کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
بچه ها اگه از ایران دارید اقدام میکنید یادتون باشه به هیچ عنوان ادرس ایران برای فردی که براتون تقاضا میده ندید به مشکل میخورید اساسیمواظب باشید حتمن ادرس امریکا بدید
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، shadoow ، saeed_anes ، a6l3i ، romance33 ، sepideh jan
(2014-07-04 ساعت 19:27)mamar61 نوشته:  بچه ها به مدارک اسپانسر ایراد گرفتن ، ولی من نفهمیدم کجای کار غلط بوده ! راهنمایی می خوام لطفا .این هم عکس از چک لیست
http://8pic.ir/images/3tt0fjad591s2iri9657.jpg

سلام دوست عزیز
شما مشکلتون حل شد؟ چون صفخات رو که میخوندم ، پاسخی برای سوالتون ندیدم!

برداشت من اینه که ازتون خواسته:
1- کل فرم I-864EZ رو مجدد پر کنید.
2- در بخش 3 فرم (Part 3) که مربوط به اسپانسر هست ، همه موارد رو کامل کنید و اگر موردی برای شما صدق نمیکنه ، خالی نگذارید بلکه عبارت N/A رو وارد کنید تا بدونن شامل حال شما نمیشه
3- در مورد بخش 5 فرم (Part 5) هم که مربوط به درآمد و وضعیت استخدامیِ اسپانسرتون هست مشکلی هست که در صفحه دوم آمده که شما اون رو اتچ نکردین.

امیدوارم تا حالا مشکل برطرف شده باشه و فرم های جدید رو فرستاده باشین.

موفق باشید
CR1*ارسال مدارک 10mar2014 *رسیدن مدارک به17mar14 :USCIS *اپروو بعد7ماه: 2oct14 *ارجاع به 17oct14:NVC *تعیین کیس نامبر ابوظبی بعد2ماه :3Dec14 *تکمیل فرم 4dec14:DS261 *بازشدن وپرداخت 5dec14:AOS Fees *ارسال مدارک به 9Jan2015:NVC *بازشدن وپرداخت IV Fees بعد1ماه :10Jan15 *بازشدنDS260وتکمیل آن: 12Jan15 *رسیدن مدارک به 12jan15:NVC *نقص:13Feb *ارسال مجدد: 14mar * ایمیل مصاحبه : 17Apr*مصاحبه:17May*دریافت ویزا از سفارت: 21May2015
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، mamar61 ، sepideh jan
(2014-07-20 ساعت 16:12)a6l3i نوشته:  
(2014-07-04 ساعت 19:27)mamar61 نوشته:  بچه ها به مدارک اسپانسر ایراد گرفتن ، ولی من نفهمیدم کجای کار غلط بوده ! راهنمایی می خوام لطفا .این هم عکس از چک لیست
http://8pic.ir/images/3tt0fjad591s2iri9657.jpg

سلام دوست عزیز
شما مشکلتون حل شد؟ چون صفخات رو که میخوندم ، پاسخی برای سوالتون ندیدم!

برداشت من اینه که ازتون خواسته:
1- کل فرم I-864EZ رو مجدد پر کنید.
2- در بخش 3 فرم (Part 3) که مربوط به اسپانسر هست ، همه موارد رو کامل کنید و اگر موردی برای شما صدق نمیکنه ، خالی نگذارید بلکه عبارت N/A رو وارد کنید تا بدونن شامل حال شما نمیشه
3- در مورد بخش 5 فرم (Part 5) هم که مربوط به درآمد و وضعیت استخدامیِ اسپانسرتون هست مشکلی هست که در صفحه دوم آمده که شما اون رو اتچ نکردین.

امیدوارم تا حالا مشکل برطرف شده باشه و فرم های جدید رو فرستاده باشین.

موفق باشید
سلام خیلی ممنون که جواب دادین . من زیاد متوجه نشدم جریان چی بود ولی شوهرم دوباره فرستاد 15 روز پیش و منتظر نتیجه ایم هنوز. امیدوارم که ایراد نگیرن دوباره!
بازم ممنون و موفق باشید Smile
کیس cr1: ارسال مدارک 2013 may-اپروو 2 ژانویه 2014- دریافت کیس نامبر 25 فوریه، ابوظبی - پرداخت 88$ 2آوریل و 230$ 5آوریل -چک لیست اول 2 جولای- چک لیست دوم 1 آگوست- ایمیل تکمیل مدارک و نوبت مصاحبه 11 سپتامبر- 20 اکتبر مصاحبه (و AP) - کلیر 23 نوامبر Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، shadoow ، romance33 ، sepideh jan ، a6l3i
(2014-07-18 ساعت 12:31)romance33 نوشته:  سلام به همه بابت غیبت متأسفم.کاری داشتین من هستم.

شقایق جون اومدنت خیلی خوبه عزیزمSmileراستی از ما مدارک خواستن و تهیه کردیمو چون مسافری نداشتیم متاسفانه ،با پست tnt فرستادم که از خدای مهربون میخوام برسه.دوستان بهم بگین اگر مدرکی که فرستادیم بینقص باشه دوباره درباره چیزهای دیگه اعلام نقص نمیکنن؟یعنی هر چی بخوان یکبار اعلام میکنن؟تو رو خدا بهم بگین که دارم دیوونه میشم.پسرم سپتامبرباید بره پیش دبستانی و ما هنوز اینجاییم و پدرش اونجا.پلیییییز،عمو سعید کجایی،چقدر بد شد از مهاجر سرا رفتی!!شقایق جونم کمک ...Sad
کیسIr1:
ارسال مدارک اواخر دسامبر  2013
دریافت کانفرمیشن نامبر ژانویه2014
اعلام نقص مدرک 30جون  , 30 جولای ارسال مدارک بهins
approve  اول آگست 2014
دریافت کیس نامبر25سپتامبر،سفارت تعیین شده ایروان
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک
تحویل مدارک خواسته شده در 27 ایپریل،دوباره نقص مدرک
دریافت ویزا 15 می 2015SmileCool
 ورود به آمریکا:اول جولای ۲۰۱۵

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، shandiz ، romance33
(2014-07-13 ساعت 07:13)shandiz نوشته:  
(2014-07-12 ساعت 22:19)siavash_vafa نوشته:  سپاسگذارم دوستان از پاسختون. آخه دیروز خانمم با وکیلم صحبت کرده و وکیل ما گفته که هر مدرکی که فرستادید اصلش را هم از شما میخوان. و حتی به ایشون گفته که من باید گواهی سو ء پیشینه هم بگیرم . من هم امروز رفتم واسه سو ء پیشینه. خلاصه من که حالا حالاهاااا اول راهم . اما در کل خانمم میگه اصل شناسنامه ها و سند ازدواج را باید بفرستی . در ضمن من حتی امروز کارتهای ملی و کارت معافیتم را دادم ترجمه کنن که بفرستم و از همه مدارک 2 سری گفتم بهم بدن در ضمن در دارالترجمه به من گفتن که واسه سفارت آمریکا نیازی به مهر دادگستری ندارن . اما سفارت کانادا مهر دادگستری را میخواد . آخه اگه من الان مدارک را با تاریخ این روزهایی که در پیش دارم بفرستم آمریکا یعنی این تاریخ چند روزی که در پیش هستش. بعدا در سفارت به مشکل بر نمی خورم ؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید

بله وقتی شما مصاحبه میرید سفارت مدارک اصلو از شما میخواد من 2 ماه پیش از nvc مدارکم تکمیل شده و هیچ مدرک اصلیی از من نخواستن فقط کپی برابر اصل براشون فرستادم گواهی عدم پیشینه 3 سفارتی که ایرانیهارو مصاحبه میکنه نوشته که از ایران لازم نیست اگر شما در کشور دیگری بیشتر از 6 ماه سکونت داشتین باید سو پیشینه از اون کشور ببرید (6 یا 1 سال دقیقا نمیدونم) . اصل مدرکو نفرستید بره آمریکا بعدا به مشکل میخورید هر موقعه اپروو شدید مدارکتونو کپی برابر اصل کنید و ترجمه کنید بفرستید برای نامزدتون از الان عجله نکنید(بازم تاکید میکنم تعداد خیلی کمی از دوستان اینجا بودن که اصلو خواستن کیس با کیس فرق میکنه )ولی تا از شما نخواستند این کارو نکنید
موفق باشید

سلام دوستان.يه سوال داشتم. همسرم عقدنامه رو با خودش برده us،شما نوشتيد كه اصل مداركو روز مصاحبه ميخوان.به اين ترتيب من بايد بگم برام بفرسته تا قبل از مصاحبه؟ ممنون كه راهنمايي هاي خيلي خوبي ميكنيدShy
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh jan
[/quote]

بله وقتی شما مصاحبه میرید سفارت مدارک اصلو از شما میخواد من 2 ماه پیش از nvc مدارکم تکمیل شده و هیچ مدرک اصلیی از من نخواستن فقط کپی برابر اصل براشون فرستادم گواهی عدم پیشینه 3 سفارتی که ایرانیهارو مصاحبه میکنه نوشته که از ایران لازم نیست اگر شما در کشور دیگری بیشتر از 6 ماه سکونت داشتین باید سو پیشینه از اون کشور ببرید (6 یا 1 سال دقیقا نمیدونم) . اصل مدرکو نفرستید بره آمریکا بعدا به مشکل میخورید هر موقعه اپروو شدید مدارکتونو کپی برابر اصل کنید و ترجمه کنید بفرستید برای نامزدتون از الان عجله نکنید(بازم تاکید میکنم تعداد خیلی کمی از دوستان اینجا بودن که اصلو خواستن کیس با کیس فرق میکنه )ولی تا از شما نخواستند این کارو نکنید
موفق باشید
[/quote]

سلام دوستان.يه سوال داشتم. همسرم عقدنامه رو با خودش برده us،شما نوشتيد كه اصل مداركو روز مصاحبه ميخوان.به اين ترتيب من بايد بگم برام بفرسته تا قبل از مصاحبه؟ ممنون كه راهنمايي هاي خيلي خوبي ميكنيدShy
[/quote]

بله شما باید اصل مدارکو ببرید سفارت
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، Fahim3 ، a6l3i ، romance33
(2014-07-22 ساعت 08:45)negin26 نوشته:  
(2014-07-12 ساعت 22:19)siavash_vafa نوشته:  سپاسگذارم دوستان از پاسختون. آخه دیروز خانمم با وکیلم صحبت کرده و وکیل ما گفته که هر مدرکی که فرستادید اصلش را هم از شما میخوان. و حتی به ایشون گفته که من باید گواهی سو ء پیشینه هم بگیرم . من هم امروز رفتم واسه سو ء پیشینه. خلاصه من که حالا حالاهاااا اول راهم . اما در کل خانمم میگه اصل شناسنامه ها و سند ازدواج را باید بفرستی . در ضمن من حتی امروز کارتهای ملی و کارت معافیتم را دادم ترجمه کنن که بفرستم و از همه مدارک 2 سری گفتم بهم بدن در ضمن در دارالترجمه به من گفتن که واسه سفارت آمریکا نیازی به مهر دادگستری ندارن . اما سفارت کانادا مهر دادگستری را میخواد . آخه اگه من الان مدارک را با تاریخ این روزهایی که در پیش دارم بفرستم آمریکا یعنی این تاریخ چند روزی که در پیش هستش. بعدا در سفارت به مشکل بر نمی خورم ؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید

موفق باشید

این دقیقا مشکلی بود که برای من پیش اومد خود nvcگفت باید اصل شناسنامه و عقد نامه رو بفرستیم برای اونها و ما این کارو کردیم اما موقع انتقال پروندم به ارمنستان همه چیزو فرستادن جز این اصل مدارکم 2هفته دیگه مصاحبه دارم اصل مدارکم nvc هست برای شوهرم نمی فرستن تا پست کنه ایران برای من میگن خودمون میقرستیم الان 3 هفته هست اما مدارک هنوز اونجاستSad
نوع ویزا:CR1
اولین اقدام:february2013
تکمیل مدارک:22jun2014
دریافت نامه دوم وتاریخ مصاحبه:29jun2014
انتقال سفارت از ابوظبی به ایروان
تاریخ مصاحبه 5 اگوست
دریافت ویزا 7 اگوست
ورود به امریکا 29 اگوست 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz
[/quote]

این دقیقا مشکلی بود که برای من پیش اومد خود nvcگفت باید اصل شناسنامه و عقد نامه رو بفرستیم برای اونها و ما این کارو کردیم اما موقع انتقال پروندم به ارمنستان همه چیزو فرستادن جز این اصل مدارکم 2هفته دیگه مصاحبه دارم اصل مدارکم nvc هست برای شوهرم نمی فرستن تا پست کنه ایران برای من میگن خودمون میقرستیم الان 3 هفته هست اما مدارک هنوز اونجاستSad
[/quote]

دوست عزیز شما کپی برابر اصل و ترجمه مدارکتونو که به کپیش پانچ شده بود رو فرستادید؟ ولی با این حال به شما گفتن اصلو میخان؟
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
(2014-07-22 ساعت 02:09)sepideh jan نوشته:  
(2014-07-18 ساعت 12:31)romance33 نوشته:  سلام به همه بابت غیبت متأسفم.کاری داشتین من هستم.

شقایق جون اومدنت خیلی خوبه عزیزمSmileراستی از ما مدارک خواستن و تهیه کردیمو چون مسافری نداشتیم متاسفانه ،با پست tnt فرستادم که از خدای مهربون میخوام برسه.دوستان بهم بگین اگر مدرکی که فرستادیم بینقص باشه دوباره درباره چیزهای دیگه اعلام نقص نمیکنن؟یعنی هر چی بخوان یکبار اعلام میکنن؟تو رو خدا بهم بگین که دارم دیوونه میشم.پسرم سپتامبرباید بره پیش دبستانی و ما هنوز اینجاییم و پدرش اونجا.پلیییییز،عمو سعید کجایی،چقدر بد شد از مهاجر سرا رفتی!!شقایق جونم کمک ...Sad

دوست عزیز نگران نباشید tnt پنج تا 7 روز کاری بسته شما رو میرسونه. برای من که اینطور بود .ببینید مدارکی که شما به nvc میفرستید شامل 2 بخش هست Affidavit of Support و ویزا هر کدومه اینا تو بخش جداگانه برسی میشه و هر ایرادی داشته باشه حتی خیلی کوچک که میتونه 1 تیک باشه (برای خود من اتفاق افتاد) به شما نقص مدارک میخوره .شما با nvc تماس بگیرید ببینید کدوم قسمتو COMPLETED شدید . هر قسمتی که تکمیل بشه مدارکتون یا به شما بگن که COMPLETED شدید امکان نداره که دوباره از شما مدارک بخوان (در مواردی هم بوده که وقتی کسری مدارک شما دارید به شما میگن روز مصاحبه با خودتون به سفارت ببرید )
موفق باشید (این موارد تا جایی که من میدونم اگه اشتباه هست دوستان تکمیل کنند)
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، sepideh jan
سلام دوستان
من خیلی از صفحات رو خوندم اما بیشتر گیج شدم ،من ازبرندگان 2013هستم که 1 سال green card دارم و به تازگی ازدواج کر دم و میخام برای همسرم تقاضای green card بدم اما نمیدونم به جز فرم 130 نمیدونم چه فرم دیگه ای رو باید پر کنم و به کجا باید بفرستم.
در ضمن من الان آمریکا هستم و برای پاس سفید اقدام کردم و 10 روز دیگه وقت انگشت نگاری دارم و باید برگردم ایران ،نمیدونم چه کار کنم.
تو رو خدا یکی راهنمایی کنه ،چه کار باید کنم ؟ Sad
موفق باشید و شاد Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-07-22 ساعت 12:38)adrina97 نوشته:  سلام دوستان
من خیلی از صفحات رو خوندم اما بیشتر گیج شدم ،من ازبرندگان 2013هستم که 1 سال green card دارم و به تازگی ازدواج کر دم و میخام برای همسرم تقاضای green card بدم اما نمیدونم به جز فرم 130 نمیدونم چه فرم دیگه ای رو باید پر کنم و به کجا باید بفرستم.
در ضمن من الان آمریکا هستم و برای پاس سفید اقدام کردم و 10 روز دیگه وقت انگشت نگاری دارم و باید برگردم ایران ،نمیدونم چه کار کنم.

دوست عزیز بهترین منبع سایت uscis هست اینم ادرسش http://www.uscis.gov/i-130 اول بهتر مدارکتونو تکمیل کنید و پست کنید و پولو پرداخت کنید بعد برگردید چون از اونجا کاراتونو انجام بدید راحتتره (اگر تو پر کردن فرم مشکل دارید و میخواین دقیق پر بشه بعضی اداراتی که کار تکسو انجام میدن با 100 150$ این کارو انجام میدن
پیروز باشید
پاسخ
(2014-07-22 ساعت 12:13)shandiz نوشته:  سلام دوستان.يه سوال داشتم. همسرم عقدنامه رو با خودش برده us،شما نوشتيد كه اصل مداركو روز مصاحبه ميخوان.به اين ترتيب من بايد بگم برام بفرسته تا قبل از مصاحبه؟ ممنون كه راهنمايي هاي خيلي خوبي ميكنيدShy

[/quote]

دوست عزیز شما کپی برابر اصل و ترجمه مدارکتونو که به کپیش پانچ شده بود رو فرستادید؟ ولی با این حال به شما گفتن اصلو میخان؟
[/quote]
بله متاسفانه و الان هم درست پاسخ گو نیستن .تا زمانی که خودشون نخواستن اصل مدرکو به هیچ عنوان نفرستید اونجا
نوع ویزا:CR1
اولین اقدام:february2013
تکمیل مدارک:22jun2014
دریافت نامه دوم وتاریخ مصاحبه:29jun2014
انتقال سفارت از ابوظبی به ایروان
تاریخ مصاحبه 5 اگوست
دریافت ویزا 7 اگوست
ورود به امریکا 29 اگوست 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، shadoow ، sepideh jan
(2014-07-22 ساعت 08:45)negin26 نوشته:  

موفق باشید

تا جاییکه من میدونم و پرسیدم مدرک ترجمه شده و تایید شده توسط دفتر ترجمه که کپی های فارسیش هم بهش پانچ رسمی توسط دفتر ترجمه شده و به تایید وزارت امور خارجه و دادگستری رسیده کافیه،البته خیلیها میگن که وزارت امور خارج و تمبر دادگستریو نمیخواد که به نظر من بهتره باشه و کار از محکم کاری عیب نمیکنه البته اصل فارسی مدارک باهامون باشه معلومه که بهتره!به هر حال همسرتون باید اونو بهتون بده چون به هر حال شما باید اون بدین ترجمه و چه بهتر که در روز مصاحبه به همراه آدم باشه!
کیسIr1:
ارسال مدارک اواخر دسامبر  2013
دریافت کانفرمیشن نامبر ژانویه2014
اعلام نقص مدرک 30جون  , 30 جولای ارسال مدارک بهins
approve  اول آگست 2014
دریافت کیس نامبر25سپتامبر،سفارت تعیین شده ایروان
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک
تحویل مدارک خواسته شده در 27 ایپریل،دوباره نقص مدرک
دریافت ویزا 15 می 2015SmileCool
 ورود به آمریکا:اول جولای ۲۰۱۵

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
پاسخ
تشکر کنندگان: free pigeon ، romance33 ، shandiz
(2014-07-22 ساعت 02:09)sepideh jan نوشته:  

سپیده جان توی پیام خصوصی جوابتون رو دادم عزیزم.با tnt هم تقریبا 3 تا 5 روزه میرسه نگران چیزی نباش.موفق باشی.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، lighter ، sepideh jan
(2014-07-22 ساعت 12:46)shandiz نوشته:  
(2014-07-22 ساعت 12:38)adrina97 نوشته:  سلام دوستان

دوست عزیز بهترین منبع سایت uscis هست اینم ادرسش http://www.uscis.gov/i-130 اول بهتر مدارکتونو تکمیل کنید و پست کنید و پولو پرداخت کنید بعد برگردید چون از اونجا کاراتونو انجام بدید راحتتره (اگر تو پر کردن فرم مشکل دارید و میخواین دقیق پر بشه بعضی اداراتی که کار تکسو انجام میدن با 100 150$ این کارو انجام میدن
پیروز باشید

ممنون ازراهنماییتون دوست عزیز اما تو سایت uscis که رفتم فقط در مورد فرم i 130 حرف زده اما من بعضی از تاپیکا رو که خوندم بعضی از دوستان درمورد یه سری فرمای دیگه صحبت میکردند که من سر درنیاوردم .
بازم ممنون
اما اگه هر کسی تونست بیشترراهنمایی کنه ممنون میشم
موفق باشید و شاد Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان