کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
(2014-08-09 ساعت 14:30)siavash_vafa نوشته:  فدای محبتت شاندیز جان. مدارک را که وکیل اصلا نگرفته و همسرم مدارک را با خودش آورده منزل. وکیل گفته بذارید وقتی اپروو شدید و از شما خواستن بفرستید. حالا قرار شده که همسرم خودش با ایمیگریشن تماس بگیره که ببینه اونا چی میگن. آخه من نمی دونم که مدارک را ارسال کردن چه کم و زیادی واسه این وکیل داره
ببینید من چون 1 سالو نیمه که مدارکمو فرستادم فراموش کردم دقیقا چیا فرستادم ولی به نظرم هر چی فرستادم کپی بود یعنی شاید این وکیل شما از مدارکی که ترجمه شده کپی گرفته و فرستاده و اصلو به شما پس داده
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: siavash_vafa
نه شاندیز جان همونجا توی دفترش مدارک را به همسرم برگردونده و گفته که بذارید بعد از اپروو شدن . بذار یک بار دیگه بگم که چه مدارکی را ارسال کرده کپی صفحه اول شناسنامه من و پاسپورت من سند ازدواج ترجمشو و سوشیال سکیوریتی همسرم همینارو فقط فرستاده
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، shandiz
[quote='siavash_vafa' pid='532587' dateline='1407579201']
نه شاندیز جان همونجا توی دفترش مدارک را به همسرم برگردونده و گفته که بذارید بعد از اپروو شدن . بذار یک بار دیگه بگم که چه مدارکی را ارسال کرده کپی صفحه اول شناسنامه من و پاسپورت من سند ازدواج ترجمشو و سوشیال سکیوریتی همسرم همینارو فقط فرستاده

امیدوارم که درست باشه و مشکلی نباشه و کارتون به خوبی پیش بره
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان

تبریک میگم behi عزیز. امیدوارم همیشه در کنار همسرتون شاد و تندرست باشین.

امروز دقیقا 5 ماه هست که مدارک ما به uscis رسیده و فعلا خبری نیست. خواستم بدونم هنوز هم احتمال داره نقص مدرک اعلام کنن?
برداشت خودم اینه که اگه نقص میخورد ، تاحالا باید میگفتن!

ممنون

(چون فعلا امکان ادیت امضا ندارم ، کیس ما cr1 هست)
CR1*ارسال مدارک 10mar2014 *رسیدن مدارک به17mar14 :USCIS *اپروو بعد7ماه: 2oct14 *ارجاع به 17oct14:NVC *تعیین کیس نامبر ابوظبی بعد2ماه :3Dec14 *تکمیل فرم 4dec14:DS261 *بازشدن وپرداخت 5dec14:AOS Fees *ارسال مدارک به 9Jan2015:NVC *بازشدن وپرداخت IV Fees بعد1ماه :10Jan15 *بازشدنDS260وتکمیل آن: 12Jan15 *رسیدن مدارک به 12jan15:NVC *نقص:13Feb *ارسال مجدد: 14mar * ایمیل مصاحبه : 17Apr*مصاحبه:17May*دریافت ویزا از سفارت: 21May2015
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، shandiz ، shandiz
سلام. بچها من عاجزانه ازتون خواهش می‌کنم جوابمو بدید. همسرم الان یک سالی‌ هست که از طریقه لاتاری آمریکا هست. من می‌خواستم از طریقه دانشجوی اقدام کنم که برم ولی‌ نشد. الان میخوایم از طریقه ازدواجی اقدام کنیم. پروسه ازدواجی با گرین کارت حدوداً چقد طول میکشه؟

ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، Fahim3
سايت uscis آپديت شد
زمان اپرووو شدن براي كيس ازدواجي F2A ,vermont service center رو زده 9.1 ماه
هر ماه داره يك ماه اضافه مي شه الان من ٩ ماه گذشته ولي بازم خبري از اپرووو نيست .
كسي ميدونه چرا ?
چقدر بايد منتظر بمونم ?
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، a6l3i
(2014-08-10 ساعت 04:58)lottory نوشته:  سلام. بچها من عاجزانه ازتون خواهش می‌کنم جوابمو بدید. همسرم الان یک سالی‌ هست که از طریقه لاتاری آمریکا هست. من می‌خواستم از طریقه دانشجوی اقدام کنم که برم ولی‌ نشد. الان میخوایم از طریقه ازدواجی اقدام کنیم. پروسه ازدواجی با گرین کارت حدوداً چقد طول میکشه؟

ممنون

سلام. براي هر كيس متفاوته. ولي با شرايط الان،‌از زماني كه مدارك رو به USCIS بفرستيد حدود 4،5 ماه طول ميكشه كه اپرو بشيد.(البته اگه نقص مدرك و .... نخوريد)بعد از اون تازه به صف منتظران ويزا بولتن مي پيوندين كه ديگه واقعا نميشه پيش بيني كرد.مثلا 2 ماه پيش يك عقبگرد بيش از يك سال داشت كه باعث عقب افتادن كارنت شدن خيلي از پرونده ها شد.اما با شرايط الان حدود 1.5 تا 2 سال.اما پيشنهاد ميكنم هرچه زودتر همسرتون اقدام كنن و مدارك مورد نياز رو به USCIS بفرستن.موفق باشينRolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: ATYY ، shandiz ، sepideh jan ، a6l3i
بچه ها كسي از ورمانت به تازگي اپرووو شده؟
خواهش ميكنم اگه كسي هست بگه لطفاً
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz
دوستان کیس نامبر گرفتمممم Wink ابوظبی Rolleyes
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: ATYY ، free pigeon ، mani_badb0y ، shandiz ، mamar61 ، sepideh jan ، a6l3i ، vania77
(2014-08-10 ساعت 08:39)shadoow نوشته:  دوستان کیس نامبر گرفتمممم Wink ابوظبی Rolleyes
خيلي خيلي مبارك باشه
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، shandiz ، sepideh jan ، Fahim3
خيلي ناراحتم
داره ميشه يك سال و خبري از اپرووو شدنم نيست
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، shandiz ، sepideh jan ، Fahim3
(2014-08-10 ساعت 01:52)a6l3i نوشته:  سلام دوستان

تبریک میگم behi عزیز. امیدوارم همیشه در کنار همسرتون شاد و تندرست باشین.

امروز دقیقا 5 ماه هست که مدارک ما به uscis رسیده و فعلا خبری نیست. خواستم بدونم هنوز هم احتمال داره نقص مدرک اعلام کنن?
برداشت خودم اینه که اگه نقص میخورد ، تاحالا باید میگفتن!

ممنون

(چون فعلا امکان ادیت امضا ندارم ، کیس ما cr1 هست)

سلام.من بر اساس تجربه خودم ميگم: اگر هنوز در مرحله initial review هستين بله امكان داره.مثلا در ترجمه عقدنامه ما تاريخ عقد اشتباه ترجمه شده بود. ولي خوب يك روز بعد از رسيدن اصلاحيه كيس ما اپرو شد. البته با نامه بهتون اطلاع داده ميشه در صورت كسري مدرك.من 4 ماهه جواب گرفتم.اما ظاهرا الان كل پروسه مهجرت كند شده.بهرحال اميدوارم زودتر كاراي شما هم انجام بشهRolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، shandiz ، sepideh jan ، a6l3i
(2014-08-08 ساعت 22:00)ATYY نوشته:  
(2014-08-08 ساعت 18:15)vania77 نوشته:  دوست عزيز در مورد نقص مدارك با دوستان ديگه هم عقيده هستم كه بايد همه ي مدارك را از اول كامل ميفرستادين ولي در خصوص ترجمه ي مدارك ،همسر من هم همه ي مدارك من رو در همون امريكا ترجمه كرد و فرستاد و در مرحله اپرو شدن هيچ مشكلي پيش نيامد حتي اصل مدارك من در ايران پيش خودم بود و من فقط كپي مدارك رو براش فرستادم ولي سري دوم كه بايد براي nvc بفرستيم رو نميدونم چون خودم هنوز بعد دريافت كيس نامبر كاري نكردم ، اميدوارم به زودي خبر خوب بهمون بديد

من مداركم را 2013 ,nov 5 فرستادم (F2A ,vermont )ولي هنوز اپروووو نشدم ميشه بپرسم شما كدوم سرويس سنتر بوديد كه كيس نامبر هم گرفتيد .خيلي ناراحتم

سلام.من مداركمو 8 روز بعد شما فرستادم.ولي 22 مارچ اپرو شدم (4 ماهه).شماره پروندم با WAC شروع شده بود.ولي نميدونم كجاس..فكر كنم كاليفرنيا باشهWinkTongue
پاسخ
(2014-08-10 ساعت 09:16)negin26 نوشته:  
(2014-08-08 ساعت 22:00)ATYY نوشته:  
(2014-08-08 ساعت 18:15)vania77 نوشته:  دوست عزيز در مورد نقص مدارك با دوستان ديگه هم عقيده هستم كه بايد همه ي مدارك را از اول كامل ميفرستادين ولي در خصوص ترجمه ي مدارك ،همسر من هم همه ي مدارك من رو در همون امريكا ترجمه كرد و فرستاد و در مرحله اپرو شدن هيچ مشكلي پيش نيامد حتي اصل مدارك من در ايران پيش خودم بود و من فقط كپي مدارك رو براش فرستادم ولي سري دوم كه بايد براي nvc بفرستيم رو نميدونم چون خودم هنوز بعد دريافت كيس نامبر كاري نكردم ، اميدوارم به زودي خبر خوب بهمون بديد

من مداركم را 2013 ,nov 5 فرستادم (F2A ,vermont )ولي هنوز اپروووو نشدم ميشه بپرسم شما كدوم سرويس سنتر بوديد كه كيس نامبر هم گرفتيد .خيلي ناراحتم

سلام.من مداركمو 8 روز بعد شما فرستادم.ولي 22 مارچ اپرو شدم (4 ماهه).شماره پروندم با WAC شروع شده بود.ولي نميدونم كجاس..فكر كنم كاليفرنيا باشهWinkTongue

شماره پروندم با EAC شروع مي شه و همچنان در انتظار اپرووو
پاسخ
(2014-08-07 ساعت 20:48)behi.v نوشته:  بلاخره ویزا گرفتمممممممممممممممممممممممممم.امروز صبح تماس گرفتن از سفارت وگفتن عصر بیا بگیر ویزا خوشکلرو Smile
هنوز باورم نشده ...
از همه ی دوستان خوبم ممنون هستم که قدم به قدم منو راهنمایی کردن هر سوالی بود در خدمتم

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــتتت
بهی عزیز بهت تبریک می گم ، امیدوارم زندگی جدید در جای جدید برات بهترین باشه ، خوشحالم Smile
F2A /ANK2015
ورمونت سرویس # کالیفرنیا سرویس
رسید نامبر :  31 مارچ 2014    
اپروو :   22 آپریل 2015
مصاحبه:  19 ژانویه 2016
دریافت ویزا:  8 مارچ 2016

یا حق
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، شهلا 1346 ، free pigeon ، behi.v

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان