کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
(2014-07-09 ساعت 12:00)فری خانم نوشته:  
(2014-07-09 ساعت 08:38)shadoow نوشته:  
(2014-07-09 ساعت 08:00)فری خانم نوشته:  
(2014-07-05 ساعت 08:43)shadoow نوشته:  
(2014-07-05 ساعت 02:50)Haghighat نوشته:  سلام دوستان
اگر ممگنه راهنمایی کنید. آیا باید حتما مدتی از ازدواج بگذره و بعد درخواست ویزای CR1کرد یا اینکه به محض گرفتن عقدنامه میشه اقدام کرد؟
سوال دومم اینه که همسر من از یکسال قبل در ایران زندگی میکنه و آمریکا نرفته. برای درخواست حتما باید به آمریکا بره یا از ایران هم میشه مدارک رو فرستاد؟
سوال سوم اینه که حتما باید برای این کار وکیل بگیرم یا خودمون میتونیم اقدام کنیم.
ممنون میشم پاسخ بدین.

محدودین زمانی نداره و به محض اینکه عقد کردید میتونید اقدام کنید
همسرتان اگه آمریکا باشن بهتره
وکیل گرفتن کمی هزینه بر هستش ولی اگه میتونید از هزینه هاش بربیایید وکیل بگیرید خاطر جمع تر هستید
موفق باشی

من و همسرم ایران ازدواج کردیم و حالا منتظر کلیرنسیم.
سوال مهمی ذهن ما رو به خودش مشغول کرده.
آیا تو آمریکا هم باید ازدواج آمریکائی بکنیم ؟ چه محاسن و معایبی داره؟
لطفا کامل توضیح بدین. مرسی
دوست عزیز ازدواج شما رسمی است و دیگر نیازی به ازدواج مجدد ندارید

ممنون از پاسختون. لطفا توضیح بیشتری بدید که اگر ازدواج آمریکائی هم بکنیم چه مزایا و معایبی داره؟
دوست عزیز
تا اونجایی که من اطلاع دارم عقدنامه شما معتبره و و قتی شما با هم ازدواج کردین نمیتونید عقد امریکایی انجام بدین
مزایا و معایب ازدواج ها فک نمی کنم متفاوت باشه
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: فری خانم ، Nightsky007 ، alireza51
(2014-07-09 ساعت 13:11)shadoow نوشته:  
(2014-07-09 ساعت 12:00)فری خانم نوشته:  
(2014-07-09 ساعت 08:38)shadoow نوشته:  
(2014-07-09 ساعت 08:00)فری خانم نوشته:  
(2014-07-05 ساعت 08:43)shadoow نوشته:  محدودین زمانی نداره و به محض اینکه عقد کردید میتونید اقدام کنید
همسرتان اگه آمریکا باشن بهتره
وکیل گرفتن کمی هزینه بر هستش ولی اگه میتونید از هزینه هاش بربیایید وکیل بگیرید خاطر جمع تر هستید
موفق باشی

من و همسرم ایران ازدواج کردیم و حالا منتظر کلیرنسیم.
سوال مهمی ذهن ما رو به خودش مشغول کرده.
آیا تو آمریکا هم باید ازدواج آمریکائی بکنیم ؟ چه محاسن و معایبی داره؟
لطفا کامل توضیح بدین. مرسی
دوست عزیز ازدواج شما رسمی است و دیگر نیازی به ازدواج مجدد ندارید

ممنون از پاسختون. لطفا توضیح بیشتری بدید که اگر ازدواج آمریکائی هم بکنیم چه مزایا و معایبی داره؟
دوست عزیز
تا اونجایی که من اطلاع دارم عقدنامه شما معتبره و و قتی شما با هم ازدواج کردین نمیتونید عقد آمریکایی انجام بدین
مزایا و معایب ازدواج ها فک نمی کنم متفاوت باشه

بنابراین با همین ازدواج ایرانی از تمام حقوق قانونی ناشی از زندگی مشترک مثل حق طلاق و تقسیم اموال پس از ازدواج، ارث و ... بهره مند میشیم؟
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، Fahim3 ، Nightsky007 ، alireza51
سلام به همگی
خانم من که سیتیزن آمریکا هستش به تازگی برای من اقدام کرده . ما اولین نامه را در تاریخ 20 جون 2014 دریافت کردیم که گفتند مدارک شما در دست اقدام است . و ما هم منتظر بقیه ماجرا هستیم که ببینیم پرونده کی اپروو میشه. سوال من از دوستان اینکه که آیا اصل مدارک سند ازدواج و شناسنامه ها را Nvc از ما میخواد ؟؟؟ و آیا ما که ویزای ازدواج هستیم آیا میتونیم سفارت را خودمون انتخاب کنیم ؟؟؟ یا اینکه Nvc سفارت را برای ما انتخاب میکنه ؟؟؟
سپاسگذار میشم پاسخ بدید. در ضمن باز خبری به دستمون رسید حتما براتون مینویسم
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، alireza51
(2014-07-11 ساعت 23:08)siavash_vafa نوشته:  سلام به همگی
خانم من که سیتیزن آمریکا هستش به تازگی برای من اقدام کرده . ما اولین نامه را در تاریخ 20 جون 2014 دریافت کردیم که گفتند مدارک شما در دست اقدام است . و ما هم منتظر بقیه ماجرا هستیم که ببینیم پرونده کی اپروو میشه. سوال من از دوستان اینکه که آیا اصل مدارک سند ازدواج و شناسنامه ها را Nvc از ما میخواد ؟؟؟ و آیا ما که ویزای ازدواج هستیم آیا میتونیم سفارت را خودمون انتخاب کنیم ؟؟؟ یا اینکه Nvc سفارت را برای ما انتخاب میکنه ؟؟؟

سلام خوش امدید دوست گرامی nvc از شما هیچ مدرک اصلی رو نمیخواد ولی برای تعداد کمی اصل مدارکو میگیره nvc علتشم نا معلومه
nvc برای شما سفارت انتخاب میکنه ولی شما میتونید وقتی کیس نامبر گرفتید اونو تعغیر بدید
موفق باشید
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، siavash_vafa ، Nightsky007 ، a6l3i ، alireza51

جواب سوال اول خیر.
جواب سوال دوم بله. اما NVC وقتی برای شما سفارت انتخاب میکنه که شما از قبل هیچ سفارتی را انتخاب نکرده باشید یا اون سفارتی که انتخاب کرده باشید خیلی سرشون شلوغ باشه... (اینرو هم اضافه کنم که اینجا همه تجربیات خودشونو مینویسن و ممکنه کیس با کیس متفاوت باشه).
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، siavash_vafa ، Nightsky007 ، a6l3i ، alireza51
(2014-07-12 ساعت 11:03)hamed.us نوشته:  

جواب سوال اول خیر.
جواب سوال دوم بله. اما NVC وقتی برای شما سفارت انتخاب میکنه که شما از قبل هیچ سفارتی را انتخاب نکرده باشید یا اون سفارتی که انتخاب کرده باشید خیلی سرشون شلوغ باشه... (اینرو هم اضافه کنم که اینجا همه تجربیات خودشونو مینویسن و ممکنه کیس با کیس متفاوت باشه).
یعنی اصل مدارک رو نمی خواهد؟
پس من می تونم درخواست شناسنامه های جدید بدم
آخه تا الان دست نگهداشتم چون پروسه ی تعویض شناسنامه سه ماه زمان می بره
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shandiz ، Nightsky007 ، alireza51
(2014-07-12 ساعت 11:20)shadoow نوشته:  
(2014-07-12 ساعت 11:03)hamed.us نوشته:  

جواب سوال اول خیر.
یعنی اصل مدارک رو نمی خواهد؟
پس من می تونم درخواست شناسنامه های جدید بدم
آخه تا الان دست نگهداشتم چون پروسه ی تعویض شناسنامه سه ماه زمان می بره

من که برای ویزای نامزدی اقدام کردم. NVC از من فقط ترجمه شناسنامه و مدارکمو که به تایید دادگستری و امور خارجه رسونده بودمو گرفت. البته باید تاریخ ترجمه جدید باشه. و اینو هم اضافه کنم که روز مصاحبه با اینکه از من اصل مدارک هم خواسته شده بود. اما اصلا به مدارکم نگاه هم نکردن و همون ترجمه را قبول کردن.البته (سفارت با سفارت) فرق میکنه.
راستی برای چی میخوای شناسنامتو عوض کنی؟؟؟
به نظرم اگه خیلی واجب نیست این کارو انجام نده و بزار بعد از مصاحبه به هر حال این کار ریسکش بالا هستش و هر احتمالی وجود داره..Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، shandiz ، Nightsky007 ، alireza51
سپاسگذارم دوستان از پاسختون. آخه دیروز خانمم با وکیلم صحبت کرده و وکیل ما گفته که هر مدرکی که فرستادید اصلش را هم از شما میخوان. و حتی به ایشون گفته که من باید گواهی سو ء پیشینه هم بگیرم . من هم امروز رفتم واسه سو ء پیشینه. خلاصه من که حالا حالاهاااا اول راهم . اما در کل خانمم میگه اصل شناسنامه ها و سند ازدواج را باید بفرستی . در ضمن من حتی امروز کارتهای ملی و کارت معافیتم را دادم ترجمه کنن که بفرستم و از همه مدارک 2 سری گفتم بهم بدن در ضمن در دارالترجمه به من گفتن که واسه سفارت امریکا نیازی به مهر دادگستری ندارن . اما سفارت کانادا مهر دادگستری را میخواد . آخه اگه من الان مدارک را با تاریخ این روزهایی که در پیش دارم بفرستم آمریکا یعنی این تاریخ چند روزی که در پیش هستش. بعدا در سفارت به مشکل بر نمی خورم ؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: alireza51
(2014-07-12 ساعت 22:19)siavash_vafa نوشته:  سپاسگذارم دوستان از پاسختون. آخه دیروز خانمم با وکیلم صحبت کرده و وکیل ما گفته که هر مدرکی که فرستادید اصلش را هم از شما میخوان. و حتی به ایشون گفته که من باید گواهی سو ء پیشینه هم بگیرم . من هم امروز رفتم واسه سو ء پیشینه. خلاصه من که حالا حالاهاااا اول راهم . اما در کل خانمم میگه اصل شناسنامه ها و سند ازدواج را باید بفرستی . در ضمن من حتی امروز کارتهای ملی و کارت معافیتم را دادم ترجمه کنن که بفرستم و از همه مدارک 2 سری گفتم بهم بدن در ضمن در دارالترجمه به من گفتن که واسه سفارت آمریکا نیازی به مهر دادگستری ندارن . اما سفارت کانادا مهر دادگستری را میخواد . آخه اگه من الان مدارک را با تاریخ این روزهایی که در پیش دارم بفرستم آمریکا یعنی این تاریخ چند روزی که در پیش هستش. بعدا در سفارت به مشکل بر نمی خورم ؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید

بله وقتی شما مصاحبه میرید سفارت مدارک اصلو از شما میخواد من 2 ماه پیش از nvc مدارکم تکمیل شده و هیچ مدرک اصلیی از من نخواستن فقط کپی برابر اصل براشون فرستادم گواهی عدم پیشینه 3 سفارتی که ایرانیهارو مصاحبه میکنه نوشته که از ایران لازم نیست اگر شما در کشور دیگری بیشتر از 6 ماه سکونت داشتین باید سو پیشینه از اون کشور ببرید (6 یا 1 سال دقیقا نمیدونم) . اصل مدرکو نفرستید بره امریکا بعدا به مشکل میخورید هر موقعه اپروو شدید مدارکتونو کپی برابر اصل کنید و ترجمه کنید بفرستید برای نامزدتون از الان عجله نکنید(بازم تاکید میکنم تعداد خیلی کمی از دوستان اینجا بودن که اصلو خواستن کیس با کیس فرق میکنه )ولی تا از شما نخواستند این کارو نکنید
موفق باشید
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، sib 24 ، romance33 ، hamed.us ، Nightsky007 ، alireza51
شاندیز عزیز ! یعنی یک سال طول کشید تا شما کیس نامبر گرفتید؟ و هنوز هم مصاحبه نشدید؟ ازدواجی هستید یا نامزدی؟
F2A /ANK2015
ورمونت سرویس # کالیفرنیا سرویس
رسید نامبر :  31 مارچ 2014    
اپروو :   22 آپریل 2015
مصاحبه:  19 ژانویه 2016
دریافت ویزا:  8 مارچ 2016

یا حق
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، alireza51
(2014-07-13 ساعت 13:02)طناز12 نوشته:  شاندیز عزیز ! یعنی یک سال طول کشید تا شما کیس نامبر گرفتید؟ و هنوز هم مصاحبه نشدید؟ ازدواجی هستید یا نامزدی؟

بله از ارسال مدارکم تا کیس نامبر دقیقا 1 سال طول کشید ازدواجی با سیتزن هستم اخر اگوست مصاحبم هست (کارایی که ازطرف ما بود به سرعت انجام دادیم این زمان که طول کشید همش از طرف اونا بوده)
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، a6l3i ، alireza51
سلام دوستان
در مورد عدم سوئ پیشینه اگر بیش از 6 ماه در کشور دیگری اقامت داشته باسیم. اونها چطور میتونن بفهمن که ما اقامت داشتیم یا نه؟ این در صورتی هست که پاسپورت رو عوض کنیم و با پاس جدید اقدام کنینم.
آخه رفتن به کشور دوم و فقط برای گرفتن سوئ پیشینه سخت و هزینه بر هست. و حالا اگه چاره ایی نبود کی و در چه مرحله ایی از ما عدم سوئ پیشینه می خوان؟
اگه کسی تجربه ایی داره ممنون میشم راهنمایی کنین.
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed.us ، alireza51
(2014-07-13 ساعت 13:41)Haghighat نوشته:  سلام دوستان
در مورد عدم سوئ پیشینه اگر بیش از 6 ماه در کشور دیگری اقامت داشته باسیم. اونها چطور میتونن بفهمن که ما اقامت داشتیم یا نه؟ این در صورتی هست که پاسپورت رو عوض کنیم و با پاس جدید اقدام کنینم.
آخه رفتن به کشور دوم و فقط برای گرفتن سوئ پیشینه سخت و هزینه بر هست. و حالا اگه چاره ایی نبود کی و در چه مرحله ایی از ما عدم سوئ پیشینه می خوان؟

ریسکش بسیار بالا هست(با این همه لایه امنیتی که اونا دارن) اگر هر زمانی بفهمند این موضوعو شما رو یا اخراج میکنند یا ممنوع ورود
وقتی مدارکو به nvc میفرستید
پاسخ
تشکر کنندگان: Haghighat ، shadoow ، sib 24 ، romance33 ، Nightsky007 ، a6l3i ، alireza51
(2014-07-13 ساعت 13:41)Haghighat نوشته:  سلام دوستان

دوست عزیز برای گرفتن عدم سوء پیشینه که نباید بری کشور دوم. باید به سفارت خانه اون کشور در تهران مراجعه کنی و با توجه به مدارکی که نشان دهنده 6 ماه اقامت قانونی شما در آن کشور میباشد مثل ویزای دانشجویی و یا اقامت اون کشور تقاضای عدم سوء پیشینه کنی....
پاسخ
تشکر کنندگان: Haghighat ، shadoow ، shandiz ، sib 24 ، saeed_anes ، Fahim3 ، reasonable ، Nightsky007 ، a6l3i
سپاسگذارم شاندیز جان . امیدوارم که هر چه زودتر کارات روبه راه بشه. من اصل مدارکو تصمیم گرفتم که فعلا نفرستم و کپی اونها را با ترجمه میفرستم البته سند ازدواج را قبلا ترجمه کردیم و خانمم برده با خودش البته کپی اونو . حالا صبر میکنیم تا ببینیم کی اپروو میشم . و بعد ببینیم چی از ما میخوان که بفرستیم براشون
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، Nightsky007

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان