کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
(2014-09-12 ساعت 17:22)mamar61 نوشته:  سلام بالاخره مدارکم تکمیل شد و جالب اینکه تو ایمیله تکمیل مدارک ، نوبت مصاحبه هم بهم دادن!! برای 40 روز دیگه Smile
مبارک باشه.حتما از روند مصاحبتون بنویسید.منم 14 ماهه منتتظرم Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، mamar61 ، Nightsky007
(2014-08-30 ساعت 19:04)mamar61 نوشته:  شاندیز نکته خیلی خوبی گفتی .ما مدارک اسپانسرو با یکمی ایراد فرستادیم و چک لیست خوردیم .بعدش دوباره فرستادیم ، یک ماه بعد از رسیدن مدارک دوباره ایمیل دادن 2 ما صبر کنید!! یعنی به خاطر یک ایراد در فرم اسپانسر 3 ماه تاخیر!!! حالا تازه نمیدونم بعدش دوباره ایراد بگیرن یا نه!
تاریخ ارسال مدارک من 1 ماه بعد از شما هست.یعنی جون 2013.مدارک آخر رو هم 22 جولای2014 فرستادیم.ولی به من هنوز وقت مصاحبه ندادن Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، mamar61 ، Nightsky007 ، mani_badb0y ، a6l3i
']

تبریک میگم.یک خلاصه از پروندتون تو امضاتون بگذارید تا بدونیم کدوم گروه هستید کمکتون کنیم.
[/quote]

من گرين كارت دارم براى شوهرم اقدام كردم بعد از ١ سال و نيم ارمنستان مصاحبه رفت آفيسر administrative process براش زد،حالا بعد از ٣ ماه و١ هفته كيس نامبرش دوباره تو سايت اعلام شد، حالا من بايد خودم وقت مصاحبه بگيرم؟
[/quote]

دوست عزیز مبارک باشه وقت چیه ؟ شوهرتون پاسشو با اون برگه ای که روز مصاحبه بهش دادن ببره ویزارو بگیره .یکشنبه بره تا 5 شنبه ویزارو بهشون میدن
[/quote]

يعنى بدون وقت بره سفارت راه ميدن؟
[/quote]

بله
[/quote]

يعنى بايد بره سفارت بعد آخه چى بگه؟ همينطور راه ميدن؟ مگه سفارت بدون وقت قبلى ميشه رفت؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، sepideh jan
(2014-09-12 ساعت 19:46)mamar61 نوشته:  چند روز قبل از مصاحبه باید برم برای مدیکال؟ باید نوبت بگیرم؟ روز مصاحبه ام میشه دوشنبه . یعنی مثلا من بایدجمعه اونجا باشم ؟
جمعه و شنبه nmc تعطيله من يكشنبه بعد ازظهر مديكالو انجام دادم سه شنبه جواب دادن اما مليكا برأي يه اقايي رو ديدم كه فرداش جوابو گفتن بيا بكير با مليكا هماهنگ كن ببين جي جوري هست(البته جمعه جواب مدیکال میدن ولی مدیکال انجام نمیدن)
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: mamar61 ، Nightsky007 ، mani_badb0y ، a6l3i
(2014-09-13 ساعت 11:24)geologist نوشته:  ']

تبریک میگم.یک خلاصه از پروندتون تو امضاتون بگذارید تا بدونیم کدوم گروه هستید کمکتون کنیم.

من گرين كارت دارم براى شوهرم اقدام كردم بعد از ١ سال و نيم ارمنستان مصاحبه رفت آفيسر administrative process براش زد،حالا بعد از ٣ ماه و١ هفته كيس نامبرش دوباره تو سايت اعلام شد، حالا من بايد خودم وقت مصاحبه بگيرم؟
[/quote]

دوست عزیز مبارک باشه وقت چیه ؟ شوهرتون پاسشو با اون برگه ای که روز مصاحبه بهش دادن ببره ویزارو بگیره .یکشنبه بره تا 5 شنبه ویزارو بهشون میدن
[/quote]

يعنى بدون وقت بره سفارت راه ميدن؟
[/quote]

بله
[/quote]

يعنى بايد بره سفارت بعد آخه چى بگه؟ همينطور راه ميدن؟ مگه سفارت بدون وقت قبلى ميشه رفت؟
[/quote]
لازم نيست جيزي بگن شما موقعه مصاحبه بهتون برگه اي دادن از شما اون برگه رو ميگيرند جك ميكنند كيس نامبرتونو ومييبنند كه كلير شديد بعد ميگن بفرمايد داخل
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، mani_badb0y ، a6l3i
(2014-09-13 ساعت 11:21)مریم فتوحی نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 19:04)mamar61 نوشته:  
تاریخ ارسال مدارک من 1 ماه بعد از شما هست.یعنی جون 2013.مدارک آخر رو هم 22 جولای2014 فرستادیم.ولی به من هنوز وقت مصاحبه ندادن Sad
سلام مریم جون نگران نباش یکم دیر و زود داره فکر می کنم اگه مدارکت کامله کم کم بهت نوبت بدن ایشالااا . حتما هر خبری شد می گم همین جا Smile
کیس cr1: ارسال مدارک 2013 may-اپروو 2 ژانویه 2014- دریافت کیس نامبر 25 فوریه، ابوظبی - پرداخت 88$ 2آوریل و 230$ 5آوریل -چک لیست اول 2 جولای- چک لیست دوم 1 آگوست- ایمیل تکمیل مدارک و نوبت مصاحبه 11 سپتامبر- 20 اکتبر مصاحبه (و AP) - کلیر 23 نوامبر Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، Nightsky007 ، مریم فتوحی ، mani_badb0y ، sepideh jan ، a6l3i
یه نکته ای! چرا همه کسایی که ابوظبی مصاحبه دارن میرن دبی هتل می گیرن و هی تو رفت و آمدن؟؟ خب چرا تو ابوظبی هتل نمیگیرن؟
کیس cr1: ارسال مدارک 2013 may-اپروو 2 ژانویه 2014- دریافت کیس نامبر 25 فوریه، ابوظبی - پرداخت 88$ 2آوریل و 230$ 5آوریل -چک لیست اول 2 جولای- چک لیست دوم 1 آگوست- ایمیل تکمیل مدارک و نوبت مصاحبه 11 سپتامبر- 20 اکتبر مصاحبه (و AP) - کلیر 23 نوامبر Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mani_badb0y ، shandiz
(2014-09-14 ساعت 00:14)mamar61 نوشته:  یه نکته ای! چرا همه کسایی که ابوظبی مصاحبه دارن میرن دبی هتل می گیرن و هی تو رفت و آمدن؟؟ خب چرا تو ابوظبی هتل نمیگیرن؟

1-دبی پرواز به ایران هر روز داره ابوظبی نداره (ایران ایر ماهان هرکدوم 3تا 4 پرواز هر روز در صورت يكضرب بودن يا نبودن خيلي به درد ميخوره)2-دبی لیدر بیشتر داره 3-دبی دکتر مدیکالش فارسی بلده4- دبی مترو داره ابوظبی نداره باید تاکسی بگیرد5-ابوظبی هتل هاش تمیز تره به نسبت قیمتش6-ابوظبی لازم نیست پول رفتو امد به دبی و ابوظبی رو بدید7-ابوظبی مدیکالش سرشون خلوتتره ..
نکاته دیگری هم هست و شما باید نسبت به شرایطتون ببنید کدوم برای شما راحتر هست
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، vania77 ، mamar61 ، mani_badb0y ، a6l3i
سلام من همسرم به سربازی می رود می خواهم برایش اقدام کنم تا به خارج از کشور به پیش من بیاید تا کنار هم درسمان را تمام کنیم و به ایران برگردیم می خواستم بدونم حین سربازی می تواند 10 روز به ترکیه برود برای انجام کارهای ویزا و دوباره به ادامه ی سربازیش بپردازد؟ و اینکه در حین سربازی پاسپورت ندارد ویزایش چگونه صادر می شود تا پس از سربازی به اینجا بیاید؟ ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz
(2014-09-14 ساعت 04:13)marzieh13 نوشته:  سلام من همسرم به سربازی می رود می خواهم برایش اقدام کنم تا به خارج از کشور به پیش من بیاید تا کنار هم درسمان را تمام کنیم و به ایران برگردیم می خواستم بدونم حین سربازی می تواند 10 روز به ترکیه برود برای انجام کارهای ویزا و دوباره به ادامه ی سربازیش بپردازد؟ و اینکه در حین سربازی پاسپورت ندارد ویزایش چگونه صادر می شود تا پس از سربازی به اینجا بیاید؟ ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-09-14 ساعت 04:13)marzieh13 نوشته:  سلام من همسرم به سربازی می رود می خواهم برایش اقدام کنم تا به خارج از کشور به پیش من بیاید تا کنار هم درسمان را تمام کنیم و به ایران برگردیم می خواستم بدونم حین سربازی می تواند 10 روز به ترکیه برود برای انجام کارهای ویزا و دوباره به ادامه ی سربازیش بپردازد؟ و اینکه در حین سربازی پاسپورت ندارد ویزایش چگونه صادر می شود تا پس از سربازی به اینجا بیاید؟ ممنون
در هنگام سربازی به فرد سرباز پاسپورت داده نمیشه ولی در شرایط خاصی این کار شده و بیشتر برای سفرهای زیارتی هست شما بهتر نظام وظیفه برید و اونجا کامل همه چیزو بپرسید موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: mani_badb0y ، a6l3i
سلام. خانم من اومد ایران به مدت یک هفته و ازدواج حضوری انجام دادیم. ۲ تا سوال برام در پر کردن فرم‌ها به وجود اومده.

اول اینکه در فرم گ۳۲۵ا که اقامت ۵ سال آخر را می‌خواد. آیا این یک هفته را که اومده ایران نام ببریم؟

دوم اینکه برای ماه‌ها از عدد استفاده کنیم یا ۳ حرف اول ماه مثلا برای ژانویه بزنیم ۰۱ یا جان

ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24
راستی‌ در فرم ای۱۳۰ قسمت هفتم. منظورش اسم مستعار هم هست؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-09-13 ساعت 11:12)مریم فتوحی نوشته:  marmarمبارک باشه.حتما بهمون بگین مراحل چطور بود.منم الان 14 ماهه منتظرم.

مریم جان امضاتونو بذارین،تا هم بقیه بتونن از تجربه هاتون استفاده و هم راهنماییتون کنن عزیزم،ممنونShy
کیسIr1:
ارسال مدارک اواخر دسامبر  2013
دریافت کانفرمیشن نامبر ژانویه2014
اعلام نقص مدرک 30جون  , 30 جولای ارسال مدارک بهins
approve  اول آگست 2014
دریافت کیس نامبر25سپتامبر،سفارت تعیین شده ایروان
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک
تحویل مدارک خواسته شده در 27 ایپریل،دوباره نقص مدرک
دریافت ویزا 15 می 2015SmileCool
 ورود به آمریکا:اول جولای ۲۰۱۵

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، مریم فتوحی
نمیدونم این sib 24 کیه و کجاست. ولی‌ هرکی‌ هستی‌، هرجا هستی‌ دمت گرم. فقط امضات کافیه تا ۲۷۰ صفحه را نخونی.
پاسخ
تشکر کنندگان: vania77 ، shandiz ، mamar61 ، Fahes ، sepideh jan ، saeed_anes ، شهلا 1346

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان