کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
دوستانی که ذکر کرده بودن حتما عکسهای عروسی تونو بیارین که مطمئن بشن تلفنی ازدواج نکردین ، میشه یک رفرنس بدین و سایتی رو معرفی کنید که قید کرده باشه: ازدواج تلفنی باعث به تعویق افتادن زمان پرونده میشه ؟
من میخوام از امریکا وکالت ازدواج بگیرم ولی اگه غیر حضوری ازدواج کردن تاثیر منفی میذاره ترجیح میدم بیام ایران ، لطفا دوستانی که جایی این مطلب رو خوندن رفرنس بدن . ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: girl 1368
(2014-05-17 ساعت 01:45)Soroush.namjoo نوشته:  دوستانی که ذکر کرده بودن حتما عکسهای عروسی تونو بیارین که مطمئن بشن تلفنی ازدواج نکردین ، میشه یک رفرنس بدین و سایتی رو معرفی کنید که قید کرده باشه: ازدواج تلفنی باعث به تعویق افتادن زمان پرونده میشه ؟
من میخوام از آمریکا وکالت ازدواج بگیرم ولی اگه غیر حضوری ازدواج کردن تاثیر منفی میذاره ترجیح میدم بیام ایران ، لطفا دوستانی که جایی این مطلب رو خوندن رفرنس بدن . ممنون

یه کیس ازدواجی موقع مصاحبه با من بود که اونا هم فقط سند ازدواجشونو آورده بودن و براشون نقص مدارک زد و اونا عکسها و پرینت تلفن و ایمیل و چتهاشونو ارسال کردن تا وارد مراحل اف بی ای چک شدن همه کیسهای ازدواجی که میومدن ارمنستان همین مشکل عکس رو داشتن و فکر کرده بودن سند ازدواج کفایت میکنه ولی کننسول براشون نقص مدارک میزد!!
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، kamalir36 ، saeed_anes ، behi.v ، Soroush.namjoo ، girl 1368 ، a6l3i
(2014-05-17 ساعت 01:45)Soroush.namjoo نوشته:  دوستانی که ذکر کرده بودن حتما عکسهای عروسی تونو بیارین که مطمئن بشن تلفنی ازدواج نکردین ، میشه یک رفرنس بدین و سایتی رو معرفی کنید که قید کرده باشه: ازدواج تلفنی باعث به تعویق افتادن زمان پرونده میشه ؟
من میخوام از آمریکا وکالت ازدواج بگیرم ولی اگه غیر حضوری ازدواج کردن تاثیر منفی میذاره ترجیح میدم بیام ایران ، لطفا دوستانی که جایی این مطلب رو خوندن رفرنس بدن . ممنون

دوست عزیز در سایت uscis به صراحت عنوان کرده که به هیچ عنوان ازدواج غیابی و وکالتی مورد قبول نیست و ازدواج باید حضوری و فیزیکالی باشه.من متأسفانه الان فرصت ندارم که بگردم و لینکش رو بهتون بدم ولی خودتون یه سرچی بکنین.اگه اشتباه نکنم دستور العمل فرم I-130 رو دانلود کنین در داخل اون به صراحت توضیح داده.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، sib 24 ، kamalir36 ، hamed.us ، saeed_anes ، Soroush.namjoo ، girl 1368 ، a6l3i
دوست عزیز
من و همسرم با اینکه همین جا ازدواج کردیم و 6 سال هم از ازدواجمون می گذره و با هم زندگی می کنیم ،کلی عکس و فیلم هم برای USCIS فرستاده بدیم.، باز روز مصاحبه آفیسر ازمون خواست که عکسهای بیشتری براشون ببریم که مطمئن بشن. ما هم همون روز مصاحبه بلافاصله 50 تا عکس پرینت کردیم و براشون بردیم و دو روز بعد زنگ زدند که ویزاتون آماده است.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33 ، shaya ، saeed_anes ، Soroush.namjoo ، girl 1368
سلام دوستان
ما الان حدود دو ماه میشه که نقص مدارک رو فرستادیم USCIS ولی هنوز خبری نشده ... کسی در این مورد اطلاعی داره؟ ممنون
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، a6l3i
سلام دوستان! بعد ازتقریبا دو ماه هنوز وقتی سایت uscis رو چک می کنم ، روی "بررسی اولیه" مونده..
به نظرتون باید با جایی تماس بگیرم؟

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ازدواج بالای 5 سال ؛ همسر گرین کارتی، تاریخ ارسال مدارک اولیه به یواس سی ای اس:28 مارچ2014 ، دریافت رسید:8 آپریل2014
F2A /ANK2015
ورمونت سرویس # کالیفرنیا سرویس
رسید نامبر :  31 مارچ 2014    
اپروو :   22 آپریل 2015
مصاحبه:  19 ژانویه 2016
دریافت ویزا:  8 مارچ 2016

یا حق
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33
(2014-05-17 ساعت 12:40)طناز12 نوشته:  سلام دوستان! بعد ازتقریبا دو ماه هنوز وقتی سایت uscis رو چک می کنم ، روی "بررسی اولیه" مونده..
به نظرتون باید با جایی تماس بگیرم؟
دوست عزیز برای ما ده ماهه که در حال بررسی هستند ... بیشتر صبوری کنید

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ازدواج بالای 5 سال ؛ همسر گرین کارتی، تاریخ ارسال مدارک اولیه به یواس سی ای اس:28 می 2014 ، دریافت رسید:8 آپریل 2014
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: saeed_anes
پس خدا رحم کنه
F2A /ANK2015
ورمونت سرویس # کالیفرنیا سرویس
رسید نامبر :  31 مارچ 2014    
اپروو :   22 آپریل 2015
مصاحبه:  19 ژانویه 2016
دریافت ویزا:  8 مارچ 2016

یا حق
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، saeed_anes
(2014-05-17 ساعت 10:33)shadoow نوشته:  سلام دوستان
ما الان حدود دو ماه میشه که نقص مدارک رو فرستادیم USCIS ولی هنوز خبری نشده ... کسی در این مورد اطلاعی داره؟ ممنون

دوست عزیز سلام دفتری که پست کردید مدارکتونو کجا بوده؟ از طریق گزینه Check Processing Times تو سایت uscisمیتونید ببینید که چند ماه زمان میبره پروندتون. من خودم فکر کنم به زودی خبرای خوشی برای شما تو راه
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، saeed_anes ، shadoow ، a6l3i
ممنون از دوستانی که محبت داشتن و تجربیاتشونو در مورد تفاوت حضوری و غیر حضوری ازدواج کردن عنوان کردن ، پس این جور که پیداست مجبورم برم ایران و حضوری ازدواج کنم ، سوالی که پیش میاد اینه که بعضی جاها اشاره شده که باید فرم آی 130 در خاک آمریکا پر بشه توسط اسپانسر یا اینکه هزینه ها از آمریکا پرداخت بشه یا اینکه چه قدر درامد دارم و میتونم اسپانسر خوبی باشم یا نه ؟ خب وقتی من ایرانم باز این مسائل رو چطور باید ساپورت کنم ؟ یعنی باید برم عقد کنم و سریع برگردم واسه ادامه کارام ؟ یا اینکه درمدت 6 ماهی که ایران هستم میتونم پروسه رو آغاز و پیگیری کنم ؟ ممنون از وقتی که میذارید میخونید و جواب میدین با رفرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، saeed_anes ، girl 1368 ، a6l3i
(2014-05-18 ساعت 02:05)Soroush.namjoo نوشته:  ممنون از دوستانی که محبت داشتن و تجربیاتشونو در مورد تفاوت حضوری و غیر حضوری ازدواج کردن عنوان کردن ، پس این جور که پیداست مجبورم برم ایران و حضوری ازدواج کنم ، سوالی که پیش میاد اینه که بعضی جاها اشاره شده که باید فرم آی 130 در خاک آمریکا پر بشه توسط اسپانسر یا اینکه هزینه ها از آمریکا پرداخت بشه یا اینکه چه قدر درامد دارم و میتونم اسپانسر خوبی باشم یا نه ؟ خب وقتی من ایرانم باز این مسائل رو چطور باید ساپورت کنم ؟ یعنی باید برم عقد کنم و سریع برگردم واسه ادامه کارام ؟ یا اینکه درمدت 6 ماهی که ایران هستم میتونم پروسه رو آغاز و پیگیری کنم ؟ ممنون از وقتی که میذارید میخونید و جواب میدین با رفرنس
دوست عزیز
شما از ایران هم می تونید فرم I-130 را پر کنید.هزینه ها را اگر از آمریکا پرداخت کنید راحت تر است. بهترین کار اینه که شما اینجا ازدواج کنید و مدارک خودتون و همسرتون را اینجا ترجمه و آماده کنید و همراه با خودتون به آمریکا ببرید و از اونجا اقدام کنید.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shadoow ، saeed_anes ، Soroush.namjoo ، girl 1368 ، a6l3i
سلام به همگی
ی سوال داشتم ، نامزد من گرین کارت داره اما چون سربازه نمیتونه بیاد ایران ، میخاستم ببینم مشکلی نداره که ما ی جا دیگه مثل ترکیه یا دوبی عقد کنیم ؟
بعد میشه من مدارکو اومدم ایران با فکس بفرستم به نامزدم تو آمریکا یا حتما باید اصلش باشه ؟
F2A
ارسال مدارک : 22Jan.2015 , رسید مدارک : 29Jan.2015 , انتقال از سرویس سنتر ورمونت : 2Sep.2015 , اپرو : 25Sep.2015
دریافت کیس نامبر و اینویس نامبر : 5Nov.2015
DS-261 و 120$ : 13Nov.2015 : $325 ، 5Nov.2015 ، فرم 20Nov,2015 : DS-260 ، ارسال مدارک : 24Nov.2015
تکمیل مدارک : 11Jan 2016
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-05-14 ساعت 08:51)najvab نوشته:  
(2014-05-07 ساعت 22:13)nasim6478 نوشته:  
(2014-05-07 ساعت 22:08)rtt نوشته:  [quote='nasim6478' pid='493008' dateline='1399482408']
سلام اگه امکانش هست من چند تا سوال داشتم.
من لاتاری 2015 انتخاب شدم. مشکلم اینه که من با نامزدم می خواستم عقد کنیم ولی نمی دونم که کارمون درسته یا نه. خیلی ها میگن عقد کنین و بعضی ها میگن نامزد بمونین.
من باید 19 می فرم هارو پر کنم . اگه بخوام عقد کنم می شه با خودم بیاد؟؟؟ یا من باید برم ؟؟ یا اصلا عقد نکنم؟؟؟ گیج شدم لطفا راهنمایم کنین..SadSadSad

شما اگر می خواین که با نامزدتون همزمان برین الان عقد کنید و فرماتونو متاهلی پر کنید و بفرستید که ایشون بتونن با شما بیان مصاحبه
[/quote

Sad ممنونم از راهنمایتون. یعنی من تو این 14 روز مونده به 19 می عقد کنم؟؟؟ اگه 2 ماه دیگه اینکارو بکنم دیگه نمی تونه با من بیاد؟؟؟

عزیزم من هم سال ۲۰۱۲ وقتی لاتاری بردم شرایط شما رو داشتم . من اومدم گرین کارت گرفتم بعد رفتم ازدواج کردم دوباره برگشتم برای شوهرم اقدام کردم الان در تنهایی روز شماری می کنم ولی به نطر من شما ۱۰۰ در ۱۰۰ الان عقد کن بعدم همه مدارکن رو ببر سفارت و نشون یده رابطتون سوری نیست هر دو باهم ایشاللاه ویزا می گیرین اگه نگیرین هم هر دو ایران هستین

ممنونم از راهنمایتون .
پاسخ
تشکر کنندگان: girl 1368
(2014-05-18 ساعت 10:22)kamalir36 نوشته:  
(2014-05-18 ساعت 02:05)Soroush.namjoo نوشته:  ممنون از دوستانی که محبت داشتن و تجربیاتشونو در مورد تفاوت حضوری و غیر حضوری ازدواج کردن عنوان کردن ، پس این جور که پیداست مجبورم برم ایران و حضوری ازدواج کنم ، سوالی که پیش میاد اینه که بعضی جاها اشاره شده که باید فرم آی 130 در خاک آمریکا پر بشه توسط اسپانسر یا اینکه هزینه ها از آمریکا پرداخت بشه یا اینکه چه قدر درامد دارم و میتونم اسپانسر خوبی باشم یا نه ؟ خب وقتی من ایرانم باز این مسائل رو چطور باید ساپورت کنم ؟ یعنی باید برم عقد کنم و سریع برگردم واسه ادامه کارام ؟ یا اینکه درمدت 6 ماهی که ایران هستم میتونم پروسه رو آغاز و پیگیری کنم ؟ ممنون از وقتی که میذارید میخونید و جواب میدین با رفرنس
دوست عزیز
شما از ایران هم می تونید فرم I-130 را پر کنید.هزینه ها را اگر از آمریکا پرداخت کنید راحت تر است. بهترین کار اینه که شما اینجا ازدواج کنید و مدارک خودتون و همسرتون را اینجا ترجمه و آماده کنید و همراه با خودتون به آمریکا ببرید و از اونجا اقدام کنید.

خواهر دوسته منم که ازدواجی رفته دقیقا اینکارو کردن پسره اومد ایران عقد کردن بعد شوهرش رف امریکا کارای ویزای همسرشو ازونجا پیگری کرد و دقیقا 1 سال بعد ویزای همسرش اوکی شد رف الان 4 ساله اونجان

و خدایی که در این نزدیکیست.....
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، saeed_anes ، romance33 ، Soroush.namjoo ، sib 24 ، a6l3i ، Nightsky007
سلام دوستان. من دقیقا سه ماهه مدارکم فرستادم هنوز همون initial review هست...کی اپرو میشم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، saeed_anes ، Nightsky007 ، a6l3i

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان