کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
سلام به همه بچه های مهاجرسرا. بهی جان من هم بهت تبریک میگم. امیدوارم روزهای خوب و خوشی را در پیش داشته باشی. دوستان من چند سوال داشتم اول اینکه چطور میتونم وکیلم را از روی پروندم حذف کنم ؟ آیا باید با ایمیگریشن تماس بگیرم این موضوع را بگم که وکیلم را نمی خوام؟ سوال بعدی من اینکه که وکیل من کپی اول صفحه شناسنامه من را روی پرونده گذاشته و اینکه تمام صفحات روی پرونده نیست. و خانمم همه مدارکی را که از قبیل ترجمه کارت ملی و شناسنامه ها هستش را پیش وکیل برده و گفته که بذاره روی پرونده وکیل گفته که الان نیازی نیست و بذارید وقتی اپروو شدید از شما میخوان و گفته که مدارک شما باید اینجا ترجمه بشه و ترجمه از ایران قبول نیست و مدارک شما را باید اینجا ترجمه کنیم که منو حسابی به تعجب انداخت فکر میکنم این وکیل همش میخواد پول بگیره حتی واسه یه تغییر آدرس پستی 70 دولار از خانمم پول گرفت که به ایمیگریشن بگه اگر من بذارم وقتی اپروو شدم مدارک را بفرستم آیا در پروندم تاخیر ایجاد میشه ؟ خلاصه حسابی گیج شدم . ممنون میشم راهنمایی کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، behi.v ، shadoow ، sepideh jan
(2014-08-08 ساعت 12:41)siavash_vafa نوشته:  سلام به همه بچه های مهاجرسرا. بهی جان من هم بهت تبریک میگم. امیدوارم روزهای خوب و خوشی را در پیش داشته باشی. دوستان من چند سوال داشتم اول اینکه چطور میتونم وکیلم را از روی پروندم حذف کنم ؟ آیا باید با ایمیگریشن تماس بگیرم این موضوع را بگم که وکیلم را نمی خوام؟ سوال بعدی من اینکه که وکیل من کپی اول صفحه شناسنامه من را روی پرونده گذاشته و اینکه تمام صفحات روی پرونده نیست. و خانمم همه مدارکی را که از قبیل ترجمه کارت ملی و شناسنامه ها هستش را پیش وکیل برده و گفته که بذاره روی پرونده وکیل گفته که الان نیازی نیست و بذارید وقتی اپروو شدید از شما میخوان و گفته که مدارک شما باید اینجا ترجمه بشه و ترجمه از ایران قبول نیست و مدارک شما را باید اینجا ترجمه کنیم که منو حسابی به تعجب انداخت فکر میکنم این وکیل همش میخواد پول بگیره حتی واسه یه تغییر آدرس پستی 70 دولار از خانمم پول گرفت که به ایمیگریشن بگه اگر من بذارم وقتی اپروو شدم مدارک را بفرستم آیا در پروندم تاخیر ایجاد میشه ؟ خلاصه حسابی گیج شدم . ممنون میشم راهنمایی کنید
هرناقصي كه توپروندتون داشته باشيد دركل يه مقداري تأخير توروند پروسه كارشمابوجودمياره اونم كجااداره مهاجرت!!!نميدوني كه چه جايي مدرك ميفرستي كامل بعدش دوباره پيغام ميزنن فلان چيزنفرستاديد!!تعجب ميكنم اين وكيلوتون چرامدارك ازاول كامل نفرستاده كه مشكلي بوجودنياد!

(2014-08-08 ساعت 12:41)siavash_vafa نوشته:  سلام به همه بچه های مهاجرسرا. بهی جان من هم بهت تبریک میگم. امیدوارم روزهای خوب و خوشی را در پیش داشته باشی. دوستان من چند سوال داشتم اول اینکه چطور میتونم وکیلم را از روی پروندم حذف کنم ؟ آیا باید با ایمیگریشن تماس بگیرم این موضوع را بگم که وکیلم را نمی خوام؟ سوال بعدی من اینکه که وکیل من کپی اول صفحه شناسنامه من را روی پرونده گذاشته و اینکه تمام صفحات روی پرونده نیست. و خانمم همه مدارکی را که از قبیل ترجمه کارت ملی و شناسنامه ها هستش را پیش وکیل برده و گفته که بذاره روی پرونده وکیل گفته که الان نیازی نیست و بذارید وقتی اپروو شدید از شما میخوان و گفته که مدارک شما باید اینجا ترجمه بشه و ترجمه از ایران قبول نیست و مدارک شما را باید اینجا ترجمه کنیم که منو حسابی به تعجب انداخت فکر میکنم این وکیل همش میخواد پول بگیره حتی واسه یه تغییر آدرس پستی 70 دولار از خانمم پول گرفت که به ایمیگریشن بگه اگر من بذارم وقتی اپروو شدم مدارک را بفرستم آیا در پروندم تاخیر ایجاد میشه ؟ خلاصه حسابی گیج شدم . ممنون میشم راهنمایی کنید
هرناقصي كه توپروندتون داشته باشيد دركل يه مقداري تأخير توروند پروسه كارشمابوجودمياره اونم كجااداره مهاجرت!!!نميدوني كه چه جايي مدرك ميفرستي كامل بعدش دوباره پيغام ميزنن فلان چيزنفرستاديد!!تعجب ميكنم اين وكيلوتون چرامدارك ازاول كامل نفرستاده كه مشكلي بوجودنياد!

F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، vania77 ، siavash_vafa

دوست عزیز سلام واقعا متاسفم این چیزایی که گفتید تعجب اوره یا وکیل شما تو کارش ناوارده یا قصد داره حسابی شمارو نقره داغ کنه (ببخشید اینو گفتم) بهترین کار اینه با شماره ای که تو نامه رسید نامبر توش هست تماس بگیرید و توضیح بدید و بگید میخوام وکیل نداشته باشم حتی اگه گفت فرمی باید پر بشه این کارو انجام بدید .من نمیدونم چند ماهه که شما مدارکو فرستادین . ولی با اینکار شاید زمان اپرووتو به مدت 30 تا 60 روز عقب بیوفته ولی از دست این وکیل خلاص میشید شما حالا حالاها با ایشون کار دارید و اگه بخواد اینطور عمل کنه چهقدر از شما میخواد پول بگیره خدا میدونه (اگه میشه مقدار پولی که از شما گرفته تا الانو بگید )و امیدوارم به زودی کارتون درست بشه
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: vania77 ، shaya ، siavash_vafa ، shadoow ، a6l3i
دوست عزيز در مورد نقص مدارك با دوستان ديگه هم عقيده هستم كه بايد همه ي مدارك را از اول كامل ميفرستادين ولي در خصوص ترجمه ي مدارك ،همسر من هم همه ي مدارك من رو در همون امريكا ترجمه كرد و فرستاد و در مرحله اپرو شدن هيچ مشكلي پيش نيامد حتي اصل مدارك من در ايران پيش خودم بود و من فقط كپي مدارك رو براش فرستادم ولي سري دوم كه بايد براي nvc بفرستيم رو نميدونم چون خودم هنوز بعد دريافت كيس نامبر كاري نكردم ، اميدوارم به زودي خبر خوب بهمون بديد
F2A# ارسال اوليه مدارك  Nov.25.2013 #اپرو feb.12.2014 #ارسال مدارك به nvc و تكميل فرمها may.13.2015 #دريافت نقص مدرك و فرستادن دوباره مدارك July.27.2015 #تكميل پرونده AUG.21.2015 #مصاحبه اواخر سپتامبر- ابوظبی
ويزاي يك ضربsep.20.2015Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، siavash_vafa
(2014-08-08 ساعت 18:15)vania77 نوشته:  دوست عزيز در مورد نقص مدارك با دوستان ديگه هم عقيده هستم كه بايد همه ي مدارك را از اول كامل ميفرستادين ولي در خصوص ترجمه ي مدارك ،همسر من هم همه ي مدارك من رو در همون امريكا ترجمه كرد و فرستاد و در مرحله اپرو شدن هيچ مشكلي پيش نيامد حتي اصل مدارك من در ايران پيش خودم بود و من فقط كپي مدارك رو براش فرستادم ولي سري دوم كه بايد براي nvc بفرستيم رو نميدونم چون خودم هنوز بعد دريافت كيس نامبر كاري نكردم ، اميدوارم به زودي خبر خوب بهمون بديد

من مداركم را 2013 ,nov 5 فرستادم (F2A ,vermont )ولي هنوز اپروووو نشدم ميشه بپرسم شما كدوم سرويس سنتر بوديد كه كيس نامبر هم گرفتيد .خيلي ناراحتم
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، vania77
شایا جان مهاجر سرا برای راهنمایی کردن به افراد هستش نه اینکه اگر کسی وکیل گرفت به این معنا باشه که میزان تحصیلاتش پایین باشه و یا اینکه پیره مرد و یا پیره زن ها این کارو میکنن شما یعنی یک عضو با سابقه هستید اگر نمی تونید راهنمایی کنید لطفا تیکه نندازید. در ضمن از همه دوستانی که پاسخ دادن و منو راهنمایی کردن سپاسگذارم . مخصوصا شاندیز عزیز که همیشه تمام و کمال به همه سوالها پاسخ میدن
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz
(2014-08-09 ساعت 00:01)siavash_vafa نوشته:  شایا جان مهاجر سرا برای راهنمایی کردن به افراد هستش نه اینکه اگر کسی وکیل گرفت به این معنا باشه که میزان تحصیلاتش پایین باشه و یا اینکه پیره مرد و یا پیره زن ها این کارو میکنن شما یعنی یک عضو با سابقه هستید اگر نمی تونید راهنمایی کنید لطفا تیکه نندازید. در ضمن از همه دوستانی که پاسخ دادن و منو راهنمایی کردن سپاسگذارم . مخصوصا شاندیز عزیز که همیشه تمام و کمال به همه سوالها پاسخ میدن

دوست عزیز ممنون بابت تبریکت من هم بدون وکیل این پروسه رو طی کردم شما هم میتونید از پسش بر بیاید اینجا بچه ها تا جایی که بتونن راهنمایی میکنن.به امید بهبودی روند پرونده شما.
نوع ویزا:CR1
اولین اقدام:february2013
تکمیل مدارک:22jun2014
دریافت نامه دوم وتاریخ مصاحبه:29jun2014
انتقال سفارت از ابوظبی به ایروان
تاریخ مصاحبه 5 اگوست
دریافت ویزا 7 اگوست
ورود به امریکا 29 اگوست 2014
پاسخ
شاندیز جان درست میگید شما. من فکر میکنم این وکیل ما تو کارش یا وارد نیست یا اینکه خیلی بی خیال هستش . ما الان 2 ماه هستش که مدارک را ارسال کردیم اما مدارک جدید را نگرفت که بذاره روی پرونده. آخه چرا با حذف وکیل پرونده عقب میوفته ؟؟؟
پاسخ
(2014-08-07 ساعت 21:37)mamar61 نوشته:  واااااااااااااااااااااای بهییییییییییییییییییییییییییییی مبارکه خیلی خوشحال شدم ! خدا رو شکر !!!!
تعریف کن خودت چی شد؟

مرسی گلم.بعد از40 دقیقه مصاحبه افیسر گفت فرم دابلیو تو کم داری تا فردا بیار من فرداش بردم روز بعد هم زنگ زدن گفتن بیا ویزاتو بگیرCool
نوع ویزا:CR1
اولین اقدام:february2013
تکمیل مدارک:22jun2014
دریافت نامه دوم وتاریخ مصاحبه:29jun2014
انتقال سفارت از ابوظبی به ایروان
تاریخ مصاحبه 5 اگوست
دریافت ویزا 7 اگوست
ورود به امریکا 29 اگوست 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، shadoow ، a6l3i ، sepideh jan
زنده باشی بهی جان. برای شما آرزوی موفقیت و خوشبختی میکنم . و کاملا میدونم که بچه های مهاجر سرا با همه وجودشون کمک میکنن به همدیگه. من قبل از اینکه بیام مهاجر سرا وکیل گرفتم و از شانس بد یک وکیل ناشی به پست من خورد
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، Fahim3 ، sepideh jan
زنده باشی بهی جان . برای شما آرزوی موفقیت و خوشبختی دارم . و کاملا میدونم بچه های مهاجر سرا با همه وجودشون به همدیگه کمک میکنن . من قبل از اینکه بیام مهاجر سرا وکیل گرفته بودم و از شانس بد این وکیل ناشی به پست من خورد
پاسخ
(2014-08-09 ساعت 00:27)siavash_vafa نوشته:  شاندیز جان درست میگید شما. من فکر میکنم این وکیل ما تو کارش یا وارد نیست یا اینکه خیلی بی خیال هستش . ما الان 2 ماه هستش که مدارک را ارسال کردیم اما مدارک جدید را نگرفت که بذاره روی پرونده. آخه چرا با حذف وکیل پرونده عقب میوفته ؟؟؟

دوست عزیز این حدس من هست بهترین کار تماس با uscis هست این اطلاعاتی که من و دوستان داریم از پرونده خودمون و دوستانی که اینجا اطلاعاتشونو گذاشتن به دست اوردیم .
منظورتونو از مدارک جدید متوجه نمیشم یعنی تغییری تو پروندتون ایجاد شده ؟یا کسری مدارک خوردید؟ شما رسید نامبر دارید؟ تو uscis پرونده شما رو تو چه حالتی نشون میده؟
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: siavash_vafa ، shadoow
شاندیز جان منظور از مدارک جدید ( کپی تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی ها هستش که در بالا گفته بودم ) بله رسید نامبر دارم و هنوز هیچ خبری نیست
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، shandiz ، shadoow
(2014-08-09 ساعت 00:56)siavash_vafa نوشته:  شاندیز جان منظور از مدارک جدید ( کپی تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی ها هستش که در بالا گفته بودم ) بله رسید نامبر دارم و هنوز هیچ خبری نیست

امیدوارم زودتر مدارکتونو ارسال کنه وکیلتون و این باعث نشه پرونده شما عقب بیوفته
پاسخ
تشکر کنندگان: siavash_vafa
فدای محبتت شاندیز جان. مدارک را که وکیل اصلا نگرفته و همسرم مدارک را با خودش آورده منزل. وکیل گفته بذارید وقتی اپروو شدید و از شما خواستن بفرستید. حالا قرار شده که همسرم خودش با ایمیگریشن تماس بگیره که ببینه اونا چی میگن. آخه من نمی دونم که مدارک را ارسال کردن چه کم و زیادی واسه این وکیل داره
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان