در قبالش؟
اگه خودم اسپانسر بشم چون درآمد ندارم چقدر پول باید توی حسابم باشه؟
کسی هست اینجا جواب بده؟
لطفا ...
چون کسی تو بخش اسپانسر جواب نمیده مجبور شدم که اینجا سوالم رو بپرسم
2013-10-19 ساعت 21:20 (آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-19 ساعت 21:20 توسط mohamadtj.)
(2013-10-19 ساعت 08:20)geologist نوشته: بچه ها تا حالا کسی اسپانسر پیدا کرده,که در قبال پول اسپانسر بشه؟یعنی پول بگیره اسپانسر شه؟
اگه میدونید به من هم بگید لطفا. و اینکه چقدر پول میگیرن در قبالش؟
اگه خودم اسپانسر بشم چون درآمد ندارم چقدر پول باید توی حسابم باشه؟
کسی هست اینجا جواب بده؟
لطفا ...
چون کسی تو بخش اسپانسر جواب نمیده مجبور شدم که اینجا سوالم رو بپرسم
این موضوع رو که پول تو حساب بزارید و یا اموالی رو به جای اسپانسر معرفی رو کنید رو کلا بیخیال بشید چون نمیشه
سلام گرین کارت دارم می خوام غیابی عقد کنیم و برای شوهرم اقدام کنم اما برای اونهایی که غیابی عقد کردند نمی تونند فرم I_130 را پر کننید می خواستم بدونم کسی می دونه چه فرمی باید پر بشه ؟ یا اصلا اطلاعاتی در این زمینه داره؟
2013-10-23 ساعت 06:36 (آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-23 ساعت 06:44 توسط Masoudpish.)
سلام
USCIS Processing Time Information for our
California Service Center
Posted: October 16, 2013
در ادرس وبسایت اداره مهاجرا USCIS مدت زمان پروسه در سرویس سنتر کالفرنیا برای گرین کارتی ها، از 20 ماه در تاریخ 30 2013July به 5 ماه در تاریخ 31 August 2013 تغییر کرده.
لینک https://egov.uscis.gov/cris/processingTimesDisplay.do
اپدیت Oct 16 2013
عکسی از صفحه رو ضمیمه کردم
و همین طور تعداد افراد در حال پروسه در Jan 2013 از 20 هزار نفر به 3 هزار نفر در 13 August کاهش داشته
نمودار کاهش تعداد رو میتونید از این وبسایت ببینید (خط زرد رنگ) http://dashboard.uscis.gov/index.cfm?for...harttype=1
[/align]
F2A -ازدواجی Approve: Nov 19,2013 - Sending To USCIS: Oct 7, 2013
Send Document to NVC: 8 May 2015
Interview: Ankara, August 2015