کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
(2014-08-02 ساعت 17:46)shandiz نوشته:  
(2014-08-02 ساعت 15:38)Mawani نوشته:  سلام دوستان كسي ميدونه معمولا جقدر طول ميكشه كه از uscis كيس به nvc منتقل ميشه؟ ما الان ٧ ماه و نيم هست كه هنوز در وضعيت initial review هستيم و هنوز هيج خبري نشده، در حاليكه در سايتشون متوسط طول بروسه را ٥ ماه قيد كردند، و اخرين تاريخي كه وبسايتشون ابديت كرده مربوط به كيسهاي ١٧ دسامبر بوده، در حاليكه ما ٢٠ دسامبر مداركمون ابروو شده

دوست عزیز وقتی شما میگید که تو سایت uscis شما رو Initial Review نشون میده یعنی هنوز اپروو نشدید وقتی شما اپروو میشید تو سایت uscis میشه Post Decision Activity یعنی پرونده شما ارسال شده . اگه نامه ای امده برای شما که اپروو شدید تماس بگیرید با uscis و علت رو جویا بشید

بچه ها كسي از سرويس سنتر vermont به تازگي اپروووووو شده ؟؟؟
من از 5نوامبر 2013 منتظر اپروووووم .
اي خدااااا پس كي اپروووو مي شم
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007
بچه ها من چک لیست خورده بودم به خاطر مدارک اسپانسر و دوباره فرستادیم .به حساب ما باید 7 جولای مدارک رسیده باشه و من خوشحال منتظر ایمیل تکمیل مدارک بودم که امروز ایمیل اومد مدارک 23 جولای رسیده و 60 روز طول می کشه بررسی بشه!!! 60 روز!!!! آخه چرا اینقدر زیاد؟ همیشه می گفت 30 روز! کسی تجربه ای داره؟
کیس cr1: ارسال مدارک 2013 may-اپروو 2 ژانویه 2014- دریافت کیس نامبر 25 فوریه، ابوظبی - پرداخت 88$ 2آوریل و 230$ 5آوریل -چک لیست اول 2 جولای- چک لیست دوم 1 آگوست- ایمیل تکمیل مدارک و نوبت مصاحبه 11 سپتامبر- 20 اکتبر مصاحبه (و AP) - کلیر 23 نوامبر Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، shandiz
(2014-08-02 ساعت 23:28)mamar61 نوشته:  بچه ها من چک لیست خورده بودم به خاطر مدارک اسپانسر و دوباره فرستادیم .به حساب ما باید 7 جولای مدارک رسیده باشه و من خوشحال منتظر ایمیل تکمیل مدارک بودم که امروز ایمیل اومد مدارک 23 جولای رسیده و 60 روز طول می کشه بررسی بشه!!! 60 روز!!!! آخه چرا اینقدر زیاد؟ همیشه می گفت 30 روز! کسی تجربه ای داره؟

به خاطر یه روز!!!چقدر بدشانسیه خدایی اگه یه روز زودتر اقدام کرده بودید شاید الان امریکا بودید خدا به بقیه رحم کنهSad که ماها از شما عقبترند
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، mamar61
(2014-08-02 ساعت 15:38)Mawani نوشته:  سلام دوستان كسي ميدونه معمولا جقدر طول ميكشه كه از uscis كيس به nvc منتقل ميشه؟ ما الان ٧ ماه و نيم هست كه هنوز در وضعيت initial review هستيم و هنوز هيج خبري نشده، در حاليكه در سايتشون متوسط طول بروسه را ٥ ماه قيد كردند، و اخرين تاريخي كه وبسايتشون ابديت كرده مربوط به كيسهاي ١٧ دسامبر بوده، در حاليكه ما ٢٠ دسامبر مداركمون ابروو شده
سلام اگر امضاتون را بگذاریدخیلی خوب میشه دوست عزیزو مسلمه که دوستان بهتر میتونن راهنماییتون کنن،چوا الان حتی ویزای شما مشخص نیست،ممنونSmile
کیسIr1:
ارسال مدارک اواخر دسامبر  2013
دریافت کانفرمیشن نامبر ژانویه2014
اعلام نقص مدرک 30جون  , 30 جولای ارسال مدارک بهins
approve  اول آگست 2014
دریافت کیس نامبر25سپتامبر،سفارت تعیین شده ایروان
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک
تحویل مدارک خواسته شده در 27 ایپریل،دوباره نقص مدرک
دریافت ویزا 15 می 2015SmileCool
 ورود به آمریکا:اول جولای ۲۰۱۵

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz
(2014-08-02 ساعت 23:28)mamar61 نوشته:  بچه ها من چک لیست خورده بودم به خاطر مدارک اسپانسر و دوباره فرستادیم .به حساب ما باید 7 جولای مدارک رسیده باشه و من خوشحال منتظر ایمیل تکمیل مدارک بودم که امروز ایمیل اومد مدارک 23 جولای رسیده و 60 روز طول می کشه بررسی بشه!!! 60 روز!!!! آخه چرا اینقدر زیاد؟ همیشه می گفت 30 روز! کسی تجربه ای داره؟

متاسفم امیدوارم زودتر تکمیل پرونده بشید و برید برای وقت گرفتن
اگه از زمانه پستی حساب کردید اشتباه بوده چرا که یه سیستمی داره nvc که نامه هایی که میره بسته به روزه ورود و شلوغی زمانی زو طی میکنند تا به بخش مورد نظر برسه و بعد از اون هم باید دوباره تو بخش مورد نظر زمان رو بر حسب پروندهایی که از شما جلو تر هست طی کنه .متاسفانه
تاکید من اینه که فرم اسپانسر و 260 رو به دقت پر کنید که این اتفاق برامون نیوفته (برای منم همین مشکل پیش امد و 30 روز عقب افتاد که خدا رو شکر به صلاحم بود )
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: Fahim3 ، mamar61 ، a6l3i
بچه ها چرا هيچ كيس نامبرى اعلام نميشه؟ الان ١ ماه شده كه كسى كليير نشده.
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya
(2014-08-03 ساعت 02:16)geologist نوشته:  بچه ها چرا هيچ كيس نامبرى اعلام نميشه؟ الان ١ ماه شده كه كسى كليير نشده.

وقتی دیتا بیسشون مشکل پیدا کرده خوب بدیهی است که کیسی رو اعلام نکنن!!
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed.us ، shandiz ، a6l3i
(2014-08-03 ساعت 00:59)shandiz نوشته:  

اگه از زمانه پستی حساب کردید اشتباه بوده چرا که یه سیستمی داره nvc که نامه هایی که میره بسته به روزه ورود و شلوغی زمانی زو طی میکنند تا به بخش مورد نظر برسه و بعد از اون هم باید دوباره تو بخش مورد نظر زمان رو بر حسب پروندهایی که از شما جلو تر هست طی کنه .متاسفانه
تاکید من اینه که فرم اسپانسر و 260 رو به دقت پر کنید که این اتفاق برامون نیوفته (برای منم همین مشکل پیش امد و 30 روز عقب افتاد که خدا رو شکر به صلاحم بود )
بله درست می گی ولی من تا حالا بیشتر از30 روز عقب افتاده یه 60 روز دیگه هم اضافه شد! می خوام ببینم امیدی هست این 60 روز کمتر بشه؟!
کیس cr1: ارسال مدارک 2013 may-اپروو 2 ژانویه 2014- دریافت کیس نامبر 25 فوریه، ابوظبی - پرداخت 88$ 2آوریل و 230$ 5آوریل -چک لیست اول 2 جولای- چک لیست دوم 1 آگوست- ایمیل تکمیل مدارک و نوبت مصاحبه 11 سپتامبر- 20 اکتبر مصاحبه (و AP) - کلیر 23 نوامبر Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: amirarsalan20 ، shandiz
بچه ها كسي از سرويس سنتر vermont به تازگي اپروووووو شده ؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz
[/quote]
بله درست می گی ولی من تا حالا بیشتر از30 روز عقب افتاده یه 60 روز دیگه هم اضافه شد! می خوام ببینم امیدی هست این 60 روز کمتر بشه؟!
[/quote]
بله امیدوار باشید پروندهایی که جلوی شما هست کمتر باشه و میزان کارشم کمتر باشه به امید خدا همون 30 روز تکمیله پرونده بشید
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: mamar61 ، Nightsky007 ، a6l3i ، sepideh jan
(2014-08-03 ساعت 15:27)ATYY نوشته:  بچه ها كسي از سرويس سنتر vermont به تازگي اپروووووو شده ؟؟؟

سلام دوست عزیز نوع پرونده شما اگه ازدواجی هست میتونید تماس بگیرید با uscis وعلت رو جویا بشید پرونده خود من هم ورمونت بود ولی بعد از 7 ماه خودشون فرستادن نبراسکا و 3 ماه هم اونجا بود تا اپروو بشه .(امیدوارم زودتر اپروو بشید)
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، a6l3i ، sepideh jan ، ATYY
(2014-08-03 ساعت 18:59)shandiz نوشته:  
(2014-08-03 ساعت 15:27)ATYY نوشته:  بچه ها كسي از سرويس سنتر vermont به تازگي اپروووووو شده ؟؟؟

سلام دوست عزیز نوع پرونده شما اگه ازدواجی هست میتونید تماس بگیرید با uscis وعلت رو جویا بشید پرونده خود من هم ورمونت بود ولی بعد از 7 ماه خودشون فرستادن نبراسکا و 3 ماه هم اونجا بود تا اپروو بشه .(امیدوارم زودتر اپروو بشید)

پرونده اشتباه فرستاده بوديد
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، ATYY
(2014-08-03 ساعت 21:59)jahanshahi نوشته:  
(2014-08-03 ساعت 18:59)shandiz نوشته:  

پرونده اشتباه فرستاده بوديد

نه خودشون به علت شلوغی تغییر دادن
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
س لام دوستان من امروز ارمنستان مصاحبه داشتم.گفتن فرمw2کم دارم با عکس جدید بندازم تو صندوق .نمیدونم پاسپورت هم بندازم یا نه?میشه راهنمایی کنید صبح زود دارم میرم سفارت.ممنون
نوع ویزا:CR1
اولین اقدام:february2013
تکمیل مدارک:22jun2014
دریافت نامه دوم وتاریخ مصاحبه:29jun2014
انتقال سفارت از ابوظبی به ایروان
تاریخ مصاحبه 5 اگوست
دریافت ویزا 7 اگوست
ورود به امریکا 29 اگوست 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، shadoow ، shaya
(2014-08-06 ساعت 00:48)behi.v نوشته:  س لام دوستان من امروز ارمنستان مصاحبه داشتم.گفتن فرمw2کم دارم با عکس جدید بندازم تو صندوق .نمیدونم پاسپورت هم بندازم یا نه?میشه راهنمایی کنید صبح زود دارم میرم سفارت.ممنون

دوست عزیز من نمیدونم فرم دبلیو تو چی هست؟ای کاش میدونستم و برای پاسپورت بهتون جواب میدادم.امیدوارم دوستانی که در این زمینه تجربه دارن زودتر پیداشون بشه،براتون آرزوی گرفتن ویزا و موفقیت را دارمRolleyes
کیسIr1:
ارسال مدارک اواخر دسامبر  2013
دریافت کانفرمیشن نامبر ژانویه2014
اعلام نقص مدرک 30جون  , 30 جولای ارسال مدارک بهins
approve  اول آگست 2014
دریافت کیس نامبر25سپتامبر،سفارت تعیین شده ایروان
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک
تحویل مدارک خواسته شده در 27 ایپریل،دوباره نقص مدرک
دریافت ویزا 15 می 2015SmileCool
 ورود به آمریکا:اول جولای ۲۰۱۵

آنرا که تویی چاره