موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
من ی مورد فقط دیدم که خاهر یکی از دوستام ازدواجی رفت امریکا از تایمی که همسرش اومد ایران عقد کردن تا پروسه اومدن ویزاش دقیق 1سال طول کشید و سال بعدش همسرش اومد ایران عروسی کردن رفتن حدودا 4/5سال قبل
خاستم بدونم این یک سال طبییعی برای همس یا ممکنه برای بضی ها طولانی تر شه؟
و خدایی که در این نزدیکیست.....
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
انگاري شما هم مثل من نام كاربري قبليتون از كارافتاده؟!!
والا مونده به شانس. يك سال در نظر داشته باش .از امضا ها ميتوني متوجه شين.
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-12 ساعت 00:50)baba manam sanaz نوشته: انگاري شما هم مثل من نام كاربري قبليتون از كارافتاده؟!!
والا مونده به شانس. يك سال در نظر داشته باش .از امضا ها ميتوني متوجه شين.
بعله متاسفانه ایدی قبلیم هک شد! رتبه هام ارسالام همش پرید ممنون بابت جواب
اخه مال بضیا بیش از 2سال بود من گیج شدم یکمی فک کردم واسه همه همون 1سال هست !
و خدایی که در این نزدیکیست.....
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-12 ساعت 22:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-12 ساعت 22:20 توسط baba manam sanaz.)
سلام بچه ها مدرك تحصيلي بردين يا ميبرين مصاحبه؟
Girl عزيز واسه منم همش پريد!نام كاربري قبليتون چي بود؟
برا منم هر چي زدم وارد نميشد اخرش مجبور ظدم بگم baba manam sanaaaaaaz كه اشنا امد قبول كرد!؛))
CR1 ازدواجى
سفارت انكارا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها من سفارت ابوظبی را برای مصاحبه انتخاب کردم اما گفتن باید برم ارمنستان.برای اونجا خودشون وقت میدن یا خودم باید وقت بگیرم؟کیسم ازدواج با سیتیزن هست.
نوع ویزا:CR1
اولین اقدام:february2013
تکمیل مدارک:22jun2014
دریافت نامه دوم وتاریخ مصاحبه:29jun2014
انتقال سفارت از ابوظبی به ایروان
تاریخ مصاحبه 5 اگوست
دریافت ویزا 7 اگوست
ورود به امریکا 29 اگوست 2014
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان يه راهنمائی ميخواستم
من با خانومی دوست هستم که سيتی زن امريکا هست و ميخواد من رو به امريکا ببره
به خاطر شرايط تحصيلش نميتونه به خارج از کشور بياد که هم ديگرو ببينيم يا بياد ايران که ازدواج کنيم
حالا ميخوام بدونم چجوری بايد اين کار رو انجام بديم ؟ آيا بايد نامه ايی چيزی از اداره دولتی امريکا بگيره برای من بفرسته ؟ يا من بايد خودم اقدام کنم ؟
لطفاً من رو راهنمايی کنيد و بگيد کدوم مورد زودتر من ميتونم برم امريکا ؟
مرسی
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خوش امدين
خب اگه نتونين همو ببينين كه نميشه!برا نامزدي هم بايد همو ببينين لااقل يه بار اون موقع سخت ميشه شايد شده داده باشن ويزا ولي خب نديده ميگن چطور به اين نتيجه رسيدين كه همو دوست دارين!
ببينيد ويزاي ازدواجي اگه نتونن بيان ايران بايد بريد يكي از كشورهاي همسايه يا خلاصه هر جا ازدواج كنين و ثبت كنين.بعد برگردن امريكا و شروع كنن مراحل رو.ولي ويزاي نامزدي از اونجا هم ميتونن اقدام كنن ولي از شما براي هر دونوع ويزا مدارك اثبات رابطه ميخوان بايد عكسهاي صميمي زياد داشته باشين در روزهاي مختلف و با لباسهاي مختلف.پرينت تلفن ،وايبر ،يا با هر چي كه در ارتباط هستيد ايميل اينا.
نامزدي شايد زودتراز ازدواجي پيش بره.
شما حداقل ١سال زمان رو در نظر داشته باش تا٢سال
CR1 ازدواجى
سفارت انكارا
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-15 ساعت 21:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-01-06 ساعت 16:23 توسط Nightsky007.)
(2014-05-15 ساعت 14:34)saeed_anes نوشته: سلام دوستان، میدونم که همه از وضعیت ویزا بولتن یه کم ناراحت هستید اما چه میشه کرد. باتوجه به اینکه تعداد تقاضاها در سال ۲۰۱۴ زیاد شده و همچنین احتمال عقبگرد بیشتری هم هست، احتمالا باید منتظر سهمیه های سال ۲۰۱۵ باشیم. با توجه به اینکه سال مالی ویزا بولتن از اول اکتبر حساب میشه احتمالا از مهرماه به بعد باید منتظر خبرهای خوب باشید. سایت زیر هم جالبه:
http://www.immihelp.com/visa-bulletin-mo...india.html
با نگاهی به اون میبینید که در طول تاریخ !!! ویزا بولتن ۴ بار عقبگرد داشته و این دفعه پنجمه !! واقعا که !!!
اینم بدشانسي هست عقبگرد کرده به نظرم کلن باید یه تغییراتی بشه سهمیه بیشتر بشه
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-11 ساعت 12:03)baba manam sanaz نوشته: !!!! كييييييييه؟چييييييييه؟ من بودم اون انرژي؟!!سلام ريتا جان احوال شما ؟
با من هستييييييي؟
ممنون از لطفت اون سانازه ظاهري بودا؛)) منو كه ميشناسي استرسيم و از كاه كوه ميسا زم حالا شما فكرتون فقط گرفتن ويزاست و تموم من ولي ترديد هاي ريادي در انتخابم دارم!حالا دعا كنين كه برم حل بشه.ولي چيكار كنم انرژي تايپك رو بايد بالا نگه داشت.شما هم يه ماه جلو تراز من اقدام كردي رفتي با ويزا برگشتي ايشالا نوبت منم ميشه دريافت ويزا.چون بيشتر دوستان رفتن.شما كي ميرين؟
كار pipoo هم ايشالا درست بشه و كلير بشه و بقيه بچه ها اينجا از خدامه.من به shinna ميگفتم تو زودتر كارت درست ميشه از من ميگفت نه تو اپروو نشدي من از كجااپروو ميشم ديراز تو اقدام كردم گفتم حالا ببين و شد رفت با ويزا برگشت.
كار همه در روال خدا قسمت ويزا يك ضرب بكنه لاقل اين خستگي از تنمون بره.
بله عزیزم منظورم درست شما بودی. همینطور انرژیتو نگه دار. می دونم همه ما همه این مراحل را طی کردیم و استرس و ناراحتی زیاد کشیدیم. حتی الان که ویزامو گرفتم باز هم استرس این که خونه و زندگی را چکار کنیم و چطوری بفروشیم و ... از این چیزها آدمو کلافه می کنه. ولی خودم و همه بچه های این تاپیک را به خدا می سپارم و امیدوارم که ویزای همه بچه ها به زودی زود دستشون باشه.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،من با کسی که سیتیزن امریکا است ازدواج کردم. اون الان 4 ساله که ایران مونده. ما قصد داریم بریم امریکا زندگی کنیم. میخوام بدونم سریعترین راه برای اینکه کار من درست بشه چیه و راهی هست که بشه بدون اینکه اون اول بره و مدت طولانی اونجا باشه هست یا نه؟ مرسی
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-16 ساعت 19:07)yasish نوشته: سلام،من با کسی که سیتیزن آمریکا است ازدواج کردم. اون الان 4 ساله که ایران مونده. ما قصد داریم بریم آمریکا زندگی کنیم. میخوام بدونم سریعترین راه برای اینکه کار من درست بشه چیه و راهی هست که بشه بدون اینکه اون اول بره و مدت طولانی اونجا باشه هست یا نه؟ مرسی
سلام دوست عزیز. به جمع ما خوش اومدی
همسر شما چند ساله که سیتیزن امریکا هستند؟
شما از ایران هم می تونید اقدام کنید ولی پروسه طولانی تر می شه. یکی از علل اون هم مکاتبات اولیه با پست ایران به امریکا و بالعکس هست . همچنین شما نیاز به اسپانسر به جز همسرتون دارید . چون 4 ساله که ایشون مالیات ندادند. بهترین کار اینه که همسر شما تشریف ببرند اونجا و از اونجا اقدام کنند. در غیر اینصورت امکان اینکه از دومیسایل ایراد بگیرند بسیار زیاده.
همسر من هم حدود 7 ساله که ایران هستند و از اینجا اقدام کردند. ولی ایشون 30 ساله که سیتی زن هستند. و اینکه من ویزامو یک ضرب گرفتم شاید یکی از بزرگترین شانسهای زندگیم بوده و شاید هم اینکه شرایط 5 ماه پیش من که افسر پرونده دلش به حالم سوخت.
به هر حال امیدوارم که موفق باشید و همینطور در این پروسه باید خیلی صبور باشید.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴